Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tam nic nevidím, ale testovat ještě před ms je blbost, počkej pár dní a když nepřijde testuj znova.
Vidím negativní test. Nikdy netestuj před menzes a pokud ano, tak buď připravená na zklamání i v případě pozitivního testu.
Proč testuješ před MS? Abys honila duchy, vsugerovávala si příznaky a pakl byla zklamaná, když ms přijde? Zbytečný utrácení peněz za testy a zbytečný nervování se.
Nic tam nevidím.
Mám fakt velký monitor a skvělé rozlišení, ale tento test je negativní. Stačí?
Je hloupost honit duchy a blbnout z toho ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, jdu za Vámi se svým duchem… Už se mi 2× zobrazil, ale je opravdu slaby. Nicméně, zatím se mi nikdy neukazoval… MS má přijít zítra. Zatím žádné jiné příznaky nemám, obcas me akorat poboliva bricho, ale to muze byt z cehokoli… Jak to vidite, nebo jak jste to mely vy? Na mimco se strasne těším, je těžký neresit to a čekat…
Já vidím, tak zkus za dva dny a ať sílí ![]()
Děkuji všem za podporu… Ono se lehce říká, netestuj, nemysli na to a pod., ale hůř se to dělá… Miminko je to poslední, co mi chybí ke štěstí…
Neres to.. Nikdo je nenuti komentovat tvuj prispevek.
Je nas tu hodne kterym nevadi hledat dusiky a prat stesti k vytouzenemu miminku.Od toho tu jsme pro sebe
![]()
@Anonymní píše:@Safrik
Děkuji všem za podporu… Ono se lehce říká, netestuj, nemysli na to a pod., ale hůř se to dělá… Miminko je to poslední, co mi chybí ke štěstí…
Ahoj všichni, jdu za Vámi se svým duchem… Už se mi 2× zobrazil, ale je opravdu slaby. Nicméně, zatím se mi nikdy neukazoval… MS má přijít zítra. Zatím žádné jiné příznaky nemám, obcas me akorat poboliva bricho, ale to muze byt z cehokoli… Jak to vidite, nebo jak jste to mely vy? Na mimco se strasne těším, je těžký neresit to a čekat…