Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
Ahoj, manželovi „zamrzl“ mobil, nic s ním nejde dělat, na nic nereaguje. Nedá se ani vypnout, protože se sice tlačítkem dá vyvolat tabulka na vypnutí, ale obrazovka prostě nereaguje. Baterka vytáhnout nejde. Nevíte někdo, co s tím? Je to Doogee BL 5000.
Ano, něco podobného se mi stalo s Lenovo, také baterka nejde dát ven. Zapojila jsem to USB do počítače a pak už se to rozsvítilo a dalo ovládat.
@Proto02 píše:
Ano, něco podobného se mi stalo s Lenovo, také baterka nejde dát ven. Zapojila jsem to USB do počítače a pak už se to rozsvítilo a dalo ovládat.
to jsme zkoušeli a nic
@vokishka píše:
co to je
Reset na tovarni nastaveni. Ale smaze z mobilu uziv. data, takze nejdriv vytahnout pametovou kartu. Nebo nejdriv zkuste soft reset, ten ho jen restartuje… google poradi
https://www.hardreset.info/…cond-method/ Tady pisou, ze jde vyndat i baterie
@ajmy diky,poslala jsem dceri,da nam cesky vycuc,ja umim tak nejake barvicky ![]()
@ajmy diky diky diky. Zafala jsem to soft reset,nasla odkaz s radou a mobil jede.
Zkuste tlačítko z boku (kterým se zapíná, restartuje..) podržet delší dobu, měl by se vypnout i bez nabidky vypnuti přes displej.
@katyna1984 píše:
Zkuste tlačítko z boku (kterým se zapíná, restartuje..) podržet delší dobu, měl by se vypnout i bez nabidky vypnuti přes displej.
Uz jsem vyresila,je to o prispevek vys,musely se zmacknout obe tlacitka na ovladani zvuku. Timvypiacim tlacitkem to proste neslo,objevila se tabulka a dal nic,i kdyz jsem ho porad drzela.