Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andulka2 píše:
Já nevěřím v to
Je možno věřit-nevěřit. Hledat strachy tisíce jiných způsobů jak nepřijmout vlastního já. Upozorňujíc na předsudky společnosti se kterými nakonec bičuje sám sebe i všechny kolem. Odvracet se tak raději od osvobozujícího pocitu objevit skutečnou podstatu sebe sama. Dává přednost tak jak princ BI-SEX tápání v komnatách, kde je vlastně jen sám sobě vězněm v zámku postaveném z vlastních předsudků. Nechat se bavit, lichotit podobnou společností ze strachu před maskou vlastní orientace, která ještě nikoho na světě neopomněla přinášejíc zděšení i smíření nad sebou samým…
Tak pojďme za našim princem. Pořádá zase velkou okázalou maškarní slavnost. Proč se bojíte toho tajemného cizince v masce orientace, který vás nechá prozřít v tom o čem už víte od svého příchodu na svět jen si to nechcete připustit…
@Therminal Earth odkud to je? Stylem mi to připomíná Kierkegaarda, ale samozřejmě to není on…
@andulka2 píše:
Já nevěřím v to že všeci co s epovažují za bi jsou v podstatě homo ani náhodou jen prsostě to stejné pohlaví toho druhého vždycky uspokojí líp než opačnéve své podstatě jsme bi všeci pochybuju o tom že by si nekdo řekl ne nedělal bych to s někým stejného pohlaví..možná řekne, ale kde je pravda, co si myslí to už se stejně nikdo nedoví…já pochybuji, že je muj chlap gay není to by semnou nebyl on ví co je a homo není víc ho vzrušují ženy velká prsa velké zadky to je jeho
![]()
dnes jsem viděla chlapa se kterým byl a můžu říct, že nežarlím ani náhodou
bere ho jako kamose nic neresí oni s ebavi o uplne normalních vecech v zivote stejně jako já si každý den volám a píši od rána do večera se známou o dětech jak se mají co dělají co doma a tak, tak on stejne bere ho jako svého nej kamaráda:) já to budu tolerovat uvidíme vidina do budoucna jiného chlapa tam je, ale zatím to řešit nějak nebudu a obzvlášt když máme malého syna
![]()
zatím se stále milujeme a ustáli jsme tolik krizi už jsme i žily oddelene a stejne se vrátil obetoval mi celý jeho život a sen takže jsem si jistá že mě miluje a myslím že když změníme náš sexuální život tak ani nebude vyhledávat nekoho kdo mu to bude dělat
uvidíme cas ukaze
rozhodně nejsme zastáncem toho že je homo s nákloností víc k babám nebo tak to je blbost to jsou jen předsudky všech lidí že to tak není normální přece jen chlap a chlap nevypadá tak pěkně jako baba a baba
![]()
![]()
holka zlata
![]()
@Nik77 píše:
odkud to je?
Snažil jsem se vyjádřit vlastním pocitem i zkušenostmi v reakci na příspěvky k této diskusi. Formou, která se asi většině bude jevit jako velice zvláštní až bizarní možno i neakceptovatelná. Nezastírám inspiraci jedním nadčasovým příběhem, jenž je velice podobný tomu, který se odehrává v mysli člověka, který si nechce připustit, že se nechává až příliš hýčkat od svého lazebníka jménem sebeklam a přijmout smír s formou jakou bude přijímat i dávat rozkoš na tomto světe ve kterém je pouze na krátké návštěvě s velice křehkou, tenkou linií…
Inspiraci jsem čerpal z povídky mého oblíbeného autora jménem E.A.POE i z jedné krásné balady od již zaniklé formace Stormwitch, která také čerpala od mistra a po svém zpracovala jeho The Masque of the Red Death. Připadají mi velice charakterově podobní oba za hradbami vlastních předsudků, hledající rozptýlení v sebeklamu utíkajíc sami před sebou ze strachu z toho co se stěží ze všech sil snaží ovlivnit a ani nemůžou. Nabízím tedy k zamyšlení, ale nenutím „bisexualita“= princ Prospero…???
@Therminal Earth a nejsem debil?
že mi ta analogie nedocvakla (a ještě tak zřetelně bál, půlnoc, maska…
). ale byla jsem blízko, ne?
Kierkegaard a Poe bývají často spojování v souvislosti se šílenstvím… a byli vrstevníci… Jinak já osobně mám metafory ráda a zrovna tahle se mi líbí - jakože princ Prospero (někdo, kdo je „na půl cesty“), kterého smrt (orientace, kterou ty vnímáš jako zcela vyhraněnou hetero/homo) stejně dostihne…
ps: si poslouchal Stormwitch?
já taky!!
ještě budu mít někde kazety
to je dobrý, jsem na ně úplně zapomněla…
Zakladatelce a spol. se omlouvám za OT ![]()
@Nik77 …Občas si rád oživím vzpomínku a pustím si některé fláky, které jsem si od nich oblíbil. Nastupující majestát zimy(Ravenlord),rozmluva s větrem nad pláněmi(Cheyenne) a další…
Také velice zajímavou až bizarní atmosférou dýchá zpracování motivu od Tolkiena v písni od formace Running Wild-Mordor. Fantasy temnota, syrovost vtělená do ústředního riffu díla z roku 1985 zakončená excelentní gradující kytarovou jízdou mizející v nekonečnu. Když si ho někdy pustím, tak mě zamrazí po zádech jako když jsem ho před lety slyšel poprvé…
Ahoj,
me se stalo neco podobneho ale i oba vime, ze nechceme mit otevreny vztah tak me to ted trochu trapi.
Mam milujiciho, neznyho, hodnyho parntera. Po par mesicich jsme se otevrene bavili a ja jsem mu rekla, ze bych to chtela nekde zkusit se zenou a on mi rekl, ze s chlapem by to mozna taky zkusil (ja mam jasno, i kdyz jsem to nezkusila – zkusila jsem to jenom po chatu a vim, ze bych to se zenou nechtela i kdyz me vzrusuje se koukat na lesbicky sex- kvuli tomu, ze miluju sveho pritele). Ze jednou stopoval a nechal si to udelat od chlapa rukou, ktery ho vzal. Po dvou mesicich jsme se o tom znovu bavili a rekl, ze by teda chtel zjistit, jak zareaguje az se potka s muzem. Rekla jsem mu, at to zkusi. Po mesici mi rekl, ze se mozna potka s muzem, ze se s nekym psal na seznamce. Brala jsem to sportovne ale druhy den jsem mu rekla, ze bych chtela aby se ten muz udelal testy na AIDS. Nakonec mi rekl, ze nic radsi nebude mit s muzem, kdyz vidi jak to na me pusobi. Tyden na to jsem ho nasla na gay seznamce, kde mel napsany, ze je bisexual, ze hleda pravidelny sex, mel tam svoji fotku a kazdy den se tam prihasoval. Vazila jsem si to, ze mi o tom rekl ale nechapala jsem proc mel stale tu info na senzamce. O vikendu, kdyz jsme se videli, po tydnu co jsem koukala, ze se prihlasuje na tu seznamku, jsem mu rekla, ze me to trapi, ze jsem ho videla na te seznamce. Rekla jsem mu, ze kdyz chce byt semnou tak nechci aby to zkusil s nekym jinym. Byl smutny a rekl, ze to nebylo hezky od neho, a ze chce byt semnou. Po vikendu jsem videla, ze si v profilu smazal veskerou informaci, kterou tam mel, coz me uklidnilo. Nema tam vubec nic, zmenil si vek a zadal jiny mesto. Ale i tak jsem videla, ze se i nadale prihlasuje. Verim mu, vim, ze je verny a ze by se s nekym jinym nepotkal. Ale nevim, proc se nadale prihasuje na tu seznamku. Jestli ma potrebuj se bavit s tima muzema nadale,… me je 34 a jemu 26. Je zraly, vic, nez moje byvaly pritele ktery byli starsi. Rekl mi ze je pripraveny byt otcem a manzelem a je rodinny tip. Rada bych se ho zeptala proc se tam nadale prihlasuje.
Vim, ze me miluje ale s timto si nevim rady.
Jeste chci dodat, ze partner je z pohledu jemny tip. Nemam problem s tim, ze ma fantazie s muzem. Mame moc hezky sex. Moc se mazlime a sex je moc dobry, rozumime se v tom. Vzrusuju ho, ma potrebu me vzdy drzet a hladit, kouka na jine zeny a vim, ze mu vic vzrusujou zeny.
Poradite mi?
No ja bych mu to zkusila rict, to co jsi napsala sem, ale jestli s tebou chce mit rodinu, tak asi chce ![]()
Tak zřejmě úplně jasno nemá, když je aktivní na gay seznamce…
Rada je asi jen jediná - vzhledem k tomu, že jste partneři, tobě se mu bude blbě svěřovat s pocity „mimo váš vztah“ (kdybys byla kamarádka/ségra, můžete zajít třeba do Friends, na gay párty…), takže jedině zkusit psychologa, aby se pod vedením sám dopídil, co vlastně chce.
Damy a Panove,
Vim ze mne asi vetsina odsoudi ale stejne se potrebuji sverit a zeptat na radu… nez zajdu k odbornikovi…
Jsem zenaty, mame deti. Po porodu manzelka prestala se mnou spat, ruzne to vysvetlovala.. ja cekal… mel jsem pochopeni i trpelivost… akorat to potrvalo dost dlouho… i kdyz to bude vypadat neuveritelne ale najednou jsem si uvedomil ze je 5 let pric… bez sexu…
Resim si to sice „sam“ ale to mi nestaci… ale denne jsem na netu… nebyl jsem manzelce neverny… do nedavna a to jeste ke vsemu s chlapem… Co ted?
Trofas si mi poradit?
M
@lule66 píše:
Damy a Panove,Vim ze mne asi vetsina odsoudi ale stejne se potrebuji sverit a zeptat na radu… nez zajdu k odbornikovi…
Jsem zenaty, mame deti. Po porodu manzelka prestala se mnou spat, ruzne to vysvetlovala.. ja cekal… mel jsem pochopeni i trpelivost… akorat to potrvalo dost dlouho… i kdyz to bude vypadat neuveritelne ale najednou jsem si uvedomil ze je 5 let pric… bez sexu…
Resim si to sice „sam“ ale to mi nestaci… ale denne jsem na netu… nebyl jsem manzelce neverny… do nedavna a to jeste ke vsemu s chlapem… Co ted?
Trofas si mi poradit?
M
Nechápu, takže jsi manželce nevěrný s chlapem? Nebo v čem je problém? Úplně si to neupřesnil, jen že vám to s manželkou neklape.
@lule66 Poradit si musíš sám, to, že jsi bisexuální není problém. Problém je, že jsi nevěrný. S manželkou bys měl řešit důvod, který tě k tomu dohnal. V tomhle případě bych byla pro, abys to manželce řekl, vysvětlil důvod a poprosil o společné řešení. Po 5 letech asi nemůžeš čekat, že se něco změní bez pořádné rány/impulsu. No a tím impulsem by mohla nevěra být.
@lule66 píše:
Damy a Panove,Vim ze mne asi vetsina odsoudi ale stejne se potrebuji sverit a zeptat na radu… nez zajdu k odbornikovi…
Trofas si mi poradit?
M
Je úplně jedno s kým si jí podvedl, jde o to, že jsi to udělal. Takže být tebou jí to řeknu a rozvedu se, přápadně jestli bude chtít, tak chodit do manželské poradny a pracovat na vašich problémech. A jestli jste nepoužili kondom tak se nech testovat.
Ahoj,
Velice mne zaujal Tvuj prispevek… neco podobneho prozivam sam…
@lule66 píše:
Trofas si mi poradit?
M
@lule66 píše:
Ahoj,Velice mne zaujal Tvuj prispevek… neco podobneho prozivam sam…
ty si píšeš sám ze sebou? ![]()