Chci se přestěhovat sama do cizího města

Jennifer99
31.1.19 23:04

Chci se přestěhovat,sama,do cizího města :o

Už mám dost mého města. Nebaví mě to tady. Přátele mám na baterky.Chci začít nanovo.
:) :) :) můj plán : :cert: najdu si práci ve městě cca 90 km odemě - v Brně. Nějakou garsonečku, k tomu brigádku v baru ať poznám nové lidí :)
Ale mám strach jít do toho tak sama, do neznáma. Co když se spálím? :? Nevyjde to, budu osaměla? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
850
31.1.19 23:12

clovek vic lituje toho, co neudelal, nez toho, co udelal…

co nejhoršího se muze stat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
31.1.19 23:14

A je dočasná osamělost horší než osamělost, kterou teď zažíváte po boku „přítele“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
31.1.19 23:34

To zní dobrodružně. Jestli nemáš závazky (přítele na baterky nepočítám), tak jen do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
31.1.19 23:38

Plan mas dobrej, jsi odvazna. Ja ti fandim :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
31.1.19 23:39

Ale ona píše přátelé ne přítele :lol:
jdi do toho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.2.19 00:32

Jdi do toho. Jsi sama, bez závazků, kdy jindy bys to chtěla udělat než zrovna teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.19 04:26

To jsem chtěl hrozně let se úplně odtrhnout od stávajícího života. Bohužel mi to můj zdravotní stav nikdy nedovolil a nedovolí. Takže bez do toho bez váhání ;).

• Citovat
  • Upravit
214
1.2.19 06:33

Jdi do toho - vratit se muzes kdykoli. Tohle bylo i moje motto, kdyz jsem se stehovala do zahranici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34020
1.2.19 06:35

Když to nezkusíš, tak se nedozvíš jestli to byl správný krok, nebo ne. Jdi do toho, držím place :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
1.2.19 07:22
@Anonymní píše:
Už mám dost mého města. Nebaví mě to tady. Přátele mám na baterky.Chci začít nanovo. :) :) :) můj plán : :cert: najdu si práci ve městě cca 90 km odemě - v Brně. Nějakou garsonečku, k tomu brigádku v baru ať poznám nové lidí :)
Ale mám strach jít do toho tak sama, do neznáma. Co když se spálím? :? Nevyjde to, budu osaměla? :nevim:

Klidně do toho běž, ale jestli budeš hledat přátele v baru, tak budou zřejmě znova na baterky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
1.2.19 08:45
@Anonymní píše:
Už mám dost mého města. Nebaví mě to tady. Přátele mám na baterky.Chci začít nanovo. :) :) :) můj plán : :cert: najdu si práci ve městě cca 90 km odemě - v Brně. Nějakou garsonečku, k tomu brigádku v baru ať poznám nové lidí :)
Ale mám strach jít do toho tak sama, do neznáma. Co když se spálím? :? Nevyjde to, budu osaměla? :nevim:

Super a jestli si chceš najít ve Brně opravdu hluboké přátele, nechej se rovnou zaměstnat v Moulin Rouge. Je to v centru, je tam plno nápadníků a o zábavu postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.2.19 08:54

Ano, samozřejmě že každá změna sebou nese svoje rizika. Ale pokud zůstaneš ve starém známém peklíčku, tak se nezmění nic, jen pomalu zahniješ.

V tom Brně pro začátek hledej spolubydlení, je to výrazně častější způsob, jak se byty pronajímají - hledat samostatnou garsonku, kterou utáhneš, když ještě nebudeš vědět kolik budeš mít peněz a kde budeš pracovat se může dost protáhnout. Garsonek je málo a snáz je získáš díky tomu, že ti řekne někdo známý, než že bys ji našla k pronájmu na interentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.2.19 10:08
@Anonymní píše:

Fandím ti. Taky jsem šla po střední škole do Brna, je to fajn město. Je tam spousta lidí z různých krajů, takže určitě potkáš někoho, kdo na tom bude jako ty. Já jsem pak po 10 letech odešla a začínala na novo v jiným městě a po pár letech znova nanovo v Praze - a už je čas se usadit :)

Najdeš si kamarády v práci nebo na cvičení, takže toho se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.2.19 10:10

@Proximus hluboké jako houbějící? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie