Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak ty se vůbec pohybuješ v nějaké prazvláštní sociální bublině. Dítě, které neumí alespoň velká písmena před nástupem do ZŠ opravdu neznám. Podepsat se umí každé předškolní dítě ![]()
Odpovíš nám, jaká je otázka v diskuzi?
@Pidulka1991 píše: Více
To, co umí neteř, jsem tady v souvislosti s mužem psala už před necelým rokem, tenkrát jsem psala, ze umí číst a psát a ze začíná počítat. V létě jí bylo 5 let.
Chodí do angličtiny a němčiny a ted nevím, zda v aj nebo v nj, ale švagrová rikala, ze lektorka byla celá udivená, ze neteř nejen, ze vše ví, ale ze si ta slova i píše a ze ji mají nechat změřit iq.
Je mi jedno, jak to neteř má, jsem rada, ze je šikovně a zdravé dítě, psala jsem to v souvislosti s mužem a tady se to zvrtlo v jakousi soutěž.
Muž se třeba celou první třídu nudil a to mi v pořádku nepřijde.
@unuděná píše: Více
Mezi slepými jednooký králem ![]()
Mám IQ 145, vstávám za 50, protože už mne to za 120 nebavilo tolik makat, vypadám o 10 let mladší a o 10 kilo lehčí (to tady zapomněla zmínit). Kolem sebe mám děti, co před nástupem do školy čtou, píšou a počítají, ale ne všechny, tak polovina.
@inkakřivák píše: Více
No hlavně ať je chytrý ten jejich syn, jinak bude jasné, že je po Klopotkové, když muž dělá ty inteligentní děti. Tohle bych řešila víc, než tu neteř. Ať pak nemá neteř raději než syna.
Já tady ale nepíšu o predskolacich celkové, píšu tady o neteří a to neni tak, ze by tohle uměla úderem pátých narozenin, umí tohle mnohem dříve, kromě počítání, to začala někdy na jaře.
Nám? Zase se ptáš za všechny, vážně netvoříš cele emimino.
Cílem diskuze jdou testy dna.
@Hanka1 píše: Více
Ptáčky s rýží ve varných pytlících. Oni na ty pytlíky hodně dbají.
@Josef_t píše: Více
A stačilo ti na to jenom kladívko, viď? Génius.
Tak to nahlaš adminovi, že tu někdo plevelí psaním o jídle.
tak proč myslíš, že chlap hledá všude okolo dalšího potomka?
asi se mu ten manželský jeví jako nedostačující a rád by nějaké to chytré a hezké dítko, ideálně tedy to iteligentní s bývalou Miss
![]()
Ano, testy DNA si může nechat udělat, pokud chce. Co tam máš dál?
navíc už teď se v neteři evidentně vidí a doufá, že je jeho, ikdyž ví, co by to udělalo s rodinou
proč není spokojený s tím, co doma má, ví asi jen K ![]()
jeden by řekl, že po těch zkušenostech s ne/manželskými dětmi, už něco o testech otcovství ví
už by to bylo pomalu na množstevní slevu ![]()
@unuděná Určitě má nějaké množstevní slevy, si myslím. Tak mu to aspoň nepropadne. A doufám, že klopo s nimi zase půjde jak na odběry, tak pro výsledky, aby dohlédlo na poctivost. Výsledků myslím samozřejmě.