Česká pošta - nezvládá doručovat

27261
31.1.19 15:06

@jannina1 prosím tě a odkud si objednávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
31.1.19 15:07

Z Aliexpressu..objednávám několik let,ale toto jsem nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.1.19 15:08

Většinou se sekne na celnici a tam to trčí klidně týden. Objednavam tedy jen vyloženě kraviny, ale i tak to tam je vcelku dlouho. Jinak mi chodí 1-2 měsíce. 3 týdny je luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
31.1.19 15:09

Mě nechodí ani dopisy, balíčky z vanoc nedorazily vůbec a žádná čína to nebyla. Tvrdí, že nemají lidi, ale když tam kamarádka žádala o brigádu tak se jí ani neozvali. Hrozný podnik :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
31.1.19 15:10

Ale obyčejný pohled z Německa přišel za dva dny, tak doručovat zvládají dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
31.1.19 15:11

To mi připomnělo, že nedávno jsme něco objednávali z nějakého eshopu (českého) a měli tam na výběr několik variant dopravy, u každé napsaná doba dodání a cena. U České pošty měli jen poznámku: „Možná Vám to někdy doručí“. To mě pobavilo.

• Citovat
  • Upravit
7257
31.1.19 15:12

Jasně 3 týdny je to ale na našem depu!Tentokrát šlo zboží letecky,takže tu bylo poměrně brzo.Pokud jde lodí je to na dlouho.Pracovnice mi řekly,že na našem depu je to několik měsíců!Vyzvednout nelze.Minulý rok bylo zboží na depech max.týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.1.19 15:13
@Zkai píše:
Ale obyčejný pohled z Německa přišel za dva dny, tak doručovat zvládají dobře.

Vždyť píšu,zboží co se vejde do obálky nebo schránky chodí normálně.Balíky nezvladají třídit a jsou na depu několik týdnů až měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.1.19 15:14
@carsa píše:
To mi připomnělo, že nedávno jsme něco objednávali z nějakého eshopu (českého) a měli tam na výběr několik variant dopravy, u každé napsaná doba dodání a cena. U České pošty měli jen poznámku: „Možná Vám to někdy doručí“. To mě pobavilo.
:) v česku mi balíky chodí normálně,bojkotují jen Čínu :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
31.1.19 15:16
@jannina1 píše: :) v česku mi balíky chodí normálně,bojkotují jen Čínu :(

Mě nepřišel balíček z Německa mimo jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.1.19 15:17
@terien píše:
Mě nepřišel balíček z Německa mimo jiné

A jak jsi na něj dlouho čekala? To se ztratil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
31.1.19 15:19
@jannina1 píše:
A jak jsi na něj dlouho čekala? To se ztratil?

Nečekala, dozvěděla jsem se měsíc po vánocích že mi ho kamarádka poslala jako překvapení. Druhý šel ze Skotska a taky nepřišel. Na poště ho údajně nemají, neví kde může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
31.1.19 15:23
@terien píše:
Nečekala, dozvěděla jsem se měsíc po vánocích že mi ho kamarádka poslala jako překvapení. Druhý šel ze Skotska a taky nepřišel. Na poště ho údajně nemají, neví kde může být.

No mě se balíček jeden taky ztratil .Měla jsem oznámení ve schránce,že mám na poště balíček.Nebyl tam,tak volám doručovatelce,kde balícek je,prý ho má u sebe a zítra ho dá na poštu.Poté se ztratil.Přišel za půl roku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31708
31.1.19 15:28
@jannina1 píše:
Ahojky, chodí vám balíčky ze zahraničí, z Číny? A po jaké době? Mě skoro 3 týdny dle pošty jsou v česku v "přeprave "a nikdo neví na jakém depu jsou, neb v tom mají bordel. Z Číny mi balík šel letecky 9 dní a tady bude měsíc, dle pracovnice pošty i více měsíců:( 'Jakou máte zkušenost? Dopisové zásilky chodí normálně.

Normální stav, 3 tydny jsou úplně v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
31.1.19 15:29

Mě šli balíčky z ciziny naposled před vánoci, jeden z Ali dorazil asi za 2 mesice, jeden vůbec (pak sem na to zapoměla, šlo o nakou drobnost za pár korun tak sem to už dál neřešila), ze Slovenska sem balík hledala skoro 2 týdny a český mi nedorucuji, maximálně mi hodí lístek do kasliku a to este můžu být ráda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová