Bazální teplota - ovulační teplota 4 dny

121
10.10.22 12:19

Bazální teplota - ovulační teplota 4 dny

Ahoj všem :mavam:
prosím můžete kouknout na můj graf co to je za error? :zed: snažíme se o druhé, mám pcos a cca tři měsíce beru inositol a tento cyklus jsem na doporučení zkusila gynex. Ale nejspíš mě rozhodil cyklus :think: měla jsem ovulaci vždy cca 12/13DC teplota vždy 36,40 a pak stoupla. No a teď jsem už 16DC a teplota je už 4 den 36,40 mám i ovulační hlen a 3 dny mě dost bolí bradavky a píchá v podbřišku. Mohl mě to tak rozhodit ten gynex a ovulace nastane a nebo bude nějaký problém? Jsem z toho zmatená, protože když byl anovulační tak teplota lítala nahoru dolu. Pro porovnání druhá fotka předminulý cyklus.
Moc děkuji za rady nebo názor. Hezký den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
11.10.22 15:39

@Charlie_L ahojky, já také užívala gynex kapky a rozhodly mi ovulku vždy jsem myvala 12 dc a teď mám dyl 16-17 při cyklu 28 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
11.10.22 16:33

@Luci V. Moc děkuji za odpověď ;) a cyklus zůstal stejný jen se zkrátila LF nebo se prodloužil? a brala jsi ho dál i další cyklus nebo jsi vysadila? Děkuji za odpověď ;) já jsem teď na vážkách jestli pak další cyklus znovu nasadit a čekat nebo radši už ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
11.10.22 18:10

@Charlie_L já ho radši vysadila :nevim: cyklus sem pak měla jeden o dva dny kratsi :zed: pak se srovnal hned další měsíc. Ale ovulka mi zůstala posunuta :nevim: :hug: nemáš zač.. ale někomu sedne ten gynex a někomu ne no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
11.10.22 18:35

Dobře, tak já uvidím co to udělá. Díky ;) @Luci V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí