Testy DNA v rodině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
7.11.24 10:00
@Anonymní píše: Více

Tak ty se vůbec pohybuješ v nějaké prazvláštní sociální bublině. Dítě, které neumí alespoň velká písmena před nástupem do ZŠ opravdu neznám. Podepsat se umí každé předškolní dítě :nevim:
Odpovíš nám, jaká je otázka v diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.24 10:06
@Pidulka1991 píše: Více

To, co umí neteř, jsem tady v souvislosti s mužem psala už před necelým rokem, tenkrát jsem psala, ze umí číst a psát a ze začíná počítat. V létě jí bylo 5 let.
Chodí do angličtiny a němčiny a ted nevím, zda v aj nebo v nj, ale švagrová rikala, ze lektorka byla celá udivená, ze neteř nejen, ze vše ví, ale ze si ta slova i píše a ze ji mají nechat změřit iq.
Je mi jedno, jak to neteř má, jsem rada, ze je šikovně a zdravé dítě, psala jsem to v souvislosti s mužem a tady se to zvrtlo v jakousi soutěž.
Muž se třeba celou první třídu nudil a to mi v pořádku nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.24 10:11
@unuděná píše: Více

Mezi slepými jednooký králem :mrgreen:

Mám IQ 145, vstávám za 50, protože už mne to za 120 nebavilo tolik makat, vypadám o 10 let mladší a o 10 kilo lehčí (to tady zapomněla zmínit). Kolem sebe mám děti, co před nástupem do školy čtou, píšou a počítají, ale ne všechny, tak polovina.

• Citovat
  • Upravit
80136
7.11.24 10:12

Klopo, ty se stydíš za rodinu? To tu ešte nebolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.24 10:14
@inkakřivák píše: Více

No hlavně ať je chytrý ten jejich syn, jinak bude jasné, že je po Klopotkové, když muž dělá ty inteligentní děti. Tohle bych řešila víc, než tu neteř. Ať pak nemá neteř raději než syna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.24 10:15

Já tady ale nepíšu o predskolacich celkové, píšu tady o neteří a to neni tak, ze by tohle uměla úderem pátých narozenin, umí tohle mnohem dříve, kromě počítání, to začala někdy na jaře.
Nám? Zase se ptáš za všechny, vážně netvoříš cele emimino.
Cílem diskuze jdou testy dna.

• Citovat
  • Upravit
80136
7.11.24 10:15
@Hanka1 píše: Více

Ptáčky s rýží ve varných pytlících. Oni na ty pytlíky hodně dbají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80136
7.11.24 10:16
@Josef_t píše: Více

A stačilo ti na to jenom kladívko, viď? Génius.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.24 10:17

Tak to nahlaš adminovi, že tu někdo plevelí psaním o jídle.

• Citovat
  • Upravit
41249

tak proč myslíš, že chlap hledá všude okolo dalšího potomka? :think: asi se mu ten manželský jeví jako nedostačující a rád by nějaké to chytré a hezké dítko, ideálně tedy to iteligentní s bývalou Miss :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

Ano, testy DNA si může nechat udělat, pokud chce. Co tam máš dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
7.11.24 10:18

navíc už teď se v neteři evidentně vidí a doufá, že je jeho, ikdyž ví, co by to udělalo s rodinou :think: proč není spokojený s tím, co doma má, ví asi jen K :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
7.11.24 10:19

jeden by řekl, že po těch zkušenostech s ne/manželskými dětmi, už něco o testech otcovství ví :think: už by to bylo pomalu na množstevní slevu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.11.24 10:19
@Keyllah píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80136
7.11.24 10:21

@unuděná Určitě má nějaké množstevní slevy, si myslím. Tak mu to aspoň nepropadne. A doufám, že klopo s nimi zase půjde jak na odběry, tak pro výsledky, aby dohlédlo na poctivost. Výsledků myslím samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí