Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny, potřebuji poradit, možná uklidnit. Rok chodíme na IVF, 1.KET skončil ZT v 8tt. 22.10. jsem byla na 2.Ketu. V úterý jsem měla hodnotu HCG 386j - 12.den po KET, v pátek bylo HCG 825j - 15.den po KET. Myslíte, že je to v pořádku? Poslední dva dny mám virozu-rýmu. Pořád čekám kdy mi bude špatně od žaludku, zvracení apod. To zatím vůbec. Jen jsem unavená, zvětšená prsa.. Mám obavu aby nebylo opět ZT. Moc děkuji!
HCG by se mělo zdvojnásobit za dva až tři dny, takže to zatím může být ok. Jako mohlo by to růst víc, ale takhle by to teoreticky mělo být taky v pořádku. Držím palce ![]()
@MisaVranik píše:
Zdravím všechny, potřebuji poradit, možná uklidnit. Rok chodíme na IVF, 1.KET skončil ZT v 8tt. 22.10. jsem byla na 2.Ketu. V úterý jsem měla hodnotu HCG 386j - 12.den po KET, v pátek bylo HCG 825j - 15.den po KET. Myslíte, že je to v pořádku? Poslední dva dny mám virozu-rýmu. Pořád čekám kdy mi bude špatně od žaludku, zvracení apod. To zatím vůbec. Jen jsem unavená, zvětšená prsa.. Mám obavu aby nebylo opět ZT. Moc děkuji!
Za mě je to v pořádku ale ty začátky jsou vždy hop nebo trop..
HCG roste dle tabulek a jeho hodnota je 15. den po KET taky ukázková, takže to zatím vypadá moc dobře ![]()