Přečtěte si článek: Kdy na těhotenský test před menstruací?
@Victori.e2 držím palce!
@mandy38 dekuji.. krev je negativni.. boli me prsa i bricho.. skvely fakt.. todle jsem slyset uplne nechtela
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, antikoncepci Teyla beru s přestávkami již cca 5 let, vždy dle návodu a poslední dva měsíce se mi stává, že krvácím mimo cyklus.... Odpověď
Dobrý deň, užívam antikoncepciu leverette a doteraz som užívala aj chlorprothixen 15 mg. Psychiater mi ale predpísal vyššiu dávku... Odpověď
Dobrý den, moc prosím o názor. Na internetu jsem našla různé pohledy, ale je možné očkovat dceru MMR vakcínou, když jsem v čtvrtem těhotenství... Odpověď
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 29 a přijde mi divné, abych měla menstruaci dvakrát v jednom měsíci a to po čtrnácti dnech. Stalo se mi... Odpověď
Dobrý den, zajímal by mě Váš názor na postup léčby hemoragické cysty na vaječníku. V únoru 2026 jsem poprvé při IVF otěhotněla a brzy na to... Odpověď
@Victori.e2 držím palce!