Život s bisexuálem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
17.4.14 00:00

..

Příspěvek upraven 30.04.14 v 10:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taona
17.4.14 00:03
@Anonymní píše:
Bisexuala měla moje kolegyně, vztah ztroskotal na tom, ze si bohužel domluvili trojku. On při trojce neustal, když to dělala s jiným a ona neustála, když jeho ten druhy orálně uspokojoval. Právě kvůli oralu se přišlo na to, ze on je bi - když mu ho dělala, tak přišel o erekci a nikdy se neudělal, ač její předchozí partneři ji naopak velmi chvalili…Když na nej uhodila tak se přiznal. Když spolu chodili, tak on měl dvě panské známosti - bývalého spolužáka z fakulty co přijel ze Slovenska po letech a týden ho neviděla doma - toho ji zaprel, to se dozvěděla až poté a pak trenéra z fitka. Trenéra znala a po nějaké party skončili všichni v posteli a takhle to dopadlo, jinak byli zalaskovani oba a sex - prý až na ten oral - byl skvělý, tak nevím. Každopádně vidět chlapa, kterého miluju jak ho kouři jiný chlap a on jeho honí bych já osobně taky nevydejchala. Prý na anal ani nedošlo a on ji ještě vyčetl, ze se ji líbilo, když ji to dělal ten druhy a proč ho nechala zasunout… :zed:

Může to rozbořit vztah, ale aspoň se projevila mužská ješitnost, pokud si někdo hraje a nesnese, když si to ženská „užije“ s někým jiným…

• Citovat
  • Upravit
17.4.14 00:06
@Anonymní píše:
Právě kvůli oralu se přišlo na to, ze on je bi - když mu ho dělala, tak přišel o erekci a nikdy se neudělal, ač její předchozí partneři ji naopak velmi chvalili..

Nevím, ale určovat z ochabnutí erekce nebo nedosažení orgasmu a následné ejakulace při přijímaném orálu bisexuální chování je velice zavádějící. Chválili, no spíše by rádi za to, že jim ho vzala vůbec do pusy a tak nějak její techniku nemohli nezaujatě posoudit, tak poté nabyla zřejmě falešného dojmu vlastní zručnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
17.4.14 00:49
@hBod píše:
Bisexualita neexistuje :lol:

to je těžký. osobně to vnímám stejně - nicméně můj nejlepší přítel mě xlet přesvědčuje o opaku. a nejen, když na to přijde řeč (tedy dřív, teď už to prostě beru tak, jak to je), ale když jsme chodívali společně na párty, byl schopen jednou odejít s holkou, jindy s klukem a uvytržení byl z obou… (nemyslím emotivně, ale prostě jak ho přitahovali) :nevim:

a omlouvám se za OT ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
17.4.14 07:59

Já zkušenost nemám, ale kdyby jste se pro trojku rozhodli, říká se, že to hlavně nemá být žádný kamarád či známý. Jinak pokud vám nevadí, že vám partnera před vašima očima někdo obdělává, tak do toho. Pro mě to teda taky není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
17.4.14 10:19

@burgundy jasně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 11:26
@Therminal Earth píše:
Nevím, ale určovat z ochabnutí erekce nebo nedosažení orgasmu a následné ejakulace při přijímaném orálu bisexuální chování je velice zavádějící. Chválili, no spíše by rádi za to, že jim ho vzala vůbec do pusy a tak nějak její techniku nemohli nezaujatě posoudit, tak poté nabyla zřejmě falešného dojmu vlastní zručnosti.

no tak samozrejme na nej neuhodila po prvnim fiasku, ale po nekolikatem a sam ji rekl, jak to je, ze na nejake praktiky - a oral je jedna z nich - ho vzrusuji jen chlapi.
Jinak bi on byl/je, protoze byl/je zatizeny na velky prsa (exkolegyne byla obdarena, mela minimalne petky). Takze tezko homouse budou vzrusovat velky kozy.
A jelikoz v nasi velke firme chodila s jednim klukem a se dvema predtim se parkrat vyspala, tak kdyz jsme to probirali tenkrat pripiti v hospode, tak se ti dva schodli, ze kourit fakt umela, takze nejakeho falesneho dojmu opravdu nenabyla.
Kazdopadne po te trojce jeho vzalo, kdyz videla druheho chlapa jak zasouva, rikal ze mazleni, rucni uspokojovani az do oralu bylo v pohode. Ona rikala, ze pohled jak jejiho chlapa kouri jiny chlap je strasny a ze vubec uz neni hezky pohled, kdyz jeji chlap to dela rukou druhemu… :zed: No zdrchana z toho byla pekne, vztah skoncil, on ji jeste minimalne dva roky pote neustale kontaktoval, protoze jinak pry byli oba oboustranne zalaskovani. A taky rikala, ze uz v zivote do zadne trojky v jakekoliv kombinaci nejde 8o

• Citovat
  • Upravit
17.4.14 12:18
@Anonymní píše:
no tak samozrejme na nej neuhodila

V hospodě se toho namluví a ještě když je připito tak se hodně nadsazuje. Potom je to o tak…hle velkých rybách, odsud až posud, z alchymie až do p.dele.Oni spíše měli oči až navrchu hlavy už jen z toho, že jim je vůbec vzala do pusy. Proč by homosexuála s bisexuálním chováním nemohla zajímat velká prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 13:22
@Therminal Earth píše:
V hospodě se toho namluví a ještě když je připito tak se hodně nadsazuje. Potom je to o tak…hle velkých rybách, odsud až posud, z alchymie až do p.dele.Oni spíše měli oči až navrchu hlavy už jen z toho, že jim je vůbec vzala do pusy. Proč by homosexuála s bisexuálním chováním nemohla zajímat velká prsa?

ja nevim proc furt vyvracis, ze bisexualita neexistuje. Ja mela kamarada, ktery spal s holkama i klukama a rikal, ze nijak vyhraneny neni a u kazdeho pohlavi ho vzrusuje neco jinyho.

• Citovat
  • Upravit
3968
17.4.14 13:41

bisexualita

Já bych se také s dovolením přidal na tu názorovou stranu, že se ve skutečnosti spíše jedná o „všehoschopné“ homosexuály. Oni klasičtí mužští heteráci jsou totiž daleko vyhraněnější. Ženy to mají často jinak, ale o tom tady ta diskuse není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.14 14:22
@Anonymní píše:
ja nevim proc furt vyvracis

Z jednoduchého důvodu, protože ve skutečností jako taková sama osobě neexistuje. U Vašeho kamaráda se jedná o homosexualitu s rysy sexuální přitažlivosti k mužům i ženám projevující se právě nevyhraněností. Budu se opakovat, ale jedná se o to že pro jedince sebe samého i okolí je daleko přijatelnější bisexualita než homosexualita. Prostě a jednoduše marný pokus jak zbytečně oklamat sám sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
17.4.14 14:51
@Therminal Earth píše:
Z jednoduchého důvodu, protože ve skutečností jako taková sama osobě neexistuje. U Vašeho kamaráda se jedná o homosexualitu s rysy sexuální přitažlivosti k mužům i ženám projevující se právě nevyhraněností. Budu se opakovat, ale jedná se o to že pro jedince sebe samého i okolí je daleko přijatelnější bisexualita než homosexualita. Prostě a jednoduše marný pokus jak zbytečně oklamat sám sebe.

Souhlasím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
17.4.14 16:40
@Therminal Earth píše:
Z jednoduchého důvodu, protože ve skutečností jako taková sama osobě neexistuje. U Vašeho kamaráda se jedná o homosexualitu s rysy sexuální přitažlivosti k mužům i ženám projevující se právě nevyhraněností. Budu se opakovat, ale jedná se o to že pro jedince sebe samého i okolí je daleko přijatelnější bisexualita než homosexualita. Prostě a jednoduše marný pokus jak zbytečně oklamat sám sebe.

Souhlas, u chlapů se mi to zatím 100% potvrdilo. Většinou byl stav bisexuality jen takové přechodné období na seznámení okolí se skutečností, že dotyčný je čistý homosexuál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
17.4.14 17:28

A jak je to u žen? Mě třeba taky přitahují ženy i chlapi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.14 18:13

Jsem s ním 3 roky, vím jistě že mě miluje, tak jak by mohl být homosexuál? Ses funguje velice dobře, nikdy mu neklest, dvakrát denně není problém, nepíšu to abych nás bránila, jen by mě teda zajímalo, jak je to možné, kdyby byl homouš :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky