Život s bisexuálem

Anonymní
16.4.14 22:17

Život s bisexuálem

Dobrý večer,
omluvte anonymitu, ale asi chápete. Můj partner je asi bisexuál. Postupně jsme se nějak dopracovali k tomu, že ho vzrušuje mužské náčiní, rád by šel do trojky apod. Nebyl by schopen se od muže zamilovat, to víme jistě. Jde na něm vidět, že mě opravdu miluje(jsme spolu 3 roky) Mě osobně to nevadí, líbí se mi dva muži :oops: Řekla bych, že jsme se hledali.. :mrgreen: Zajímá mě, jestli tady je taky někdo podobného zaměření, ráda bych slyšela i více názorů na takový vztah. Jinak vše klape parádně, máme hodně otevřený vztah i co se právě sexu týče

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
722
16.4.14 22:27

Já osobně ne, ale mezi přáteli mám dva páry, kde je chlap bi a ve vztahu jim to nepřekáží i když se tím vůbec netají. Do trojky? Dovedeš si představit, že si to ten tvůj chlap před tvými zraky rozdává z jiným??? :poblion: Těžko by se asi udržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
16.4.14 22:27

Hele pokud ti to neva, tak bych neřešila nic okolo. Já od té doby co jsem se dozvěděla, že jsem uchyl, páč se mi taky líbí dva pánové, tak o tom radši mlčím. Lidi jsou i v dnešní době pořád konzervy a když něco není „normální“ tak jsou lidi hned uchylové a bůh ví co. Je skvělé že spolu o tom tak mluvíte a že se ti s tím svěřil a tobě se to nehnusí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 22:29
@juchinka píše:
Já osobně ne, ale mezi přáteli mám dva páry, kde je chlap bi a ve vztahu jim to nepřekáží i když se tím vůbec netají. Do trojky? Dovedeš si představit, že si to ten tvůj chlap před tvými zraky rozdává z jiným??? :poblion: Těžko by se asi udržel.

Jo to důležité jsem nedodala, anál u něho nehrozí, takhle by na chlapa nešáhl, ani on na něho..láká ho pouze orál

• Citovat
  • Upravit
1452
16.4.14 22:31

Pokud ti to nevadi, tak ti nase nazory muzou byt sumak :nevim:

osobne bych v takovem vztahu byt nemohla, za mne :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
16.4.14 22:33
@Anonymní píše:
Jo to důležité jsem nedodala, anál u něho nehrozí, takhle by na chlapa nešáhl, ani on na něho..láká ho pouze orál

Pokud by ti to nevadilo, tak proč ne? Jako mě by bisexual ve vztahu příliš nevadil, ale nemohla bych přihlížet, jak honí jinýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
16.4.14 22:43

Nevim, proč hned všichni zvrací?…hlavně, že dvě holky a jeden chlap je v pohodě, že? :roll: pokud ti to nevadí, tak proč ne, uděláš tak partnerovi a třeba i sobě radost :mrgreen: budete mít zpestření :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
16.4.14 22:47
@Adduše píše:
Nevim, proč hned všichni zvrací?…hlavně, že dvě holky a jeden chlap je v pohodě, že? :roll: pokud ti to nevadí, tak proč ne, uděláš tak partnerovi a třeba i sobě radost :mrgreen: budete mít zpestření :palec:
..že by bylo někomu na zvracení při představě jak muj muž kouří kamaradovi?
třeba to tobě přijde jako prima vzrušo, ale teda tak pomyšleni jak muj starej klati kamosku mi taky zveda kufr :poblion: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
16.4.14 22:49

@burgundy mě to jako vzrůšo nepřijde, ale respektuji, že třeba někomu jo. a možná by ho mrzelo, kdyby se ti svěřil a ty mu řekla, že se ti z toho chce zvracet. :nevim: myslím, že mají hezký vztah, když se jí s něčím takovým svěřil. protože s někým jiným by třeba měl strach, že se mu z něho zvedne kufr :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
16.4.14 22:55

Tvl to je moc toto prej láká ho oral :poblion: sorry, ale fakt bych svýho chlapa nechtěla vidět jak ho olizuje jinému ne, že se ženskou by mi to vadilo míň, ale je to moc :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.4.14 22:56

Ona jako je trojka a trojka, trojka, kdy jsou dva chlapi na ženskou jo, fajn, když někdo má rád vzrůšo, ovšem trojka, kde se dva věnujou sobě a ženská jim asistuje, to by na mě osobně byla hodně, to bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
16.4.14 23:00

Jestli jsi natolik otevřená týhle nový zkušenosti, tak proč ne? Jsou mraky lidí, který to maj podobný. Stejně tak jsou mraky lidí, kterejm to připadá nechutný. Proti gustu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
16.4.14 23:01
@Adduše píše:
@burgundy mě to jako vzrůšo nepřijde, ale respektuji, že třeba někomu jo. a možná by ho mrzelo, kdyby se ti svěřil a ty mu řekla, že se ti z toho chce zvracet. :nevim: myslím, že mají hezký vztah, když se jí s něčím takovým svěřil. protože s někým jiným by třeba měl strach, že se mu z něho zvedne kufr :?

Ja taky respektuji, ze nekoho to vzrusuje, zakladatelka chtela znat nazory na tuto zalezitost, a muj je teda k teto veci nekompromisne zamitavy :)
Konec koncu, zakladatelka se s partnerem hledali, az se nasli, takze neni co resit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 23:02

Bisexuala měla moje kolegyně, vztah ztroskotal na tom, ze si bohužel domluvili trojku. On při trojce neustal, když to dělala s jiným a ona neustála, když jeho ten druhy orálně uspokojoval. Právě kvůli oralu se přišlo na to, ze on je bi - když mu ho dělala, tak přišel o erekci a nikdy se neudělal, ač její předchozí partneři ji naopak velmi chvalili…Když na nej uhodila tak se přiznal. Když spolu chodili, tak on měl dvě panské známosti - bývalého spolužáka z fakulty co přijel ze Slovenska po letech a týden ho neviděla doma - toho ji zaprel, to se dozvěděla až poté a pak trenéra z fitka. Trenéra znala a po nějaké party skončili všichni v posteli a takhle to dopadlo, jinak byli zalaskovani oba a sex - prý až na ten oral - byl skvělý, tak nevím. Každopádně vidět chlapa, kterého miluju jak ho kouři jiný chlap a on jeho honí bych já osobně taky nevydejchala. Prý na anal ani nedošlo a on ji ještě vyčetl, ze se ji líbilo, když ji to dělal ten druhy a proč ho nechala zasunout… :zed:

• Citovat
  • Upravit
16.4.14 23:40
@Anonymní píše:
Můj partner je asi bisexuál.

A nato jste přišla jak?.Ono to také obzvláště pro muže lepé zní slovo bisexuál než si přiznat sklony k latentní homosexualitě. Prostě bisexualita neexistuje možná jen jako forma chování. Představa, že ho vzrušuje mužské náčiní ještě sama ještě sama osobě nic nedokazuje. Spíše bych se chtěl zeptat, kdo z Vás dvou je ve vztahu dominantní? Trochu z Vašeho příspěvku cítím kradmé pochyby, obavy, ač sama jste přesvědčená o opaku.Ona ta trojka jestli ji uskutečníte spíše trochu více poupraví představy přítele o orálním sexu s mužem a řádně prověří volnost i budoucnost vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí