Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak se chces zachovavat? Asi mu v testech DNA nemuzes zabranit, ne? A tebe neposlechne, to vime.
Prosím tě, proč to zakládáš pod anonymem? Stejně to všichni ví. Co bych udělala (ve vaší situaci)? Nechala bych ho, ať ty testy udělá a zjistí to. Co se tím změní? Nic. Ve vaší už beztak divoké rodinné konstelaci.
Tak jestli královna má oba syny s králem, tak dna bude stejná a stejně se to nepozná, ne? To by asi musely být nějaké lepší testy a DNA manžela i švagra. Ale nevím, zkušenost nemám s žádnými dna testy
@K. Rocánková píše: Více
Asi to půjde, když nejsou jednovaječná dvojčata tak nemají stejnou DNA, jen hodně blízkou (každý vylosoval od každého rodiče jiných 50%).
Ale hádám, že budou třeba sofistikované testy a víc než jen dítě a on, ale nejlépe i matka a druhý otec.
Docela bych byla zvědavá jestli to ty normální testy v praxi zvládnou.
To je nějaký A/B testing?
Zkusím to uveřejnit jako anonym, abych zjistil/a, kolik příspěvků získám takto? ![]()
To nejpodstatnější ovšem nezaznělo - švagrová je bývalá miss z éry Zapletala, byla ve finále, ale neumístila se na prvních třech místech ani nezískala žádný „doplňkový“ titul typu miss sympatie. Nyní hodně přibrala, ale pořád je to velice krásná žena. Uhozenému se tedy nelze divit.
Jak byste se v mém případě zachovali?? No za prvé bych přestala trollit…
Klopotko čekalo jaká se nestrhne debata pod anonymem, když pod svým nickem je svými báchorkami už provařená a ono nic…
![]()
Dobrý večer.
Můj muž mi byl krátce po naší svatbě nevěrný s naší švagrovou - manželkou jeho bratra.
Onu měli v té době krizi a můj muž, kterému se švagrová velmi líbí a má k ní city, využil situace a vyspal se s ní.
Narodila se jim dcera, nyní je jí 5 let, muž se v ní velmi vidí, je mu podobná a šikovná tak, jak muž byl v jejím věku - píše tiskacím písmem, čte, učí se počítat. Švagr nic netuší a když muž udeřil před časem na švagrovou, tak ta začala nadávat, ať toho nechá a na nic se nevyptává, že dcera jeho není.
Muž se v té holčičce vidí a chce vědět, zda je geneticky jeho, švagr nic netuší, s mužem mám syna, bude mu brzy rok a tato situace není snadná, nevím, jak by to bylo dál a vztahy v rodině by to narušilo.
Jak byste se v mém případě zachovali?
Anonym,, děkuji.