Jak vypadá dno? :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.4.14 20:50

@zrza8 Já jsem s ním do lesa chodila pravidelně, jak na čekanou, tak šoulačku..chodila jsem s ním na veškeré myslivecké akce, chodila jsem s ostatníma babama pomáhat s vařením uklízením před a po akcích…jezdila jsem s ním i v těch nejkrutějších mrazech zkrmovat, když měli schůze nebo jen nějaký sedánek, tak jsem vždy poslala chlapům něco ke kafíčku či k pivečku…, když měl svátek, narozeniny, vánoce, tak vždy dostal dárek spojený s myslivostí- termo prádlo, termosku, vak, nový puškohled, brokovnici, lovecký kalendář, sklenice s loveckými motivy, dokonce jsem mu nechala v domě, když byl na lovéckém víkendu v tatrách, který jsem mu zaplatila místnost na trofeje a myslivecké věci…aby mi pak řekl, že jsem ho v jeho vášni nepodporovala???
@Malina7 děkuji…jsi hodná…možná je to trapný, ale to jsou přesně tyslova co asi potřebuju slyšet :-)

• Citovat
  • Upravit
49159
17.4.14 20:52
@Anonymní píše:
Děkuji…myslím si, že ta anglie, byť je to hodně razantní řez by mohla pomoci…nový svět, noví kamarádi, jiný okruh lidí, jiné starosti…

před sebou neutečeš.. to co popisuješ není příběh který končí velkou cestou do anglie… ty se musíš dát nejdřív dokupy sama a pak teprv zahajovat něco nového..
bez ironie a s nejlepším svědomím ti radí - psychiatra..zaléčit to mírnými AD a absolvovat psychoterapii a pak směle tradá do světa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
17.4.14 20:55

Tak v tom případe si Tě absolutně neváží, upaluj do Anglie a načerpej haldy energie a za takovým hnusnym sobcem jedině tlustou čáru! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.4.14 20:58
@Anonymní píše:
@zrza8 Já jsem s ním do lesa chodila pravidelně, jak na čekanou, tak šoulačku..chodila jsem s ním na veškeré myslivecké akce, chodila jsem s ostatníma babama pomáhat s vařením uklízením před a po akcích…jezdila jsem s ním i v těch nejkrutějších mrazech zkrmovat, když měli schůze nebo jen nějaký sedánek, tak jsem vždy poslala chlapům něco ke kafíčku či k pivečku…, když měl svátek, narozeniny, vánoce, tak vždy dostal dárek spojený s myslivostí- termo prádlo, termosku, vak, nový puškohled, brokovnici, lovecký kalendář, sklenice s loveckými motivy, dokonce jsem mu nechala v domě, když byl na lovéckém víkendu v tatrách, který jsem mu zaplatila místnost na trofeje a myslivecké věci…aby mi pak řekl, že jsem ho v jeho vášni nepodporovala???
@Malina7 děkuji…jsi hodná…možná je to trapný, ale to jsou přesně tyslova co asi potřebuju slyšet :-)

tyhle okolorozchodový kecy neber nikdy osobně..něco říct musel.. hele chlapi to potřebujou vždycky nějak racionalizovat aby to měli legální..kdyby to nebylo to tak zase řekne žes nikdy nedělala citronovej koláč nebo žes chtěla málo sexu moc sexu…kecy…to ujišťoval sám sebe… neber toto osobně.
postarej se o sebe.. opečuj se, nech si pomoct..uvidíš sama že někde čeká někdo lepší někdo kdo si tě zaslouží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 20:58
@jdukolem píše:
před sebou neutečeš.. to co popisuješ není příběh který končí velkou cestou do anglie… ty se musíš dát nejdřív dokupy sama a pak teprv zahajovat něco nového..
bez ironie a s nejlepším svědomím ti radí - psychiatra..zaléčit to mírnými AD a absolvovat psychoterapii a pak směle tradá do světa

Nechci utéct před sebou, ale před ním a světem, kde ho musím každý den potkávat a řešit…vím, že když budu někde tisíce kilometrů od něj, tak ho přeci nebudu moci chtít vidět, jít s ním na pivo, vyspat se s ním a druhý den toho litovat…přes mobil komunikace bude váznout-bo je drahá a internet je neosobní…myslím, že časem se mi ani mail nebude chtít psát…třeba si tam najdu nějkého bohatého anglického doktora a pak se jednou přijedu podivát v nějakým super fáru a ohozu na nějakou „mysliveckou trapárnu“ do hornídolní…a to bude zadostiučinění :D

