Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
clovek vic lituje toho, co neudelal, nez toho, co udelal…
co nejhoršího se muze stat ![]()
A je dočasná osamělost horší než osamělost, kterou teď zažíváte po boku „přítele“?
To zní dobrodružně. Jestli nemáš závazky (přítele na baterky nepočítám), tak jen do toho!
Jdi do toho. Jsi sama, bez závazků, kdy jindy bys to chtěla udělat než zrovna teď?
To jsem chtěl hrozně let se úplně odtrhnout od stávajícího života. Bohužel mi to můj zdravotní stav nikdy nedovolil a nedovolí. Takže bez do toho bez váhání
.
Jdi do toho - vratit se muzes kdykoli. Tohle bylo i moje motto, kdyz jsem se stehovala do zahranici ![]()
Když to nezkusíš, tak se nedozvíš jestli to byl správný krok, nebo ne. Jdi do toho, držím place ![]()
@Anonymní píše:
Už mám dost mého města. Nebaví mě to tady. Přátele mám na baterky.Chci začít nanovo.![]()
![]()
můj plán :
najdu si práci ve městě cca 90 km odemě - v Brně. Nějakou garsonečku, k tomu brigádku v baru ať poznám nové lidí
Ale mám strach jít do toho tak sama, do neznáma. Co když se spálím?Nevyjde to, budu osaměla?
Klidně do toho běž, ale jestli budeš hledat přátele v baru, tak budou zřejmě znova na baterky. ![]()
@Anonymní píše:
Už mám dost mého města. Nebaví mě to tady. Přátele mám na baterky.Chci začít nanovo.![]()
![]()
můj plán :
najdu si práci ve městě cca 90 km odemě - v Brně. Nějakou garsonečku, k tomu brigádku v baru ať poznám nové lidí
Ale mám strach jít do toho tak sama, do neznáma. Co když se spálím?Nevyjde to, budu osaměla?
Super a jestli si chceš najít ve Brně opravdu hluboké přátele, nechej se rovnou zaměstnat v Moulin Rouge. Je to v centru, je tam plno nápadníků a o zábavu postaráno.
Ano, samozřejmě že každá změna sebou nese svoje rizika. Ale pokud zůstaneš ve starém známém peklíčku, tak se nezmění nic, jen pomalu zahniješ.
V tom Brně pro začátek hledej spolubydlení, je to výrazně častější způsob, jak se byty pronajímají - hledat samostatnou garsonku, kterou utáhneš, když ještě nebudeš vědět kolik budeš mít peněz a kde budeš pracovat se může dost protáhnout. Garsonek je málo a snáz je získáš díky tomu, že ti řekne někdo známý, než že bys ji našla k pronájmu na interentu.
@Anonymní píše:
![]()
můj plán :
Fandím ti. Taky jsem šla po střední škole do Brna, je to fajn město. Je tam spousta lidí z různých krajů, takže určitě potkáš někoho, kdo na tom bude jako ty. Já jsem pak po 10 letech odešla a začínala na novo v jiným městě a po pár letech znova nanovo v Praze - a už je čas se usadit ![]()
Najdeš si kamarády v práci nebo na cvičení, takže toho se neboj.
Už mám dost mého města. Nebaví mě to tady. Přátele mám na baterky.Chci začít nanovo.
můj plán :
Nevyjde to, budu osaměla? 
Ale mám strach jít do toho tak sama, do neznáma. Co když se spálím?