Jak vybrat kvalitní chůvu

1
29.8.15 07:29

Jak vybrat kvalitní chůvu......

Krásný den, maminky,

také se potýkáte s problémem jaké chůvě svěřit své dítě, co od ní očekáváte, co by měla umět, jaké by měla mít zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
29.8.15 08:44

To je osobni dotaz nebo pruzkum trhu?

jinak dost zalezi dite jakeho veku. u miminka bych mela jine naroky nez u predskolaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
29.8.15 09:49

To je tak hrozně individuální! Každé dítě a každá rodina potřebuje něco jiného, záleží na věku dítěte, na rozsahu hlídání (jiné požadavky budou na chůvu, která dítě vyzvedne ze školky a zavede na kroužek a jiné na tu, která bude hlídat 10 hodin denně), na výchovném stylu a vůbec nastavení rodiny, v neposlední řadě i na financích a na tom, zda rodina chce chůvu kvalifikovanou s pojištěním nebo paní z lidu s platbou na černo.
Já pracuju jako chůva a současně využívám chůvy pro vlastní dítě, takže zkušeností s tímto mám plno, ale takhle obecně to opravdu nelze říct, vždy platí, že ta důvěra mezi chůvou a rodinou se buduje postupně a takové to souznění tam buď je nebo není. Je potřeba si každou chůvu nejen prověřit, ale sledovat jak působí na mně jako rodiče, jak na dítě a podle toho se rozhodovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí