Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holka byla jsem 4 roky s pritelem a celou dobu jsem se mu snazila pomoct od gemblerstvi:(bohuzel asi marne…plno dluhu zadny dovoleny (mame dve deti) ja to tentokrat utla pac uz se to neda. Tvrdi ze nehraje ale opet neprisla vyplata.Vim jsem blba mela jsem se rozejit hned ale ja mu chtela pomoct.No a ted je to tady a ja misto toho abych byla rada ze budu mit od problemu tak mam depky. Premyslim co bude dal jestli nezustanu sama (31 let)co budu delat v mem volnem casu uz budu furt se sama starat o deti atd atd atd…potrebuji vycistit zaludek holky
Nejhorsi je ze ho mam strasne moc rada a nedokazu si bez neco nic predstavit ale musim myslet na svoje deti
Udelala jsi dobre, uz kvuli detem. Jen by te stahnul do nestesti a cim dal hloubeji..
Ty ho mas strasne moc rada, ale on ma bohuzel strasne moc rad automaty a s tim asi nikdo nic nenadela ![]()
Drzim palce do dalsiho zivota a detem preji spokojene detstvi! ![]()
Ne on se odstehoval a ja se drzim a rikam si uz nee uz dost ale bojim se ze mu podlehnu
Ver, ze to je nejlepsi co si udelala. Nemyslim, ze zustanes sama.mame v rodine gamblera, uz pekne dlouho, a trpime vsichni. proto anonym
Ahojky je mi lito co prozivas.Ale bohuzel nemuzes pomoct nekomu kdo o to nestoji. Preji hodne stesti a pevnou vuli.
Z druhe stranky je to to clovek ktery se o deti postara okoupme jde k vode uvari uklidi super…tady v tom me nic nechybi..ale…:(((a bojim se ze uz nenajdu cloveka ktery se o nas postara ze zustanu sama
Chce to čas… přesně jak jsi napsala, musíš myslet na svoje děti. Přítel by vás akorát stahoval s sebou dolů. Smutek za chvíli odpadne a ty začneš vidět ta pozitiva.
No jeho maminka trpi tady tim taky a nejen ona i jeho sestra…samozrejmne ze me berou jako nejhorsi pac on nerekne pravdu
Prave ze uz nas stahl dost dolu a ja si vse uvedomuji ale jsem slaba. pomalu ztrácím kamaradky kvuli nemu
Asi už bydlíš bez něj…jsem si to blbě přečetla ![]()
Je dobře, že si odešla…Měl dost času s tím něco udělat…teď už je to jenom na něm. Ty máš právo být šťastná, a když to nejde s ním, tak s někým jiným jindy…
Hlavně mysli na děti, život se závislým je peklo…a to určitě není to, co bys chtěla svým dětem na začátku jejich života ukázat…
Neboj, teď to bude chvíli trvat než se dáš psychicky do pohody…ale bude ti líp. Život jedním rozchodem nekončí…kdo ví co na tebe ještě čeká krásného…?? ![]()
Soustřeď se na děti, na práci, na koníčky, nebo třeba začni chodit do školy nebo na kurzy…někam, kde potkáš nové lidi, něco se naučíš a získáš sebevědomí…
Hodně sil ![]()
Taky jsem zustavala s gamblerem, protoze jsem mu chtela pomoct
Jsem dnes neskutecbe rada, ze jsem to utla drive, nez prislo dite.
Sama urcite nezustanes, chce to cas. Preji hodne sily ![]()
@scheder píše:
Z druhe stranky je to to clovek ktery se o deti postara okoupme jde k vode uvari uklidi super…tady v tom me nic nechybi..ale…:(((a bojim se ze uz nenajdu cloveka ktery se o nas postara ze zustanu sama
To, že děti vykoupe a umí občas uvařit, z něj superhrdinu nedělá…Chceš za něj splácet jeho dluhy? Brát si od huby, resp. brát dětem a platit za něj? Kdyby se chtěl vyléčit, něco by pro to už udělal…třeba se šel léčit…