Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Toto je individuální..každopádně mně se líbí,když je prostor čistý a moderní. Vadí mi když je puštěné rádio a ne relaxační hudba,nebo výrazné barvy na zdech,prostě světlé barvy. Ať se zařizování povede 👍
Mám ráda čistý světlý a moderní interiér, pohodlné sezení, zatímco čekám. Též nemám ráda rádio, to raději nic. A co nemám ráda jsou reklamy, třeba když je stěna polepená plakatama kosmetických značek. A nevím, jakého zaměření je tvůj salon, ale pokud vás tam bude pracovat víc, tak jednoznačně soukromí pro zákaznice. A ne že vše je v jednom pokoji a všichni na sebe koukají.
Jednoznačně soukromí, ať není vidět na klientky z venku/ulice. Pak u recepce je fajn posezení než člověk přijde na řadu, mám ráda i časopisy ale vadí mi že jsou klidně 3 roky starý. Pak vždy řeším co s kabelkou, mám ji u sebe, na zem jí dávat nechci a na věšáku není jistota, že se s ní něco nestane. Pak jsou fajn čisté toalety. Občerstvení ve formě nápoje je taky fajn…
Děkuji z ohlasy,určitě mi to dalo nějaké další nápady:) jinak salon bych chtěla sama a jen dvě křesla.
MAm rada, kdyz mi nabidnou kaficko, dzus, nove aktualni casaky, hezky sladeny styl salonu. Vystavene veci k prodeji. Urcite vesak na obleceni.
Mě se již párkrát stalo, že bylo v místnosti chladno. Dále mi vadí,že mě přikreje dekou, kterou přikryla zákaznice přede mnou. Myslím že je fajn takové ty jednorázové. Nebo klidně i klasická deka, ale ať jí ta kosmetička vytáhne přede mnou ze skříně, „jakože je čistá“. Jinak třeba nemám ráda puštěné radio, když už, tak relaxační hudba. Nebo mi vadí, když je v místnosti aromalampa, která má silnou vůni. Soukromí beru jako samozřejmost
Moc vam děkuji za užitečné rady,které se budou hodit. Má další otázka je co si necháváte u kosmeticky dělat? Myslím tím jestli jen hloubkové čištění pleti nebo i barvení,případně manikúru? Opravdu mi to moc pomáhá,takže děkuji všem co se zapojili ![]()
Ahoj, právě zařizuji kosmetický salón a chtěla bych se zeptat jak ho zařídit z pohledu zakaznic, tak aby vám se líbil a co vám naopak vadí když v salónu je. Samozřejmě, že mám představu o tom jak by to mělo vypadat, ale chtěla by to slyšet i z druhé strany od spokojene zákaznice. Prosím všechny narážky na tuto práci nebo jakékoliv řeči od tématu si prosím nechte pro sebe, děkuji
. Anonym prosím ponechat