Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě šli balíčky z ciziny naposled před vánoci, jeden z Ali dorazil asi za 2 mesice, jeden vůbec (pak sem na to zapoměla, šlo o nakou drobnost za pár korun tak sem to už dál neřešila), ze Slovenska sem balík hledala skoro 2 týdny a český mi nedorucuji, maximálně mi hodí lístek do kasliku a to este můžu být ráda ![]()
Mně balíček po republice dorazil do druhého dne
bylo to tedy jen v rámci západních Čech.
@Nimie píše:
Normální stav, 3 tydny jsou úplně v pohodě
Ale mě nejde balíček 3 týdny,3 týdny trčí na českém depu!
@jannina1 píše:
Ale mě nejde balíček 3 týdny,3 týdny trčí na českém depu!
To je asi docela jedno, může tam klidně trčet kvůli proclení apod. ![]()
@Nimie píše:
To je asi docela jedno, může tam klidně trčet kvůli proclení apod.
ne,proclená je dávno,tam byla asi 3 dny a šla na depo.Na depech byla dříve,jak jsem psala ,několik dní,nejdele týden.Teď to bude několik měsíců:(
@carsa píše:
To mi připomnělo, že nedávno jsme něco objednávali z nějakého eshopu (českého) a měli tam na výběr několik variant dopravy, u každé napsaná doba dodání a cena. U České pošty měli jen poznámku: „Možná Vám to někdy doručí“. To mě pobavilo.
Kamarádka objednávala taky z Ali z Číny a zásilka se nakonec zasekla v depu. Měli ho tam, ale nezvládali rozvážet. Obecně mi přijde, že s tou Čínou má pošta nějaký problém, protože co znám lidi, že objednávali odsud, vždy byl balíček pekelně opožděný.
@PenelopaW píše:
Kamarádka objednávala taky z Ali z Číny a zásilka se nakonec zasekla v depu. Měli ho tam, ale nezvládali rozvážet. Obecně mi přijde, že s tou Čínou má pošta nějaký problém, protože co znám lidi, že objednávali odsud, vždy byl balíček pekelně opožděný.
V čechách je balík letecky rychle,ale pak ho nedodají.že by proto,že je z číny?
@jannina1 píše:
V čechách je balík letecky rychle,ale pak ho nedodají.že by proto,že je z číny?
Netuším, jaké tam jsou podmínky, zkusím se kamarádky schválně zeptat, co jí tehdy řekli, protože nějaký důvod uvedli.
Z Číny nepřišlo ještě vše, co bylo objednáno v listopadu s tím, že na mailu psali, že to dojde do vánoc. Vůbec to nechodí v pořadí, jak je psáno v mailu, ale tak různě, jak asi otevřou jaký kontejner nebo se ty kontejnery zaseknou bůhví kde.
@mado píše:
Z Číny nepřišlo ještě vše, co bylo objednáno v listopadu s tím, že na mailu psali, že to dojde do vánoc. Vůbec to nechodí v pořadí, jak je psáno v mailu, ale tak různě, jak asi otevřou jaký kontejner nebo se ty kontejnery zaseknou bůhví kde.
Presne na poste mi rekla,ze nyni tridi listopad!Jo pokud by to slo lodi,tak to chapu,ale vsechny baliky mam letecky a jsou v cesku!
Dnes mi přišlo deset plastových mrkví objednaných 4. ledna, šly letecky. Praha.