Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No spíš doufej, že to opravdu bere ať ti neoznámí za 14 dní že budeš taťka.
@Anonymní píše: Více
Ha jsem brala i po dobu 2leteho single obdobi, takze nikoho mit nemusi. Spis je divny, ze se nechtela chranit kvuli nemocem ![]()
@Anonymní píše: Více
No tak kondom by jsi si měl vzít taky kvůli své ochraně snad automaticky. Nějak nevidí. Důvod vysazovat prášky. Taky jsem vždy brala ikdyz jsem byla sama.
Taky jsem ji brala, i kdyz jsem byla single. Nicmene vzdy na zacatku kazdeho vztahu jsme pouzivali kondom do te doby, nez jsem si byla jista, ze partnera opravdu znam.
Antikoncepce se nevysazuje a nenasazuje “dle potřeby” - vysazení může mít vedlejší účinky i po několik měsíců než se hormony srovnají. Já bych taky jen tak nevysadila, pokud by mi vyhovovala. Nabíječe bych z toho nevyvozovala.
Spíš pro vás oba, pokud se moc neznáte, je kondom ochrana před případnými pohlavními nemocemi co jste mohli “nasbírat” u předešlých partnerů.
Doufej že antinu pořád bere. Některé ženské berou antinu i přes to že nemají sex aby se jim srovnal cyklus.
@JancaS84 píše: Více
Žádný normální chlap se neudělá do ženy…
Je to nechutný, hnije to v ní a musí si to vystouravat prstem ve sprše…
Jak pak takovou znovu pichat? měl jsem 3 dlouhé vztahy které byly dohromady 10 let a do slečny jsem se udělal jednou a je to pro mě nočník můra do teď. Sperma patří na obličej či prsa či zadek
Příspěvek upraven 03.11.24 v 10:03
Že začátku braní je zvýšené riziko trombózy, proto je lepší nevysazovat, pokud se nebude jednat o dlouhou pauzu. Zvýšené riziko je po celou dobu brání HA, ale po pár měsících se sníží. Alespoň tak mi to říkala gynekoložka, třeba má partnerka stejné informace a tušila, že nebude v celibátu roky. Ale vzala bych si kondom kvůli pohlavním nemocem (záleží, jak moc se znáte).
Jinak kondom je pro tvoji ochranu taky… ona může brát antikoncepci z uplne jiných důvodu, než kvůli ochraně před početím. Pro gynekology to je totiž bohužel řešení na každý ženský problém…
@Lily-of-the-valley píše: Více
No tak ne. TK to tam necháte? Nebo si sednete ve sprše a necháte to ze sebe vykapat?
Snad už z toho textu cítíte jak je to nechutný :S
@Justin Case než dojdu na záchod, už to tam není. Neříkám že to je moje oblíbená aktivita, ale vagina má samočisticí schopnost, není potřeba ji nějak pomáhat. Ubrouskama se utřu v posteli, a pak bidet u zachoda, hotovo.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Já vám to neberu…jen mi nepřijde normální stříkat do ženy když to neni z důvodu oplodnění. Fakt je to nechutný
Poprosím o názor. Ačkoli to není nějak moc důležité, jsem zvědavý
Jsem čerstvě ve vztahu s partnerkou, která ukončila svůj poslední roční vztah v červenci. Antikoncepci začala brát těsně před ním (bere tedy rok a půl) skrz úpravu menstruačního cyklu nebo taknějak. Máme za sebou první sex jen mě trochu překvapilo, že po mne nechtěla nasezení kondomu, protože antikoncepci bere. Teď mám brouka v hlavě zda nemá nějakého nabíječe když to stále bere. Nebo je to běžné? Díky dámy