Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jako fakt? Myslíš že někoho na úřadě zajímají nějaké drby?? Snad chodíš na gyndu na prevenci ne? Tak by asi věděli že jsi těhotná ![]()
![]()
A kvůli tomu nespís cely noci?
tak myslim, ze se dneska muzes konecne v klidu vyspat ![]()
Jako kdo a proč by za tebou chodil. Že si těhotná, protože jedna paní povídala, nebo jak tomu mám rozumět
@Anonymní píše:
Dobry den maminky mam na vas dotaz dozvedela jsem se ze se o me vykladaji drby o tom ze jsem tehotna pak jsem odjela na 14 dni na dovolenou k mori a lidi si z toho odvodili ze jsem porodila ale ja ani tehotna nebyla ani jsem neporodila je mi 26 let a miminko se nam nedari uz 5 let jenze ted mam strach ze na me prijdou z uradubze jsem porodila a ze nemam dite nahlasene jako obcana nebo neco takoveho co s tim mam delat a jak to mam resit muzou na me prijit z uradu co bych jim rekla kdyz to pravda neni a jak byste to resili dekuju za odpovedi jsme z toho zoufala :/ a nespim cely noci :/ jakej mam strach
Co je to za nesmysl?Chodis na pravidelne gyn.prohlidky?Pokud ano,tak i kdyby na tebe nekdo na udani prisel (haha),muzes dokazat nepravdu pres lekare,nebo dokazat,ze jsi byla na dovce.To mas takove bricho,ze si nekdo muze myslet,ze jsi tesne pred porodem?Navic,odhledneme od absurdity te situace,by ses po narceni podrobila gyn.prohlidce,kde jde jasne dokazat,zda jsi uz nekdy rodila ci ne a zda jsi byla v nedavne dobe tehotna.Neplas prosimte ![]()
Prave ze bricho nemam snazim se cvicit jako uplna tycka taky nejsem ale bricho pred porodem taky ne lidi mi tak nevadi jako strach z toho ze by to resili urady atd :/ nejsem ten tip ze bych cokoliv vysvetlovala :/
@Anonymní píše:
Dobry den maminky mam na vas dotaz dozvedela jsem se ze se o me vykladaji drby o tom ze jsem tehotna pak jsem odjela na 14 dni na dovolenou k mori a lidi si z toho odvodili ze jsem porodila ale ja ani tehotna nebyla ani jsem neporodila je mi 26 let a miminko se nam nedari uz 5 let jenze ted mam strach ze na me prijdou z uradubze jsem porodila a ze nemam dite nahlasene jako obcana nebo neco takoveho co s tim mam delat a jak to mam resit muzou na me prijit z uradu co bych jim rekla kdyz to pravda neni a jak byste to resili dekuju za odpovedi jsme z toho zoufala :/ a nespim cely noci :/ jakej mam strach
Tak snad každý doktor podle tvé dělohy pozná, jestli jsi nedávno porodila. Takže se fakt neboj. Na základě drbů k tobě nikdo nepřijde ![]()
Doktor vi ze jsem tehotna ani ze jsem neporodila zadne dite ani co se tyce potratu jsme zadne neprodelala proste nic takoveho jen proste drby no
No tě prsk. Jsou prázdniny, to může být jeden z možných důvodů, děti se nudí. A pokud ne, tak jsi blázen. O mě kolovalo, že jsem těhotná taky, asi rok před tím, než jsem opravdu byla.
tak jsem na každý dotaz říkala, že čekám trojčata. Tvoje domnělé těhotenství fakt nikoho nezajímá. Takové věci můžou někoho zajímat, pokud se najde opuštěné miminko a hledá se okruh těhotných. Tvoje paranoja je nesmyslná ![]()