Testy DNA v rodině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41209
5.11.24 18:02
@Hanka1 píše: Více

je to čím dál tím víc nudný :think: už chápu, proč to píše jako anonym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
5.11.24 19:12
@Hanka1 píše: Více

přesně, sousedi nijak svého syna neučili číst, jen se ptal, co je jaké písmeno, když měl 5 let, byli v restauraci a kluk k jejich údivu přečetl jídelní lístek,
takže nějaké psaní hůlkovým písmenem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
5.11.24 19:13
@Keyllah píše: Více

jo, vykrádá své vlastní nápady, pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 21:54
@stinga píše: Více

:zed: A co asi neteř, do ní to nikdo sám od sebe nehustil, od asi tří let je velmi zvídavá, začalo to, když v tv jely titulky, ptala se na písmenka, je velmi zvídavá, číst už umí taky, psala jsem to,. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
41209
6.11.24 05:42
@stinga píše: Více

chápej, urozený chce nějaké inteligentní a hezké dítko, tak se obhlíží po bejvalkách, aby nějaké splašil…proč mu nestačí syn od K je otázkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.24 08:52

Už jsi to psala, vnucuješ svoje hloupé názory okolí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.24 08:54

Nikdo Tè nenutí chodit do nudných didkuzí.

• Citovat
  • Upravit
35798
6.11.24 13:06
@Anonymní píše: Více

Hele naše umí abecedu asi od 2 let, ve 4 pozná čísla do 100, včera jsem zjistila že umí sčítat do 5. Ale nedokáže mi říct souvislou větu, neumí mi říct když se něco stalo. Takže zas takový geniál to taky nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
6.11.24 13:22

Také jsem byl velmi nadané dítě.
V nějakých pěti letech jsem zvládl rozebrat budík. Do posledního šroubku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.24 18:50
@pikola píše: Více

Tak myslím si, že je opravdu minimum dětí, které umí v předškolním věku číst, psát tiskacím a počítat.
Neteř vše zajímá, dle mého názoru by dítě tohle vše se mělo učit v 1. třídě, ale když se o vše zajímá, tak je třeba to rozvíjet nebo to mají rodiče před dítětem schovávat knihy? To snad ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.24 18:57

O víkendu, jak jsme byli u králů na obědě,( podávaly se kuřecí, vepřové řízky a rybí filé, jako příloha byly šťouchané brambory a hranolky, polévka hovězí vývar a kdo nechtěl, tak měla tchýně polévku fazolovou, na tu jsem měla strašnou chuť, miluji fazole, ale bylo mi blbé si ji dát, tak muži volala inženýrka a švagr ji párkrát viděl a tvrdí o ní, že vypadá strašně, teď řekl, že jak čarodějnice, kdysi o ní řekl, že vypadá ak klekánice, královna mu řekla, ať se se krotí, ale stejně jí cukaly koutky, já jsem řekla, sice nehezká, ale velmi schopná.
Jeho rodina vůbec netuší, že muž s ní roky spí.

• Citovat
  • Upravit
1968
6.11.24 19:05

Já uměla ve čtyřech hrát šachy. Krom toho čtení a počítání.
Co vím tak teď se děti ve školce učí základní sčítání a psaní. Aspoň ve školce kam chodila neteř normálně uměli školkáči to co se dřív učilo v první třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.11.24 06:47

Naše děti to uměly obě, syn v 5 letech četl normálně klasické dětské knížky, dcera před nástupem do školy taky, i když ne tak suverénně. A podobně na tom bylo minimálně 50 % dětí, co tak vím od učitelek :nevim: Takže ne, žádné extra nadané dítě po něm to není a i kdyby ano, pořád jsme nějak nepochopili, o co má jít? Tak je jeho, no a? U vás, kde šuká kámen cihlu, bych se nedivila ani tomu, kdyby sousedovic štěnata byla tvoje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
7.11.24 08:44

Že umí číst a osalt v pěti letech mi neprijde nijak geniální. To mi přišel syn kamarádky. Uměl čist a psát a nebyli mu ani 3 roky. To nemluvím o počítaní a celkových znalostech, co má. Fakt na něj občas jen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.24 09:59
@unuděná píše: Více

Nějak jsme nepochopili - píšeš. tvoříš zřejmě cele emimino, ze mluvíš za všechny tady.
Já jsem tady jen zmínila to, jak je neteř šikovná a jak takový byl i muž
Tato debata se strhla akorát v to, ze tady má najednou skoro každý předškolní děti, které umí číst, psát a počítat.
Mě to nepřekvapuje zrovna tak, jak tady každá vypadá minimálně o 10 let mladší a jak by tady nikdo za 50 litrů měsíčně ráno nevstal ani z postele. To už je takový zdejší kolorit :mrgreen:.
Ja žádné jiné dítě, které tohle umí neznám. Kamarádka má syna v první třídě a tohle neumí a přijde mi to úplně v pořádku, tyto věci se mají učit v první třídě, neprojevuje-lí dítě o ne zájem dříve.
Když se jí zimním o neteři, tak kroutí hlavou a říká, ze je strašně chytrá.
Od druhé kamarádky je dcera ted v šesté třídě a jen si pamatuji, ze v předškolním věku si skládala sama slova doma z písmenek, když jsem u ni byla a tiskacím pismem taky už cosi napsala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky