Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Doktor vi ze jsem tehotna ani ze jsem neporodila zadne dite ani co se tyce potratu jsme zadne neprodelala proste nic takoveho jen proste drby no
Ale že Kelišová povídala, tak nepřijde popelnicová komise a bude hledat mimino ![]()
Buď v klidu. Já jsem jednou ulehla s akutní střevní chřipkou, do práce jsem dojela. Pak už pro mě musel dojet manžel. Vzhledem k tomu, že jsem učitelka, tak to za chvilku věděla celá vesnice. A když jsem se šla uschopnit, tak jsem se zastavila na kafe k mamce a přímo přede mnou jí volala její známá, že blahopřeje k mému těhotenství
že prý jsem na rizikovým, tak ať na sebe dávám pozor. Já se tomu jen zasmála…
tak pokud jsi nikdy nerodila, tak z úřadů strach mít nemusíš, to se pozná při gynekologické prohlídce, že žena nikdy nerodila. Takže to fakt můžeš snadno dokázat.
Teda, ja jsem taky schopna trapit se s kazdou bejkarnou, ale tohle uz je moc ![]()
Opravdu to neres a dobre se vyspi ![]()
Jako že by na tebe někdo kvůli pitomým drbům vlítnul? A i kdyby, nerodila jsi, což každý gynekolog pozná.
@lachtanice86 ja nwm treba aby se zeptali kde mam dite proc neni nahlasene jako obcan ze slyseli ze jsem porodila a le nebyla jsem a uradech atd atd nemam silu jim to vysvetlovat mamky se taky ptali a tej uz to tak lezlo na nervy ze uz to jen vzdy odkejvala prptoze to se nedalo prej vysvetlovat
Já jsem zas, v tu dobu panna, spala s celou vesnicí
Vždyť je to jedno, co se o tobě povídá. Komu na tom záleží? A i kdybys jela někam tajně porodit, tak žádná mravnostní policie tě hledat nepřijde
Máš plné právo rodit inkognito a vzdát se dítěte. Za čtrnáct dní už bude po vsi kolovat jinej drb ![]()
@Anonymní píše:
Dobry den maminky mam na vas dotaz dozvedela jsem se ze se o me vykladaji drby o tom ze jsem tehotna pak jsem odjela na 14 dni na dovolenou k mori a lidi si z toho odvodili ze jsem porodila ale ja ani tehotna nebyla ani jsem neporodila je mi 26 let a miminko se nam nedari uz 5 let jenze ted mam strach ze na me prijdou z uradubze jsem porodila a ze nemam dite nahlasene jako obcana nebo neco takoveho co s tim mam delat a jak to mam resit muzou na me prijit z uradu co bych jim rekla kdyz to pravda neni a jak byste to resili dekuju za odpovedi jsme z toho zoufala :/ a nespim cely noci :/ jakej mam strach
Strachy nespíš? Tak to asi bude pravda. Co jsi s tím dítětem udělala? Doufám, že jsi ho aspoň prodala hodným lidem.
To je nahoda, ja jsem z toho uradu, co to kontroluje a dneska rano mi Vas pripad predali. Mela jsem k vam jit ve stredu 6.2. na setreni. Kdyz je to tak, jak pisete, tak to podle toho vyresim a uzavru. Tim je to hotovo a muzete pustit urady z hlavy
.
@Anonymní píše:
@lachtanice86 ja nwm treba aby se zeptali kde mam dite proc neni nahlasene jako obcan ze slyseli ze jsem porodila a le nebyla jsem a uradech atd atd nemam silu jim to vysvetlovat mamky se taky ptali a tej uz to tak lezlo na nervy ze uz to jen vzdy odkejvala prptoze to se nedalo prej vysvetlovat
Za tvojí maminkou chodili lidé z úřadu, že slyšeli ve městě, že byla těhotná a kde má dítě?
A který úřad to byl? Úřad pro kontrolu drbů?