Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To ti bohužel nikdo neřekneme. Může být a nemusí. Musíš vyčkat a uvidí se.
Vím, že bys chtěla naději, že tu je šance, ale bohužel. Každý z nás to měl jinak. U někoho píchání bylo hnízdění, u někoho jen reakce na „naději.“ A i tak prostě musíš počkat, zda je těhotentví geneticky ok a udrží se.
Držím palce.
@Suelinda já se neptala nikoho na odpověď, vím že si musím počkat, jen jsem chtěla vědět, jak kdo pocitoval oplodnovani vajicka/uhnizdovani. Nic víc nic min.
Každopádně díky za reakci😉
@Anonymní píše:
Dobrý den, vím je tu mnoho podobných témat, ale nikde jsem se nedočetla toho, co mě zajímá.
S přítelem jsme se snažili o miminko rok a půl ale nešlo to. Následovala půl roční pauza od sexu z jistých důvodu. Teď jsme spolu začali spát, většinou s kondomem. Každopádně kondomy došly a chtíč byl velký, tak proběhla prerusovana souloz cca 4-5 dnů zpátky, kdy byly zrovna plodné dny. A „kapičky lasky“ vytekaly hodne už jen při provokovani.
Dnes cítím takové brnění a popichavani v podbrisku.
Může to být počátek zahnizdovani?
Děkuji moc, když se podělite o své zkušenosti 😊
Ne, nikdy mě nebrnělo a popíchavalo v podbřišku. Jestli byly plodné dny, je velká pravděpodobnost otěhotnění. Já jsem toho důkazem. A u nás to byla dokonce dvojčata. Takže jestli nechceš otěhotnět, chraň se. Na nějaký chtíč si vzpomeň, až budeš za 9 měsíců rodit ![]()
A jinak za mě, já žádné píchání necítila. Testovala jsem až několik dní po vynechané MS, protože do té doby bylo vše jako při starém.
@tevl děkuji moc za odpověď. S přítelem byla menší krize a řekli jsme si, že teda s miminkem zatím počkáme. Takže moc nejde o naději kterou do toho vkladam. Jen mě tak začalo píchat v podbrisku a takový tlak. A já si řekla jen ajaj😆
Každopádně kdyby se to povedlo, tak by to byl zazrak😊
@Russet miminko chceme, jen jsme tak nějak s tím teda chtěli počkat ještě chvíli, ale když přijde tak budeme rádi. Rok a půl to nešlo a kdyby teď ano jen z „nehody“, tak bych určitě neletela na potrat. Říkám si, že příroda ví kdy je správný čas 😊
@beruska9 ja si právě vzpomínám, že jednou jsem tak měla na testu dvě čárky, pichalo mě v podbrisku, plynatost..bohužel přišla menstruace a s velkou bolesti to odešlo.
Tak mě to právě jen tak napadlo😊
@Aydeenka : tak mozne to je. Ale stejne nezbyva nic jineho, nez pockat ![]()
@beruska9 pro mě čekání je strašně psychicky náročné, jak já říkám, jsem čistokrevný beran co musí vědět a mít vše hned 🤣 pak se akorát stresuju.
Každopádně moc děkuji za tolik reakci za tak krátkou dobu.
Ani u jednoho těhotenství sem žádné uhnizdovani necítila. Spíš až potom, když bylo zahnízděno sem byla strašně unavená, jinak ale žádné příznaky až do 8tt, kdy mi začly nevolnosti.
U nás výsledek přerušované soulože právě nahodil aktovku na záda a odkráčel do školy; takže možné je všechno
.
@Aydeenka píše:
@Russet miminko chceme, jen jsme tak nějak s tím teda chtěli počkat ještě chvíli, ale když přijde tak budeme rádi. Rok a půl to nešlo a kdyby teď ano jen z „nehody“, tak bych určitě neletela na potrat. Říkám si, že příroda ví kdy je správný čas 😊
Příroda to neví. Té je to jedno. Ta se vám o dítě nepostará.
Dobrý den, vím je tu mnoho podobných témat, ale nikde jsem se nedočetla toho, co mě zajímá.
S přítelem jsme se snažili o miminko rok a půl ale nešlo to. Následovala půl roční pauza od sexu z jistých důvodu. Teď jsme spolu začali spát, většinou s kondomem. Každopádně kondomy došly a chtíč byl velký, tak proběhla prerusovana souloz cca 4-5 dnů zpátky, kdy byly zrovna plodné dny. A „kapičky lasky“ vytekaly hodne už jen při provokovani.
Dnes cítím takové brnění a popichavani v podbrisku.
Může to být počátek zahnizdovani?
Děkuji moc, když se podělite o své zkušenosti 😊