Testy DNA v rodině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.11.24 22:38

Švagr, věk 42, švagrová od něj starší, přesný věk tady nenapíšu, protože soutěžila na Miss ČR za éry pana Zapletala a nechci o ní uvést cokoliv osobního.
Mají 3 děti, nejstarší holka má 17, mladší 5 a syn 14. Švagr si stěžoval, že by chtěl víc peněz, on pracuje jako konstruktér, je inženýr, má vystudovanou ČVUT stejně, jako bratranec (syn tety gynekoložky), o víkendu na obědě u králů tvrdil, že dohromady se švagrovou vydělají 100 000 měsíčně, že je to nic moc vzhledem k tomu, že mají 3 děti, hypotéku na bungalov na krku ještě na několik let, nevím, kolik platí.
Jejich bungalov má menší kuchyni, velký obývák, ložnici, dva dětské pokoje a pracovnu.
Mladší dcera spí ještě s nimi v ložnici, starší sourozenci ji k sobě do pokoje nechtějí, tak přemýšlí, co s tím, že z pracovny bude muset být další dětský pokojík. Švagr třetí dítě nechtěl, protože mu stačila už holka a kluk, kdyby věděl, ze holka možná není jeho.

• Citovat
  • Upravit
76843
4.11.24 22:52
@Anonymní píše: Více

no vidíš, tak si holku vezmete k vám domů, a vyřešeno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
5.11.24 06:01
@stinga píše: Více

jj, Urozený by asi chtěl domů nějaké hezké dítko po matce a chytré po něm :think: tak se rozhlíží po okolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.11.24 06:47

Normálně holce zašťourej v nose, Urozenému taky, pošli to na testy a rovnou si požádej o svěření holky do své péče - když už umí číst a psát, tak jí můžete sehnat brigádku a všechno bude zalité sluncem :lol: :lol: Hele ženo, já vím, že ti to asi nikdo nevydá, ale lépe bys dělala, kdybys tyhle bláboly psala do šuplíku. Tady už ti to stejně nikdo nežere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.11.24 06:47

Normálně holce zašťourej v nose, Urozenému taky, pošli to na testy a rovnou si požádej o svěření holky do své péče - když už umí číst a psát, tak jí můžete sehnat brigádku a všechno bude zalité sluncem :lol: :lol: Hele ženo, já vím, že ti to asi nikdo nevydá, ale lépe bys dělala, kdybys tyhle bláboly psala do šuplíku. Tady už ti to stejně nikdo nežere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 08:36
@unuděná píše: Více

8o Proč bych tohle vše měla dělat?

• Citovat
  • Upravit
21409
5.11.24 09:30

Tak co chces delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 09:31
@unuděná píše: Více

Ona si hraje jak ostatní děti s nimi ve školce, doma má písmena a číslice, ty ji lákají víc než panenky.
Když ve školce něco kreslí, tak ona k tomu tiskacím něco na píše, učitelky jen čumí.
Muži je velmi podobná, švagr jako dítě v předškolním věku nečetl ani nepsal, babička si ho narozdíl od mého muže na hlídání moc nebrala, muže hodně učila babička, zajímaly hoodmalička číslice a písmena, oba ho často hlídala a v něm to rozvíjela, švagrovi to bylo ukradené, toho zajímaly prý jen hračky.
Ve škole se to srovnalo, oba premianti. Královna jednou při řeči říkala, že jí vždy víc přišlo, že to švagrovi o trochu víc pálí a přitom muž měl lepší známky a švagr se musel víc učit.

• Citovat
  • Upravit
13954
5.11.24 09:42

Úplně jsem se v tom ztratil. :roll:
Můžeš nám to prosím takto nějak rozepsat

Švagr: „Jsem tvůj bratranec.”
Tomáš: "To ovšem mění celou situaci.”
Teta: "Ne tak docela. Já totiž nejsem tvá teta.“
Tomáš: „Ty nejsi má teta, tetičko?“
Teta: „Ne. Jsem tvoje vzdálená snacha.”
Tomáš: "Ale v tom případě jsem tě obelhal, tatínku.”
Otec: "Nedělej si výčitky, milý synu. Já totiž nejsem tvůj otec. Jsem tvůj syn.”
Tomáš: "A maminka?“
Otec: "To je babička z otcovy strany.”
Tomáš: "To je hrozné. Jsem tedy úplný sirotek. Ale nevadí. Hlavně, že jsem konečně poznal pravdu!”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.11.24 10:37

To chodí do nějaké školky ve vyloučené lokalitě, že tam učitelky ještě neviděly předškolní dítě, co umí psát? Tenhle blábol se moc nepovedl, číst a psát umí spousta děti dřív než jdou do školy… :*

• Citovat
  • Upravit
35799
5.11.24 15:33

A jeho bratrovi se babička nevěnovala? Když jsou to bratři, tak si asi děti můžou být podobný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
5.11.24 15:42

Nebudeš uvádět nic osobního? A velikost bot všech zúčastněných tam nemáš? Případně četnost návštěvy toalety, twl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.24 16:38

Švagr nechápe muže, že mě podvádí, on neví o tom, ani jeho rodina, že ani já nejsem svatá. Švagr sám tvrdí, že on má sice kolem sebe jednu ženskou, který ho uhání, která ho i láká, ale prý by to nemohl udělat.
Za dob jeho studií v Praze si ani nestřihl trojku a to se na koleji údajně š. kalo pořád.
Třeba jejich bratranec - syn gynekoložky, ten celé studium doslova proš-kal v trojkách.
Krále a královnu to, že je muž proutník trápí.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
5.11.24 17:34
@Temnástranasíly píše: Více

Ještě chybí nedělní meníčko, co vařila královna… :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.24 17:40
@pikola píše: Více

Nehlídala ho tak, jak hlídala muže, protože k práci v tu dobu měla ještě nějaké přednášky. Byla gyndařka s tetou muže, pracovaly spolu,

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky