Život s bisexuálem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.4.14 21:28
@Therminal Earth píše:
Proč ho to láká a jaká forma kaundalismu to Vám už možná sdělil přítel sám.

Ne, myslím tím, jak tě to napadlo ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
17.4.14 21:31
@Anonymní píše:

Mě to taky napadlo. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.14 21:36

Můj přítel je taky bisexuál, také jen přez orál, ale musím se přiznat, že do trojky bych nešla, asi bych to neunesla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.14 21:48
@Anonymní píše:
Můj přítel je taky bisexuál, také jen přez orál, ale musím se přiznat, že do trojky bych nešla, asi bych to neunesla

Můj taky jen přes orál..já zatím taky ne, ale zas život je dlouhej a možnost jiného chlapa není do budoucna zas tak špatná…

A jak tu situaci zvládáš? zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.14 21:49
@smoulinka71 píše:
Mě to taky napadlo. ;)

Bisexuíl(dle některých skrytý homouš),kandaulista…to jsme si zas uměla vybrat, jak to tak vybrat :roll:

• Citovat
  • Upravit
17.4.14 22:07
@Anonymní píše:

Nevím jestli jste si toho také všimla, že tato prastará praktika zažívá renesanci ve stále větším měřítku. Jedním z hlavních důvodů je ženská emancipace v níž stále více mužů ztrácí svoji roli. Ženy emancipovaly, ale zároveň netrvaly na tom, aby muži byli stále mužní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
18.4.14 08:02

ženské

Z řady příspěvků opět plyne skutečnost, že ženská přísně hetero orientace je mnohem méně vyhraněnější, nežli mužská.. Existuje vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.4.14 16:42

DObrý veče předevčírem se mi partner svěřil s tím, že má uchylku a líbí se mu sex s muži on sám by to dělat nemohl, ale líbí se mu když to dělá mu někdo jiný :) Vím jistě, že mě miluje z jeh chovaní z toho co mi říká a tak, ale něco mu chybí říká že když bude s náma nebude to on na stoprocent jsme ochotná mu to tolerovat jemu je to asi vudči mě trapné…Dlouho jsme to řešili. Včera šel na pivo s kamarádem a ten je to samé doma má ženu a děti akorát je ponekud starší a se vším vyrovnanější…já jsem ochotná mu to tolerovat neberu to jako neveru a chci s ním nadále fungovat máme malého syna o to je to asi težší…chtěla bych jen čas se s tím pořádně srovnat…MUj byvalý přítel mě podváděl s každou ženou na kterou narazil v době kdy nebyl semnou no hnus…tohle mi příjde více v pohodě a vím jistě že ho sexuálně přitahuji děláme to pořád :lol: Ale mám asi strach jsem spíš zmatená nechci mu dávat na výběr je s náma štastný i bez toho naiž by to dělal, jen to není stopro on…myslím že kdyby byl gay tak by to semnou nedělal s takovou vašní a netvrdil mi že mě miluje a to jeho miluji te je opravdu od srdce! :srdce: probírali jsme to nekonecne mnohokrát já chci náš vztak zkusit tady z tou změnou do toho s něma bych teda nešla, ale chci s ním žít ale on asi chce být sám nevím proč má strach že by nám to neklapalo, ale když to nezkusí nepozná asi to mám nechat tak a pockat co prinese cas ja jsme tip zenské co furt dorazi a tím jsem otravna… není lehke semnou žít, ale když to vydržel do ted pro me je lepsi to vedet o nem nez zit tak dal ve lzi…je mi smutno nechci ho ztratit a ze jsme den co den spolu porad od nevidím do nevidím taky neni dobre máme se stale o cem bavit ale potrebujem nekdy vypnout jeden jak druhej jinak si proste vyhovujeme ve vsem jen je tu takova mala vada co nas deli no…nechci totak a nevim co mam delat abych ho udrzela u nas to je me jedine prání :)řešily jsme i to jestli je gay kdyz uz se tady k tomu vse, mu priznal ppochbuju ze mi jeste neco taji vse mi vyklopil a jde videt ze se mu ulevilo ale me rypave já pořad ryje a to ho stve je to nerv a ja taky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
19.4.14 18:11

@andulka2 Hmmmmm to je fakt blbý, jsi určitě hodná ženská, taky svého muže miluji, snažila bych se to pochopit, akorát nevím, co by to se mnou dělalao v posteli, když bych věděla, že spí s chlapem. Snažit se můžeš cokoliv, ale nikdy nevíš, co to s tebou udělá. Ale každopádně je od něj fér, že ti to řekl takhle narovinu.

• Citovat
  • Upravit
3
19.4.14 20:26

No ono to není lehké vím že v tom nejsem sama že takových je sám mi říkal že žít by s chlapem nemohl a že proste ho ani chlap jinak nez do zadku neudělá a nebaví ho to. semnou je to prý lepší Tomu verim :D nevím co dal máme krásneho šikovného syna a nechci zas někde začínat znova s někým kdo mě bude stvát ještě víc a nebo stejně :D všude je něco takže ideálního chlapa stejně nikdy nenajdu :D ted mám vše po čem toužím hodného, milého chlapa, ikdyž někdy taky ne :D ale jsem sppokojená :) nekdy se na něj zlobím že mi to neřekl už dávno už jednou mi brečel že udělal blbost s mužským, ale že mu to nic nedělá a nechce od te doby skoro rok klid až ted se svěřil že to už nevydrží a musel to říct toho si cením :) že je takový do 12let i na to i na to…já si stejně myslím že je to jeho rozmar jelikož byl týraný jako malý a dospívající svou matkou…to s ena nem celkove odrazilo v chovaní…já nevím tezko rict co bude dál já to budu řešit s psychologem a uvidím já jsme ochotna to tolerovat to vim jiste nebude to med ale casem to pujde ale nevim jestli treba takhle chci dalsich 20let zit…chci to vyzkouset za to nic stejnako nedám :) a kdyz to nepujde nepujde on od nas odejit nechce porad riká že mě miluje je to i pro nej tezke kdyby me nemiloval vim jiste ze je ted uz nekde v zamori na jachte a ne semnou…jeho sen je procestovat cely svet…mel tolik moznosti s ruznyma chlapama jezdit bydlet u nich v domech v cizine a rekl ze takhle by nikdy nechtel zit ze tak by jel jedine semnou a malym…no uvidíme co se z toho vyvrbi ale recem tipu ze bisexualita neexistuje neverim mě též vzrušují i ženy a mám i sexuální zkušenosti z ženami, ale chlap je chlap a s zenskou ve vztahu bych se asi zblaznila a nebo jedna druhou zabila :lol: on rika ze neni zadnej homous ale ze je to jeho uchylka spis si myslím že se mu venujou a chvali a tak a on nezna vyrustani s otcem nikam nemohl nic matka zakazovala vsechno utekl z domu za mnou a zustal tady…uz nekolikrat jsme meli krizu pred rozchodem i jednou uz byl konec i a stejne s evratil k nam sam ze premlouvani sam sebe nema smysl a bez nas si zivot nedokaze predstavit…je to tezky a nejsem sama co to tak ma takovych nas bude nebojim se tomu verejne priznat ze mam takoveho muze i me zname co to uz vi jedna lesbicka a druha bi mi rikaji ze je to normalni a jak nas znaji tak ze me opravdu miluje jinej by ode me uz davno utekl to vim jiste :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.14 11:39

[ctace] @Anonymní píše:
Můj taky jen přes orál..já zatím taky ne, ale zas život je dlouhej a možnost jiného chlapa není do budoucna zas tak špatná…

A jak tu situaci zvládáš? zakl.

Tak zvladam myslim celkem obstojne. Hlavnd kdyz jsem si ho nasla, jezdil za mim sousedem, takze to vim od zacatku. Uz jsme spolu nejakou dobu a za par dni se nam narodi prcek. Nemyslim si, ze by byl gay, jak si spousta lidi o bisex. Mysli.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
20.4.14 11:41
@Anonymní píše: [ctace] @Anonymní píše:
Můj taky jen přes orál..já zatím taky ne, ale zas život je dlouhej a možnost jiného chlapa není do budoucna zas tak špatná…A jak tu situaci zvládáš? zakl.
Tak zvladam myslim celkem obstojne. Hlavnd kdyz jsem si ho nasla, jezdil za mim sousedem, takze to vim od zacatku. Uz jsme spolu nejakou dobu a za par dni se nam narodi prcek. Nemyslim si, ze by byl gay, jak si spousta lidi o bisex. Mysli.

A tobě to fakt nevadí? Mě to přijde stejný, jako by měl někdo úchylku spát s jinýma ženskýma, tak mu to budu tolerovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.14 11:56
Citace] @smoulinka71 píše:
A tobě to fakt nevadí? Mě to přijde stejný, jako by měl někdo úchylku spát s jinýma ženskýma, tak mu to budu tolerovat.

M

ne nevadi. S chlapem nikdy nespal, lakal ho vzdy jen oral a co jsme spolu tak verim tomu ze s nikym nic nema. Je jasny ze kdyby me podvedl s chlapem, brala bych to jako stejnou neveru jako kdyby slo o zenskou a odesla bych. To jsem mu taky rekla hned na zacatku vztahu, urcite bych mu nic netolerovala

• Citovat
  • Upravit
20.4.14 16:58

Proč se schovávat za úchylku, svádět marný boj při lhaní sám sobě???
Tak zavírám neproniknutelné brány, nechajíc je zavřít na ohromné závory. Schovaný hlavně sám před sebou v nedobytném zámku falešných iluzí. Jsem princ BI-SEX a muži i ženy mě tak blízcí podobným chováním ve velkolepém maškarním reji oslavují a opijí se vínem, které má zvláštní trpkou příchuť milosrdných lží…Ale proboha, kdo je ten neznámý cizinec s podivnou maskou vycházející z tmavého zákoutí sálu. Za odivu ostatních se připojuje k poslednímu tanci nekonečného večera. Šílené i neskutečné, protože na nás působí tak povědomě ač ho já i ostatní vidíme zde prvně na našem dvoře. Jen ten jeho odpudivý převlek, za kterého se kradmo šíří strach i obavy o nás samých ledově mrazí bujarý rej.Ano temná postava v masce homosexuality před níž moje dvorana bojácně ustupuje a ukazuje na něho opovržlivě prsty. Nechávají ho strachy jít přímo ke mně. Jak se opovažuje, ta troufalost zní z jejich úst. Neúprosné odbíjení pána, který měří všem stejně oznamuje půlnoc-čas prozřít a odhodit masky. Dvorana snímá svoji maškarádu a strnule se zoufalství sleduje cizince, který se s ledovým klidem už dostal až ke mě a pomalu sundává masku. Pohlédl jsem mu přímo do očí. Šokován, zpěněně nemohu popadnout dech, když vidím svoji vlastní tvář v jeho obličeji. Zrcadlení, prozření sama sebe nemám už sílu utéct-schovat se sám před sebou. Slyším jen strašlivý ryk mé dvorany, když jim věnoval stejný pohled, který vypovídal, že spatřili také svojí pravou tvář. Nikdo tak neutekl svému prozření před tou maskou, kterou jsem si odmítli vpustit do našeho zámku. Někdo upadl do zděšení a jiní našli smíření s maskou vlastní orientace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.4.14 19:56

Já nevěřím v to že všeci co s epovažují za bi jsou v podstatě homo ani náhodou jen prsostě to stejné pohlaví toho druhého vždycky uspokojí líp než opačné :) ve své podstatě jsme bi všeci pochybuju o tom že by si nekdo řekl ne nedělal bych to s někým stejného pohlaví..možná řekne, ale kde je pravda, co si myslí to už se stejně nikdo nedoví…já pochybuji, že je muj chlap gay není to by semnou nebyl on ví co je a homo není víc ho vzrušují ženy velká prsa velké zadky to je jeho :) :lol: dnes jsem viděla chlapa se kterým byl a můžu říct, že nežarlím ani náhodou :mrgreen: bere ho jako kamose nic neresí oni s ebavi o uplne normalních vecech v zivote stejně jako já si každý den volám a píši od rána do večera se známou o dětech jak se mají co dělají co doma a tak, tak on stejne bere ho jako svého nej kamaráda:) já to budu tolerovat uvidíme vidina do budoucna jiného chlapa tam je, ale zatím to řešit nějak nebudu a obzvlášt když máme malého syna :)) :) zatím se stále milujeme a ustáli jsme tolik krizi už jsme i žily oddelene a stejne se vrátil obetoval mi celý jeho život a sen takže jsem si jistá že mě miluje a myslím že když změníme náš sexuální život tak ani nebude vyhledávat nekoho kdo mu to bude dělat :) uvidíme cas ukaze :) rozhodně nejsme zastáncem toho že je homo s nákloností víc k babám nebo tak to je blbost to jsou jen předsudky všech lidí že to tak není normální přece jen chlap a chlap nevypadá tak pěkně jako baba a baba :) :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí