Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jinak nevím co s tím má společného práce..
přece na pohovoru se jeden ptá a druhý odpovídá..
takže tam asi nesedíš jak buchta a nemáš co říct..
Jinak si hledej práci u pásu třeba - kde si fakt nepopovídáš a nikomu to vadit nebude..nebo jako prodavačka za kasou? ( nevím jakou práci hledáš )
ven choďte ve větší partě kde se tzv ztratíš..a přítele si hledej upovídaného
A to máš tak i třeba s kamarádkou nebo rodiči ? Já to mám podobně v tom ,že když se snažím zapadnout mezi nový kolektiv , tak mi to taky chvíli trvá, pokud tam nikoho neznám. Ale pokud se jedná o přátelé , lidi, se kterými jsem v poho tak srším vtipem a říkám si, sakra a to by to takhle nešlo pořád? To pak většinou hledám slova a taky nevím …
@Anonymní píše:
Ahojjsem asi ujetá ale nemám si s nikým co říct
potřebuji se bavit s tzv. Tahačem, který mluví a já naslouchám
ale když se něco nekdo zeptá, tak krom jedné věty či pár slov konverzaci neumím nijak rozvinout
![]()
mám pár temat, a když je vycerpu tak mlčím
a když se nemam na co zeptat druhé strany, tak mlčím taktéž
co semnou? Podotýkám že to není sranda, už mě pakrat nevzali do práce že jsem málo komunikativni
Jsem tahač. Ale existují jedinci, které utáhnout téměř nejde
Ono jde nahodit sto a jedna témat, ale pokud druhá strana nemá na to názor, nezná to nebo jí to nezajímá a odpoví dvěmi slovy, pak je to těžké. Vždyť je témat a témat. Co tě baví? Knihy, filmy, hudba? Sport, psi? Chodit do ZOO nebo malovat? Co si myslíš o politice, o stáří o rozvodovosti v ČR? Objednáme si pivo nebo víno?
Neříkej, že bys něco k přežvýkání nenašla ![]()
@Keyllah píše:
spíš „zavolej“, ne?
Já dneska chraptím
volat se může vždycky
Příspěvek upraven 31.01.19 v 13:28
@smurfka píše:
jinak nevím co s tím má společného práce..
přece na pohovoru se jeden ptá a druhý odpovídá..takže tam asi nesedíš jak buchta a nemáš co říct..
Jinak si hledej práci u pásu třeba - kde si fakt nepopovídáš a nikomu to vadit nebude..nebo jako prodavačka za kasou? ( nevím jakou práci hledáš )
ven choďte ve větší partě kde se tzv ztratíš..a přítele si hledej upovídaného
pravda, chlap hubu nezavře od rána do večera a vystačí si ![]()
@Forest_Gump1 píše:
klidně napiš
Tys vydedukoval z příspěvku, že si zakladatelka chce psát s chlapama? Já pochopila, že se chce naučit nezávazně naživo komunikovat v přirozeném sociálním prostředí. Ale jsou chlapi, co mají vzácný dar udělat seznamku z jakéhokoli tématu ![]()
@Kfětoslava píše:
Tys vydedukoval z příspěvku, že si zakladatelka chce psát s chlapama? Já pochopila, že se chce naučit nezávazně naživo komunikovat v přirozeném sociálním prostředí. Ale jsou chlapi, co mají vzácný dar udělat seznamku z jakéhokoli tématu
Tady někdo psal, že se chce seznamovat ? Tady někdo psal, že si chce povídat, nic víc. Jinak děkuji za přednášku. Kolik ti mám poslat ?
@divine woman píše:
Začni trénovat nezávaznou konverzaci o počasí.
Nebo o hokeji..
@Forest_Gump1 píše:
Tady někdo psal, že se chce seznamovat ? Tady někdo psal, že si chce povídat, nic víc. Jinak děkuji za přednášku. Kolik ti mám poslat ?
Ano, že si chce povídat naživo, ne si dopisovat
Pošli to na Dobrého Anděla
Ahoj
jsem asi ujetá ale nemám si s nikým co říct
potřebuji se bavit s tzv. Tahačem, který mluví a já naslouchám
ale když se něco nekdo zeptá, tak krom jedné věty či pár slov konverzaci neumím nijak rozvinout
mám pár temat, a když je vycerpu tak mlčím
a když se nemam na co zeptat druhé strany, tak mlčím taktéž
co semnou? Podotýkám že to není sranda, už mě pakrat nevzali do práce že jsem málo komunikativni