Jak více ušetřit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
31.10.19 22:18

Terka1520

Tak v tomhle ti poradím s přehledem pojištění auto a takovýhle věci co nevyuzijes výhod zavři co potřebuješ a využíváš najdi nejlevnejsi :think: a hlavně udělej si seznam co budeš vařit k jídlu udělej si toho klidně víc a dej si to zamrazit nebo si dělej jídlo tak aby se to snedlo tak že 2-3 dny jedno a to samé ale usetris já sama jsem byla tak naivní a hloupá měla jsem práci bydlela sama rozhazovala peníze a teď co mám dvě děti tak si kolikrát říkám že jsem si je měla dávat na stranu bylo by to lepší ale už se stalo skuz si třeba dávat drobný od 1-50 do kasičky prostě stranou a postupně přidávat třeba 100 a uvidíš a jednou za dva měsíce si z toho vem jen tolik aby sis udělala radost jako odměnu za vytrvalost a jestli kouříš kupuj si tabák je to levnější než když si koupíš krabičku cigaret a pokud piješ zkus to omezit na minimum :roll: 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
31.10.19 23:37
@Terka1520 píše:
Tak v tomhle ti poradím s přehledem pojištění auto a takovýhle věci co nevyuzijes výhod zavři co potřebuješ a využíváš najdi nejlevnejsi :think:

He???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20887
1.11.19 06:17

@Tomkins Terka asi ten vecer videla az prilis lahvi od vina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
17.11.19 22:25

Meníčko stojí minimálně 100 Kč, v Praze kolikrát i 140 Kč. Když se podaří koupit třeba levně kuře - tak 2 x stehna upéct - oběd a večeře, to je snesitelné, prsa jednou jako čína - zase oběd a večeře, jednou třeba na kari - zase dvě jídla, uvařenou kostru obrat a je na dvě jídla - kuře na paprice.
Takže jedno kuře - 50 Kč, rýže - půlka pytlíku - 10 Kč, zelenina do číny -10 Kč, bulgur pro změnu - 15 Kč, těstoviny - 15 kč, smetana - 12 kč.

celkem cca 120 Kč na 4 dny, za meníčka bys dala 400 kč a pokud by byla večeře ala meníčka tak dalších 400 Kč

úspora za pů týdne skoro 700 Kč a jde o masová jídla, u nemasových to vyjde ještě líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
19.11.19 14:41

Jsem taky pro vaření doma, rozhodně se to vyplatí. Když si to člověk naplánuje a nakoupí ve slevách opravdu jen to, co bude potřebovat, dá se ušetřit hodně. Než chodit bezhlavě po krámě a házet do košíku co tě napadne, pak doma zjistíš, že máš samé kraviny a nic z toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat