O čem si povídáte s lidmi

Jennifer99
31.1.19 12:36

O čem si povídáte s lidmi

Ahoj :lol: jsem asi ujetá ale nemám si s nikým co říct :potlesk: potřebuji se bavit s tzv. Tahačem, který mluví a já naslouchám :P ale když se něco nekdo zeptá, tak krom jedné věty či pár slov konverzaci neumím nijak rozvinout 8) :roll: mám pár temat, a když je vycerpu tak mlčím :roll: a když se nemam na co zeptat druhé strany, tak mlčím taktéž :P co semnou? Podotýkám že to není sranda, už mě pakrat nevzali do práce že jsem málo komunikativni
 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Forest_Gump1
31.1.19 12:39

klidně napiš :-)

• Citovat
  • Upravit
41140
31.1.19 12:43
@Forest_Gump1 píše:

spíš „zavolej“, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
31.1.19 12:44

mám to stejné a žiju… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17472
31.1.19 12:52
@smurfka píše:
mám to stejné a žiju… :nevim:

nápodobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
31.1.19 12:55

jinak nevím co s tím má společného práce..
přece na pohovoru se jeden ptá a druhý odpovídá.. :nevim: takže tam asi nesedíš jak buchta a nemáš co říct..
Jinak si hledej práci u pásu třeba - kde si fakt nepopovídáš a nikomu to vadit nebude..nebo jako prodavačka za kasou? ( nevím jakou práci hledáš )
ven choďte ve větší partě kde se tzv ztratíš..a přítele si hledej upovídaného

• Citovat
  • Upravit
91
31.1.19 13:00

A to máš tak i třeba s kamarádkou nebo rodiči ? Já to mám podobně v tom ,že když se snažím zapadnout mezi nový kolektiv , tak mi to taky chvíli trvá, pokud tam nikoho neznám. Ale pokud se jedná o přátelé , lidi, se kterými jsem v poho tak srším vtipem a říkám si, sakra a to by to takhle nešlo pořád? To pak většinou hledám slova a taky nevím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14934
31.1.19 13:09
@Anonymní píše:
Ahoj :lol: jsem asi ujetá ale nemám si s nikým co říct :potlesk: potřebuji se bavit s tzv. Tahačem, který mluví a já naslouchám :P ale když se něco nekdo zeptá, tak krom jedné věty či pár slov konverzaci neumím nijak rozvinout 8) :roll: mám pár temat, a když je vycerpu tak mlčím :roll: a když se nemam na co zeptat druhé strany, tak mlčím taktéž :P co semnou? Podotýkám že to není sranda, už mě pakrat nevzali do práce že jsem málo komunikativni
8o

Jsem tahač. Ale existují jedinci, které utáhnout téměř nejde :) Ono jde nahodit sto a jedna témat, ale pokud druhá strana nemá na to názor, nezná to nebo jí to nezajímá a odpoví dvěmi slovy, pak je to těžké. Vždyť je témat a témat. Co tě baví? Knihy, filmy, hudba? Sport, psi? Chodit do ZOO nebo malovat? Co si myslíš o politice, o stáří o rozvodovosti v ČR? Objednáme si pivo nebo víno? :) Neříkej, že bys něco k přežvýkání nenašla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
31.1.19 13:18
@Keyllah píše:
spíš „zavolej“, ne? ;)

Já dneska chraptím :mrgreen: volat se může vždycky

Příspěvek upraven 31.01.19 v 13:28

• Citovat
  • Upravit
17472
31.1.19 13:28
@smurfka píše:
jinak nevím co s tím má společného práce..
přece na pohovoru se jeden ptá a druhý odpovídá.. :nevim: takže tam asi nesedíš jak buchta a nemáš co říct..
Jinak si hledej práci u pásu třeba - kde si fakt nepopovídáš a nikomu to vadit nebude..nebo jako prodavačka za kasou? ( nevím jakou práci hledáš )
ven choďte ve větší partě kde se tzv ztratíš..a přítele si hledej upovídaného

pravda, chlap hubu nezavře od rána do večera a vystačí si :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14934
31.1.19 13:28
@Forest_Gump1 píše:

Tys vydedukoval z příspěvku, že si zakladatelka chce psát s chlapama? Já pochopila, že se chce naučit nezávazně naživo komunikovat v přirozeném sociálním prostředí. Ale jsou chlapi, co mají vzácný dar udělat seznamku z jakéhokoli tématu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.1.19 13:31

Začni trénovat nezávaznou konverzaci o počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Forest_Gump1
31.1.19 13:34
@Kfětoslava píše:
Tys vydedukoval z příspěvku, že si zakladatelka chce psát s chlapama? Já pochopila, že se chce naučit nezávazně naživo komunikovat v přirozeném sociálním prostředí. Ale jsou chlapi, co mají vzácný dar udělat seznamku z jakéhokoli tématu 8)

Tady někdo psal, že se chce seznamovat ? Tady někdo psal, že si chce povídat, nic víc. Jinak děkuji za přednášku. Kolik ti mám poslat ?

• Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
31.1.19 13:35
@divine woman píše:
Začni trénovat nezávaznou konverzaci o počasí.

Nebo o hokeji..

• Citovat
  • Upravit
14934
31.1.19 13:38
@Forest_Gump1 píše:
Tady někdo psal, že se chce seznamovat ? Tady někdo psal, že si chce povídat, nic víc. Jinak děkuji za přednášku. Kolik ti mám poslat ?

Ano, že si chce povídat naživo, ne si dopisovat :kytka: Pošli to na Dobrého Anděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová