Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše: Více
Zase vnucuješ svoje hloupé názory. Muž se v našem synovi též vidí a ja v něm vidím mého milovaného ex.
@PaníBovaryová píše: Více
Jsem testován permanentně, ale urozenost mezi tím nikdy nebyla.
Zase na druhou stranu, umím jíst příborem, mám několik slušných obleků,…
Nevím z čeho se test skládá, ale nějakou úroveň C- pro urozené začátečníky bych asi dal ![]()
@Josef_t píše: Více
Dáváš si po aktu do kapsy zauzlovaný použitý kondom? Jestli ne, o urozenosto nemůže být řeč. ![]()
@aiwwa píše: Více
Pak jsem tedy neurozen
Měl jsem o testech urozenosti zkreslené představy.
Něco jako návštěva opery, různé druhy společenské konverzace a tak.
Nechte bejt pysky a pytlíky jsou pro Klopo takové nosné téma, jestlipak se dozvíme jakou ji má brigadnice
a taky - blíží se Advent, ta doba kdy Uhozený vyváží milky do Drážďan ![]()
@Anonymní píše: Více
Jak velký má teď harém? A používate aspoň všechny stejnou vůni? ![]()
@aiwwa píše: Více
Nevím, zda vím o všech milenkách, ale asi je ve hře teď jen inženýrka a brigádnice, minulý rok v prosinci mu přišel balíček, chtěl, abych ho přebrala a byl tam parfém po mě, který používám Thierry Mugler Angel, pro úřednici Moschino modré srdce a pro inženýrku, to už jsem zapomněla.
@Josef_t To je prosté. Pár základních otázek. Ojedes všechno, co nosí sukni a jde kolem? Tahas si baby domu? Nosíš po kapsách zasukovane sprcky? Jezdíš s milkama na dovču a doma o tom vykládas manželce? Popisujes manželce sexuální schopnosti svých milenek? Miluješ večerníčkové povlečení? Pokud jsi odpověděl většinou ano, jsi uhozený -eee co to píši, jsi urozený.
@Anonymní píše: Více
Chloe. Takovy usedly styl jsi teto kostnatr Klekanici vymyslela ![]()
@Josef_t píše: Více
Jeste se to da zachranit. Kolik mas levobocku? A milenku jenom neoficialni nebo take oficialni jako Ludvik XIV.?