Závislost a rozchod

27
16.4.14 22:42

závislost a rozchod

Ahoj holka byla jsem 4 roky s pritelem a celou dobu jsem se mu snazila pomoct od gemblerstvi:(bohuzel asi marne…plno dluhu zadny dovoleny (mame dve deti) ja to tentokrat utla pac uz se to neda. Tvrdi ze nehraje ale opet neprisla vyplata.Vim jsem blba mela jsem se rozejit hned ale ja mu chtela pomoct.No a ted je to tady a ja misto toho abych byla rada ze budu mit od problemu tak mam depky. Premyslim co bude dal jestli nezustanu sama (31 let)co budu delat v mem volnem casu uz budu furt se sama starat o deti atd atd atd…potrebuji vycistit zaludek holky :)Nejhorsi je ze ho mam strasne moc rada a nedokazu si bez neco nic predstavit ale musim myslet na svoje deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
16.4.14 22:45

Ma tam byt holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
16.4.14 22:47

@scheder a teď spolu jste? nebo bydlíš již sama, od něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
16.4.14 22:49

Udelala jsi dobre, uz kvuli detem. Jen by te stahnul do nestesti a cim dal hloubeji..
Ty ho mas strasne moc rada, ale on ma bohuzel strasne moc rad automaty a s tim asi nikdo nic nenadela :nevim:
Drzim palce do dalsiho zivota a detem preji spokojene detstvi! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.4.14 22:50

Ne on se odstehoval a ja se drzim a rikam si uz nee uz dost ale bojim se ze mu podlehnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 22:50

Ver, ze to je nejlepsi co si udelala. Nemyslim, ze zustanes sama.mame v rodine gamblera, uz pekne dlouho, a trpime vsichni. proto anonym

• Citovat
  • Upravit
9452
16.4.14 22:51

Ahojky je mi lito co prozivas.Ale bohuzel nemuzes pomoct nekomu kdo o to nestoji. Preji hodne stesti a pevnou vuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.4.14 22:51

Z druhe stranky je to to clovek ktery se o deti postara okoupme jde k vode uvari uklidi super…tady v tom me nic nechybi..ale…:(((a bojim se ze uz nenajdu cloveka ktery se o nas postara ze zustanu sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
16.4.14 22:52

Chce to čas… přesně jak jsi napsala, musíš myslet na svoje děti. Přítel by vás akorát stahoval s sebou dolů. Smutek za chvíli odpadne a ty začneš vidět ta pozitiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.4.14 22:53

No jeho maminka trpi tady tim taky a nejen ona i jeho sestra…samozrejmne ze me berou jako nejhorsi pac on nerekne pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.4.14 22:54

Prave ze uz nas stahl dost dolu a ja si vse uvedomuji ale jsem slaba. pomalu ztrácím kamaradky kvuli nemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
16.4.14 22:54

Asi už bydlíš bez něj…jsem si to blbě přečetla :zed:
Je dobře, že si odešla…Měl dost času s tím něco udělat…teď už je to jenom na něm. Ty máš právo být šťastná, a když to nejde s ním, tak s někým jiným jindy…
Hlavně mysli na děti, život se závislým je peklo…a to určitě není to, co bys chtěla svým dětem na začátku jejich života ukázat…
Neboj, teď to bude chvíli trvat než se dáš psychicky do pohody…ale bude ti líp. Život jedním rozchodem nekončí…kdo ví co na tebe ještě čeká krásného…?? ;)
Soustřeď se na děti, na práci, na koníčky, nebo třeba začni chodit do školy nebo na kurzy…někam, kde potkáš nové lidi, něco se naučíš a získáš sebevědomí…
Hodně sil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
16.4.14 22:55

Drz se holka drz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
16.4.14 22:55

Taky jsem zustavala s gamblerem, protoze jsem mu chtela pomoct :roll: Jsem dnes neskutecbe rada, ze jsem to utla drive, nez prislo dite.
Sama urcite nezustanes, chce to cas. Preji hodne sily :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
16.4.14 23:00
@scheder píše:
Z druhe stranky je to to clovek ktery se o deti postara okoupme jde k vode uvari uklidi super…tady v tom me nic nechybi..ale…:(((a bojim se ze uz nenajdu cloveka ktery se o nas postara ze zustanu sama

To, že děti vykoupe a umí občas uvařit, z něj superhrdinu nedělá…Chceš za něj splácet jeho dluhy? Brát si od huby, resp. brát dětem a platit za něj? Kdyby se chtěl vyléčit, něco by pro to už udělal…třeba se šel léčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí