Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ilunka píše:
tak já tady budu taky a budu utěšovat…ne, fakt - jsi na nejlepší cestě, jen vydržet a nesejít z ní
budu se snazit ja uz chci zit neprezivat…moc dekuji ![]()
@anonymka N: alkoholik to nebude…to vypadá fakt jinak… Spíš to vypadá na to, že z domova utíká. Chtělo by to zjistit proč a trochu na tom zapracovat. Ovšem pokud vlastně chceš. Miluješ ho vůbec? Ptám se jestli má vůbec smysl dávat rady typu - „dojděte si sami na véču“ - pokud ho už nemiluješ, tak pak je to na jinou diskuzi. Myslím, že pití nebude tím pravým problémem. Připadá mi, že ty jsi v tom vztahu hoodně nespokojená
@Anonymní píše:
@Ilunka Chodil i pred narozenim syna. Jenze ja si rikala, ze mam na chlapy smulu a chtela jsem uz dite.Mam vaznevsmulu na chlapy.Mam vytouzene miminko ale taky vycitky, ze nema lepsiho tatinka. Anonymni N
a venuje se mu vubec???nebo jen prijde vecer z prace a vali do hospody?
@scheder píše:
budu se snazit ja uz chci zit neprezivat…moc dekuji
Dobře ty
to je řeč ![]()
Anonymko, jak to tak čtu, tak bych asi nejdřív začala pracovat na sobě, protože kdyby byl doma spokojený, nic mu nechybělo, tak by do hospody neutíkal každý den. Vidím to doma, já mam doma chlapa který chodil do hospody denně klidně na 6 piv, ale začali jsme spolu a zajde si,2× do měsíce a to ho ještě musím nutit, aby šel mezi lidi a nesmrděl pořád doma. A nechodí protože se mu doma opravdu věnuju, naladila jsem se na jeho vlnu, má rad sport, tak spolu probíráme fotbal, hokej, kouknu s nim na fotbal, snažím se pro něj být prostě jak manželkou a matkou jeho dítěte, tak kámošem se kterým může probrat úplně všechno, kromě ženských teda, ty chodí probírat právě do ty hospody s těma chlapama
a on pak zase nemá problém přibírat se mnou moje zájmy. Prostě je to o tom, byt k sobě tolerantní a vycházet si vstříc. Být tebou proberu to s ním formou průzkumu, co by rád a hlavně bez výčitek a hádek, jinak se nikam nepohnete… ![]()
@scheder Venuje se mu ale ne tak jak bych si predstavovala.Ale uz se to zlepsuje.Uz neberu maleho vsude sebou.Je schopny 2 hodiny hlidat. Porad kojim takze dyl s nim sam nevydrzi.Doma se s nim mazli. Anonymka N
@čurynka101 Tak u nas je problem, ze uz si pomalu nemame o cem povidat. Anonymka N
@Ilunka Bala jsem se ze se nekdo zepta.Uz ho nemiluju.Mam ho rada a beru ho tak, ze sem si ho vybrala ja sama. Jestli to byla stastna volba je vec jina no.Vim ze v jadru neni zly.Kdyz chce je s nim i sranda. Nejsem naivni abych ocekavala ze se budem po sobe plazit vecne a milovat se na veky veku. Verim ze takovy vztah je mozny ale bohuzel to nezazila. A dite jsem nechtela nekdy v 35 a kdovi jestli bych pak nevzala za vdek i,,horsiho" chlapa.Ono totiz vybirat se neda vecne. Podstatne je ze uz pro maleho bych rada vztah zachranila-ozivila takze tak. Anonymka N
@čurynka101 Oba dva jsme celkem urazlivi coz cele siuaci neprida.Vim ze taky nejsem bez chyb.Mam jich spoustu. Myslim vsak ze nejsou zasadni. V prvni rade myslim na dobro ditete. Takze uz nepiju ani kafe. Jinak u me a partnera vazne komunikace. Jeden na druhym tak nejak zlomil hul.Ale rozchod je az posledni reseni a pritel rozchod nechce.Ja chci pro syna uplnou rodinu, to je jasne. Anonymka N
@scheder je to zvyk, to pomine hodně brzy, najdi si nějaké zájmy. Setrvání s ním by Tebe a děti dostalo na finanční dno, už tím by se mě zhnusil, že nějaké blikající bedny jsou pro něj přednější, nežli zajištění vlastních dětí a rodiny jako celku. ![]()
Holky ted jsem venku s malym. Pritel po me rval a byl sprosty.Jen kvuli tomu ze sem mu rekla at nemluvi s plnou pusou. Nevim jak to udelat abych si mohla dovolit byt s malym sama. Anonym N
Anonymka N: Ja nevidím co máte doma, ale možná mu přijde, že ho dusíš a pak ho namíchne i taková prkotina. S chlapama je to jako s dětma, čím víc po nich něco chceš, něco jim zakazuješ, tím víc ti budou dělat naschvály. Chce to si s ním sednout a opravdu si všechno v klidu probrat, promluvit si o tom co oba chcete, udělat kompromis. Chápu, že ti spousta věcí vadí, ale to určitě i jemu. Dej mu prostor se vyjádřit k tomu, co ho na tobě štve, neurážej se, vyslechni si ho, pak řekni v klidu co štve tebe a zkuste se domluvit na tom, že na sobě oba budete pracovat. Zajděte si sami někam na večeři, udělejte si hezký den… Nám vždycky pomohlo se vypovídat, pročistilo to vzduch a hlavně jsme oba věděli, proč se ten chová tak a ten zase tak… Pokud ani to nepomůže, tak prostě nemáte zájem na zlepšení vztahu pracovat a jděte od sebe, protože budete trápit sebe i prcka, ten to taky vycítí, že rodiče mají problém… A zvládla bys to, zvládlo to spoustu ženských, pak si najdeš chlapa se kterým si budeš rozumět a už na to sama nebudeš
Drž se ![]()
@čurynka101 Tak pn nechape ze mi vadi jeho spatne navyky. Mluvi s plnou pusou, srka, prdi v posteli,posmrkuje.To mu rikam porad-neposmrkuj,nesrkej.Kdyz ma dobrou naladu rekne promin.Ale viz dnes zacal rvat ze mi vsechno vadi.Ano vadi, malej ty moresy pochyta od nej.Ja taky nemluvim sproste a sprosta jsem byvala.Ale chovam se slusne protoze dite nas bude kopirovat.
Probrat jsme vse probrali stokrat. Jenze on to odkyve a druhy den o nicem nevi.Jsem s malym u mamy a prijdu domu az bude na odpoledni. Anonymni N