Hodnota HCG - je to OK?

8.10.22 16:10

hodnota HCG - je to OK?

Zdravím všechny, potřebuji poradit, možná uklidnit. Rok chodíme na IVF, 1.KET skončil ZT v 8tt. 22.10. jsem byla na 2.Ketu. V úterý jsem měla hodnotu HCG 386j - 12.den po KET, v pátek bylo HCG 825j - 15.den po KET. Myslíte, že je to v pořádku? Poslední dva dny mám virozu-rýmu. Pořád čekám kdy mi bude špatně od žaludku, zvracení apod. To zatím vůbec. Jen jsem unavená, zvětšená prsa.. Mám obavu aby nebylo opět ZT. Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
8.10.22 16:22

HCG by se mělo zdvojnásobit za dva až tři dny, takže to zatím může být ok. Jako mohlo by to růst víc, ale takhle by to teoreticky mělo být taky v pořádku. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
8.10.22 16:23
@MisaVranik píše:
Zdravím všechny, potřebuji poradit, možná uklidnit. Rok chodíme na IVF, 1.KET skončil ZT v 8tt. 22.10. jsem byla na 2.Ketu. V úterý jsem měla hodnotu HCG 386j - 12.den po KET, v pátek bylo HCG 825j - 15.den po KET. Myslíte, že je to v pořádku? Poslední dva dny mám virozu-rýmu. Pořád čekám kdy mi bude špatně od žaludku, zvracení apod. To zatím vůbec. Jen jsem unavená, zvětšená prsa.. Mám obavu aby nebylo opět ZT. Moc děkuji!

Za mě je to v pořádku ale ty začátky jsou vždy hop nebo trop..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
8.10.22 16:35

HCG roste dle tabulek a jeho hodnota je 15. den po KET taky ukázková, takže to zatím vypadá moc dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí