Závislost a rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2418
16.4.14 23:00

Zaslouzis si novy zacatek s nekym novym ;) sama nebudes, chvili to potrva, ale prijde to. Uz ho neber zpatky, za cas zjistis, ze je to nejlepsi vec v tvym zivote, co jsi mohla pro sebe a deti udelat. Najdes zpusob jak vyplnit volny cas a deti to nakonec taky oceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.4.14 23:00

Holky dekuji…tady to si budu cist kazdy den nebo si to okopiruji a dam na lednicku :)musim myslet pozitivne…Ilunko konicky nemam a s detmi nevim ani jak bych to delala…ale uz se tesim do prace to mi dost pomuze…i kdyz nevim jak zalepit to misto odpoledne ta predstava vsechno ted sama a sama si jit lehnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.4.14 23:03

Hlavne ty deti zaslizi si vic…ja si ted tak vycitam kam to doslo :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.4.14 23:05

On se lecit nebude a ja kvuli nemu musela do insolvence pac jsem si dala na sebe dluhy…boze ja jsem blba. trocha vina a pokec tady si to zacinam vse uvedomovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
16.4.14 23:08

Vědět, co člověk má, vědět, co potřebuje, vědět, co bez toho dělat. To je prosím, základ našeho života. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
16.4.14 23:08

@scheder neboj, takhle tragicky se to zdá teď…ale bude líp :srdce: uvidíš…
Ty koníčky, nemusíš sama - třeba s dětma. Choďte plavat, na keramiku, výlety po okolí, zkus mateřská centra, hřiště…a obnov vztahy s kamarádkama!!
Hlavně neseď doma jako pecka a nelituj se (to nemyslím nijak zle).
Buď silná :palec: udělala jsi dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
16.4.14 23:09
@scheder píše:
On se lecit nebude a ja kvuli nemu musela do insolvence pac jsem si dala na sebe dluhy…boze ja jsem blba. trocha vina a pokec tady si to zacinam vse uvedomovat

Tak si to hlavne pamatuj :mrgreen: neboj, ono se to casem otupi a uz ti to nebude pripadat tak divny, ze jsi sama a nakonec budes i rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
16.4.14 23:10
@scheder píše:

no vidíš…a on ti nijak nepomohl, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.4.14 23:10

No s penezma to ted nebude slavny takze se moc nikam nedostaneme ale zadna novinka u nas…udelam vse abych holkam vynahradila co jsem posr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.4.14 23:11

Ilunko nepomohl naopak dluzi mi penize za najem a jidlo a ted budou hadky jestli da nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 23:12

Taky mam problemoveho chlapa, s jinou zavislosti.Mame mimco a ja s nim z financnich duvodu musim zustat. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2590
16.4.14 23:13

Bud silna, zvladnes to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.4.14 23:13

Tak to ja mela taky pac jsem sla do te insolvence ptz mi vyhrozoval ze mi nebude davat na dluhy a tim se to vyresilo. dostavam rodicak, alimenty, prispevek na bydleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 23:15

Ja nemam silu vykopnout pritele z bytu. Bojim se.

• Citovat
  • Upravit
697
16.4.14 23:16

@scheder pochybuju, že ti peníze někdy vrátí…upřímně. A ani bych nepočítala s nějakými příspěvky na děti (jako alimenty)…
S těma penězma - nemáš třeba nárok na nějakou výpomoc od státu - příspěvek na bydlení, na děti apod.? Zkus si zjistit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí