Drby na městě, že jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13752
1.2.19 22:39
@Anonymní píše:
@AnastazieB nn z uradu ne jen lidi co ji znaj z vesnice se ji ptali

No a co? Lidé z vesnice nic neudělají. Žádný takový úřad, který by chodil po lidech, jestli náhodou nemají dítě, není. Narození a přihlašování dítěte se děje jinak, ne podle drbů. Dítě se přihlašuje na základě těhotenské průkazky od gynekologa a pak pomocí formulářů, které se vyplňují v porodnici při porodu. Drby po vesnici na to vliv nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.2.19 22:42

To je hodne vtipne :mrgreen: to mi uplne pripomina, jak jsem kdysi davno s manzelem (tehdy jeste pritelem, bezdetni, jeste studenti) zavitala do jeho rodne vesnice a jelikoz bylo hodne snehu, zacala jsem na zahrade stavet snehulaka. No a sla okolo nejaka zvidava a asi spatne vidici sousedka a hned po vesnici rozhlasovala, ze si manzel nasel nejakou starsi pani s ditetem :mrgreen: asi jak videla jak tam koulim koule ze snehu, usoudila, ze jsem asi dite :mrgreen: tohle by fakt stalo za samostatnou diskuzi a psat tam ruzne drby, ktere o nas kdy kolovaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.2.19 22:45

@Dana V :mrgreen: Hihi,ja si jednou udelala dost razantni zmenu vlasu a sousedka taky prisla za mou mamou,ze tam mel tata dopoledne milenku :lol: :lol: Ona tahle diskuze nakonec bude jeste prca :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
1.2.19 23:14

8o To je zase krávovina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
2.2.19 00:06

A to jim to tvoje máma odsouhlasila? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.2.19 00:43
@Čičorečka píše:
Já jsem zas, v tu dobu panna, spala s celou vesnicí :lol: Vždyť je to jedno, co se o tobě povídá. Komu na tom záleží? A i kdybys jela někam tajně porodit, tak žádná mravnostní policie tě hledat nepřijde :lol: :lol: Máš plné právo rodit inkognito a vzdát se dítěte. Za čtrnáct dní už bude po vsi kolovat jinej drb 8)

Můra jedna pelešivá :P :P A já myslela, že takové drbny byly jen v Hošticích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.2.19 00:46
@Russet píše:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5040
2.2.19 07:59
@Russet píše:

To víš, že ne, jsou všude :D A nejvíc se bojí neznámého. Když se tohle o mně povídalo, byli jsme na vesnici krátce přistěhovaní, já byla na střední a jezdila na intr. Kulturních akcí jsem se neúčastnila, nikoho jsem neznala. Proto mě tak překvapilo, jak strašně mě pomluvili. Dospělí lidi. Pak jsem se začala seznamovat s místní mládeží, už jsem nebyla tak cizí, tak mě i kmen starších vzal na milost. :mrgreen: Dodnes nevim, jestli si to o mně pořád myslí, že jsem jim v těch asi šestnácti spala s manželama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.2.19 08:39
@Čičorečka píše:
To víš, že ne, jsou všude :D A nejvíc se bojí neznámého. Když se tohle o mně povídalo, byli jsme na vesnici krátce přistěhovaní, já byla na střední a jezdila na intr. Kulturních akcí jsem se neúčastnila, nikoho jsem neznala. Proto mě tak překvapilo, jak strašně mě pomluvili. Dospělí lidi. Pak jsem se začala seznamovat s místní mládeží, už jsem nebyla tak cizí, tak mě i kmen starších vzal na milost. :mrgreen: Dodnes nevim, jestli si to o mně pořád myslí, že jsem jim v těch asi šestnácti spala s manželama :lol:

No jo, já vesnici zažila jen u babičky a tam to bylo celkem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
2.2.19 08:43
@Russet píše:
No jo, já vesnici zažila jen u babičky a tam to bylo celkem v pohodě.

No já už tam naštěstí nebydlim. Odstěhovala jsem se za mužem do města. A protože mi koupil auto, kterým jsem přijela na návštěvu, tak jsem pokojně zlatokopka a vše je ve starých kolejích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová