Může to být pravda?

Anonymní
3.11.24 09:40

Může to být pravda?

Poprosím o názor. Ačkoli to není nějak moc důležité, jsem zvědavý :D Jsem čerstvě ve vztahu s partnerkou, která ukončila svůj poslední roční vztah v červenci. Antikoncepci začala brát těsně před ním (bere tedy rok a půl) skrz úpravu menstruačního cyklu nebo taknějak. Máme za sebou první sex jen mě trochu překvapilo, že po mne nechtěla nasezení kondomu, protože antikoncepci bere. Teď mám brouka v hlavě zda nemá nějakého nabíječe když to stále bere. Nebo je to běžné? Díky dámy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35876
3.11.24 09:43

No spíš doufej, že to opravdu bere ať ti neoznámí za 14 dní že budeš taťka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.11.24 09:45
@Anonymní píše: Více

Ha jsem brala i po dobu 2leteho single obdobi, takze nikoho mit nemusi. Spis je divny, ze se nechtela chranit kvuli nemocem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
3.11.24 09:48
@Anonymní píše: Více

No tak kondom by jsi si měl vzít taky kvůli své ochraně snad automaticky. Nějak nevidí. Důvod vysazovat prášky. Taky jsem vždy brala ikdyz jsem byla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
3.11.24 09:49

Taky jsem ji brala, i kdyz jsem byla single. Nicmene vzdy na zacatku kazdeho vztahu jsme pouzivali kondom do te doby, nez jsem si byla jista, ze partnera opravdu znam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
3.11.24 09:51

Antikoncepce se nevysazuje a nenasazuje “dle potřeby” - vysazení může mít vedlejší účinky i po několik měsíců než se hormony srovnají. Já bych taky jen tak nevysadila, pokud by mi vyhovovala. Nabíječe bych z toho nevyvozovala.
Spíš pro vás oba, pokud se moc neznáte, je kondom ochrana před případnými pohlavními nemocemi co jste mohli “nasbírat” u předešlých partnerů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
3.11.24 09:53

Doufej že antinu pořád bere. Některé ženské berou antinu i přes to že nemají sex aby se jim srovnal cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
3.11.24 09:56
@JancaS84 píše: Více

Žádný normální chlap se neudělá do ženy…

Je to nechutný, hnije to v ní a musí si to vystouravat prstem ve sprše…

Jak pak takovou znovu pichat? měl jsem 3 dlouhé vztahy které byly dohromady 10 let a do slečny jsem se udělal jednou a je to pro mě nočník můra do teď. Sperma patří na obličej či prsa či zadek

Příspěvek upraven 03.11.24 v 10:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13942
3.11.24 09:58

@Justin Case Coze? Vyšťouravat prstem? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
3.11.24 09:59

Že začátku braní je zvýšené riziko trombózy, proto je lepší nevysazovat, pokud se nebude jednat o dlouhou pauzu. Zvýšené riziko je po celou dobu brání HA, ale po pár měsících se sníží. Alespoň tak mi to říkala gynekoložka, třeba má partnerka stejné informace a tušila, že nebude v celibátu roky. Ale vzala bych si kondom kvůli pohlavním nemocem (záleží, jak moc se znáte).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13942
3.11.24 09:59

Jinak kondom je pro tvoji ochranu taky… ona může brát antikoncepci z uplne jiných důvodu, než kvůli ochraně před početím. Pro gynekology to je totiž bohužel řešení na každý ženský problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
3.11.24 10:01
@Lily-of-the-valley píše: Více

No tak ne. TK to tam necháte? Nebo si sednete ve sprše a necháte to ze sebe vykapat?

Snad už z toho textu cítíte jak je to nechutný :S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13942
3.11.24 10:05

@Justin Case než dojdu na záchod, už to tam není. Neříkám že to je moje oblíbená aktivita, ale vagina má samočisticí schopnost, není potřeba ji nějak pomáhat. Ubrouskama se utřu v posteli, a pak bidet u zachoda, hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
3.11.24 10:06
@Lily-of-the-valley píše: Více

Já vám to neberu…jen mi nepřijde normální stříkat do ženy když to neni z důvodu oplodnění. Fakt je to nechutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
3.11.24 10:10
@Justin Case píše: Více

Vagína to spapá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...