Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zaslouzis si novy zacatek s nekym novym
sama nebudes, chvili to potrva, ale prijde to. Uz ho neber zpatky, za cas zjistis, ze je to nejlepsi vec v tvym zivote, co jsi mohla pro sebe a deti udelat. Najdes zpusob jak vyplnit volny cas a deti to nakonec taky oceni.
Holky dekuji…tady to si budu cist kazdy den nebo si to okopiruji a dam na lednicku
musim myslet pozitivne…Ilunko konicky nemam a s detmi nevim ani jak bych to delala…ale uz se tesim do prace to mi dost pomuze…i kdyz nevim jak zalepit to misto odpoledne ta predstava vsechno ted sama a sama si jit lehnout
Hlavne ty deti zaslizi si vic…ja si ted tak vycitam kam to doslo ![]()
On se lecit nebude a ja kvuli nemu musela do insolvence pac jsem si dala na sebe dluhy…boze ja jsem blba. trocha vina a pokec tady si to zacinam vse uvedomovat
Vědět, co člověk má, vědět, co potřebuje, vědět, co bez toho dělat. To je prosím, základ našeho života. ![]()
@scheder neboj, takhle tragicky se to zdá teď…ale bude líp
uvidíš…
Ty koníčky, nemusíš sama - třeba s dětma. Choďte plavat, na keramiku, výlety po okolí, zkus mateřská centra, hřiště…a obnov vztahy s kamarádkama!!
Hlavně neseď doma jako pecka a nelituj se (to nemyslím nijak zle).
Buď silná
udělala jsi dobře…
@scheder píše:
On se lecit nebude a ja kvuli nemu musela do insolvence pac jsem si dala na sebe dluhy…boze ja jsem blba. trocha vina a pokec tady si to zacinam vse uvedomovat
Tak si to hlavne pamatuj
neboj, ono se to casem otupi a uz ti to nebude pripadat tak divny, ze jsi sama a nakonec budes i rada…
@scheder píše:
no vidíš…a on ti nijak nepomohl, viď?
No s penezma to ted nebude slavny takze se moc nikam nedostaneme ale zadna novinka u nas…udelam vse abych holkam vynahradila co jsem posr…
Ilunko nepomohl naopak dluzi mi penize za najem a jidlo a ted budou hadky jestli da nebo ne
Taky mam problemoveho chlapa, s jinou zavislosti.Mame mimco a ja s nim z financnich duvodu musim zustat. ![]()
Tak to ja mela taky pac jsem sla do te insolvence ptz mi vyhrozoval ze mi nebude davat na dluhy a tim se to vyresilo. dostavam rodicak, alimenty, prispevek na bydleni
@scheder pochybuju, že ti peníze někdy vrátí…upřímně. A ani bych nepočítala s nějakými příspěvky na děti (jako alimenty)…
S těma penězma - nemáš třeba nárok na nějakou výpomoc od státu - příspěvek na bydlení, na děti apod.? Zkus si zjistit…