• Citovat
  • Upravit
49159
17.4.14 21:01
@Anonymní píše:
Nechci utéct před sebou, ale před ním a světem, kde ho musím každý den potkávat a řešit…vím, že když budu někde tisíce kilometrů od něj, tak ho přeci nebudu moci chtít vidět, jít s ním na pivo, vyspat se s ním a druhý den toho litovat…přes mobil komunikace bude váznout-bo je drahá a internet je neosobní…myslím, že časem se mi ani mail nebude chtít psát…třeba si tam najdu nějkého bohatého anglického doktora a pak se jednou přijedu podivát v nějakým super fáru a ohozu na nějakou „mysliveckou trapárnu“ do hornídolní…a to bude zadostiučinění :D
:mrgreen: tak teda s chutí do toho :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
17.4.14 21:05

Taky sem měla bývalého myslivce, taky sem se pokusila o sebevraždu (ne jednou), taky se mnou po rozchodu spal a já sem si říkala, že mě asi miluje a bla bla i když on furt, že jsme jen kamarádi, prostě nedokázala sem pochopit, že je konec a sex bere jen jako spestření a do toho mě i podváděl a já mu to odpouštěla jak blbka… trvalo to několik let než sem řekla dost a doslova utekla… teď sem happy a mám super manžela… běž k psychologovi, já sem nešla a opravdu sem nejlepší léta strávila oplákáváním a vyčkáváním či si uvědomí, že mě miluje a vrátí se… a to se nekonalo! sama to nezvládneš, nebo jo, ale bude ti to trvat dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
17.4.14 21:07

Ještě dotaz nebyl to slovák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 21:14
@shina píše:
Ještě dotaz nebyl to slovák?

Brouku, když to tu tak pročítám…ne nebyl slovák, ale č..ák :D :D :D a fakt holky díky za názory, protože já tři měsíce žiju v tom, že já jsem pokažená, že já jsem ta špatná, že já mu ubližovala…, že já to vše zničila :-(

• Citovat
  • Upravit
1519
17.4.14 21:15

Pže už sem se lekla, že sme měli společného bývalého :D pže na něj vše sedí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
17.4.14 21:16

Taky sem si vyčítala, že za všechno můžu já a on mě v tom i podporoval.. že on nic on svatoušek, který chodí jen do lesa a to sem se pak dozvěděla, že jak chodil večer na prasata tak si to vzal i kolem nějaká čtyřicítky a ještě si dělali srandu ze mě, že já doma uklízím a on si užívá.. no hnus, fuj ani už na to nechci vzpomínat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 21:18

@shina Já alespoň stoprocentně vím, že on mě nepodváděl a ani po rozchodu zatím nespal s jinou než se mnou…on na sex moc není… a nedokáže spát jen tak s někým…

• Citovat
  • Upravit
207
17.4.14 21:24

Ve vztahovym gulasi sem se rozhodla odjet do Danska. Domlouvala sem to v tom nejvetsim srabu a drzelo me to nad vodou…asi mesic pred odjezdem se to spravilo a vsecko sem najednou mela zality sluncem ale odjela sem i presto. Bylo to nejlepsi rozhodnuti. Zacla sem si sebe daleko vic vazit a sem sebevedomejsi. Mam spoustu zazitku a znamych i kamaradu. Urcite jed, pomaha to moc.
Je teda fakt, ze o sebevrazdu sem se nepokusila…myslela sem na to dost ale sem srabek a nechtela sem ublizit rodicum. Za to mi nikdo nestoji.
Drzim palce. Planuj Anglii, to ti pomuze. Ja studovala danskou kulturu, zvyky, historii, jazyk a pripravovala sem se. Opravdu to pomohlo, tesila sem se na to dobrodruzstvi. Tobe to pomuze taky, uvidis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
17.4.14 21:53

@MiaD Nejvetsi krize s nimiz se v zivote setkavame jsou casteji take temi nejvetsimi prilezitostmi.Jak rekl Anthony Robbins Mym jedinym stestim bylo, ze jsem ve svem zivote dosel k okamziku, kdy jsem citil, ze jsem si sahl na dno.Pred lety me behem pulroku zemreli dve milovany bytosti
Kamaradka nam nabidla praci a s rodinou jsme odjeli za ocean
Kdybych nebyla tenkrat v krizi, nesebrala bych k tomuto kroku odvahu
Byla jsem otupela bolesti, ale vedela jsem, ze se musim zachranit
Dalsi krize, kdyz mela dcerka tezkou autohavarii, potrebovala jsem se od te bolesti odpoutat a zacala jsem delat spanelstinu, normalne bych nemela odvahu temer v padesati pristat v pomarutnim studiu v jazykovce. Opravdu tam prospivam, lektorce ze me tecou nervy, ale spoluzaci jsou super. Hledej v te krizi skrytou prilezitost a nedelej hlouposti, zivot je krasny a bude lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.4.14 22:01

Přesně tak, je to Tvoje příležitost, šance na změnu, na něco lepšího. Asi za to nestál. Rozhodně už nesahej na alkohol a najdi si něco, čemu se budeš věnovat - nový koníček, přípravy do Anglie… Hodně štěstí!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí