Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Slabounkeho duch tam vidím a na řeči o testování týden po vynechání se vybodni. Taky jsem vždycky testovala a hledala duchy. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, jdu za Vámi se svým duchem… Už se mi 2× zobrazil, ale je opravdu slaby. Nicméně, zatím se mi nikdy neukazoval… MS má přijít zítra. Zatím žádné jiné příznaky nemám, obcas me akorat poboliva bricho, ale to muze byt z cehokoli… Jak to vidite, nebo jak jste to mely vy? Na mimco se strasne těším, je těžký neresit to a čekat…
Ja tam neco malo vidim, zrovna resim to stejne…MS mela byt vcera nebo dnes a na testu jakysi takysi duch, ktereho prej vidim jen ja…
Holky ahojte, prosím o váš názor a zkušenosti..
prodělala jsem 2× potrat.. teď 18.9. Jsem byla na gyndě, kde mi potvrdil, že od 19-21.9. Proběhne ovulka.. vše proběhlo jak mělo. Mám krátké cykly okolo 24 dní…
nic méně týden po ovu jsem 2 dny jednorázově špinila.. apak nic.. v sobotu 28.9. Měla dojít ms a nic.. příznaky už 3 dny mám.. pocit nemoci, bolesti zad, hlavy.. první velký hlad a dneska nechutenství, brisko jk baloon.. včera večer sem dělala test a vyšlo mi toto..
celou noc jsem nespala a čekala, že ráno budoj // a ono na obyč testu duch.. a na clearblue mínusko s obtaženým pluskem aaa vevnitř //.. může být miminko mladší? Jsem cca 11 DPO, děkuji za rady..
Dr mi dneska radai nasadil GYNPRODYL
@Victori.e2 ducha vidim na 11 dpo ok. Ber gynprodyl a preju at carka sili ![]()
@Safrik > dekuji za odpoved
jsem trosku ve stresu.. ze vecer byl dusik a rano to nebylo silnejsi noo.. a tak uvidime
Dekujii dekuji
@Victori.e2 Přijde mi ta čárka nějaká divná, tenká, zkusila bych ještě znovu test, klidně i teď odpo
@kotaska91 zkusim.. tehu priznaky mam.. ale me to taky prijde takove zvlastni.. bud je prilis brzo.. nebo uvidim..
@mandy38
Jsem 13 DPO… a stale jen dušĺci.. takže jdu na krev po práci.. jsem z toho nesvá.. máte s tím také zkušenost? Je to nějaké divné ![]()
@Victori.e2 já jsem měla 6 dní po vynechání menstruace dvě silné čárky. S tímto jsem se bohužel nesetkala.
Budu držet palce ať je vše v pořádku
. Hlavně se pak ozvěte, jak jste dopadla. ![]()
@mandy38 vis ja mam kratke cykly.. takze i kratkou Lt. Fazy.. jsem 30DC a meska mi uz 10 dni ms.. a tak ro podle ms neberu.. nekdo kdo ma delsi cyklus, tak mu teprve bude meskat ms.. mm ja neviiim
Jsem po dvou ZT ![]()
@Victori.e2 Musíš myslet pozitivně, pokud jsi těhotná to poslední co dítě potřebuje je stres. I když vím, že není lehké na ty nejhorší věci nemyslet.. také se bojím, aby vše bylo v pořádku.
@Victori.e2 ten poslední je digitální že?
Ty dr max testy bych vyhodila (jsou spíš vadné, druhá čárka je moc tenká), zkoušela jsi třeba mamatest? Ten mě osobně nikdy nezklamal.
@Michaela02993 už jsem byla na krvi, tak uvidime
posledni test je OVU test ![]()
@Victori.e2 tyyy brdo tak takový ovu test vidím poprvé, spíš mi to tím modrým zbarvením připomínalo ten digitální ![]()
Ale opravdu jsou ty čárky moc tenké. Ostatně třeba krev bude pozitivní
tak držím palce