Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslíte že by to mohlo vyjít má někdo zkušenost? Sex den před ovu a den po ovu
@Elissska123 píše:
Myslíte že by to mohlo vyjít má někdo zkušenost? Sex den před ovu a den po ovu
Hele po O si budu dělat kafe tak ti napíšu co my vyšlo jo.
Před osmi lety sex v den předpokládané ovulace (jen podle jakési kalkulačky na netu) a jsou z toho dvojčata. Teď 3 roky sex naprosto kdykoliv - před, během i po ovulaci a otěhotnění se nepodařilo.
Jaký z toho pro tebe plyne výsledek?
Sexuješ bez ochrany v období kolem ovulace = můžeš otěhotnět ![]()
@JancaS84 píše:Čtení z kafe 😃 dobryyy
Ne, píšu že z kafe.Ale přemýšlím i o kouli.
@JancaS84 není lepší věštit z čajové sedliny? Alespoň v Harry Potterovi to tak bylo. Abys z kafe neměla roztěkané vidiny.
Ahoj holky, co myslíte? Ten úplně horní je dělaný dnes rano. MŠ má dorazit zítra nebo pozítří.
@alisis píše:
Ahoj holky, vidíte tam něco nebo se nám to zda? Ten úplně horní je dělaný dnes rano.
Na tom úplně horním něco prosvítá. Udělej test za 2 dny znovu.
@alisis na tom horním taky vidím ducha. No zkousej dal, třeba z toho bude čárka ![]()
@JancaS84 píše:
Hele po O si budu dělat kafe tak ti napíšu co my vyšlo jo.
Po O… Jako po ovulaci?
![]()
Holky? Další test dělány teď večer po 3 dnech. Ale s tím, že hned nenajizdel, tak mě nenapadlo nic jiného než ho strčit do WC
ale před dvěma dny sem to normálně dostala a teď mi to přijde jen minimální ms. Tak nevím. Rozhodně je teď čárka vidět normálně a nemusím ji hledat. Ale mám i strach, že když sem test počůrala a nic hned nenajelo(až po ponoření do WC
), tak aby nebyl falešný. Ale falešný test by asi z WC neukázal nic, tak nevím. Jeste informace, ze včera ze mě šly dost velký sražený krvavý kusy tak sem si myslela že to je mě ale teď se mi to nějak moc nezdá, že bych krvácela a mám pozitivní test. Co myslíte?