Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Čeho se bojíš? Jak píšeš jako anonymní…nevím, které příspěvky jsou od tebe a které od jiné anonymky…
Ja nemam silu vykopnout pritele z bytu. Bojim se.
@Ilunka píše:
@scheder pochybuju, že ti peníze někdy vrátí…upřímně. A ani bych nepočítala s nějakými příspěvky na děti (jako alimenty)…
S těma penězma - nemáš třeba nárok na nějakou výpomoc od státu - příspěvek na bydlení, na děti apod.? Zkus si zjistit…
promiň scheder - s těma příspěvkama si to psala…nestihla jsem přečíst,…
@Ilunka Tak budu anonymni N Ja se bojim pritele nadava mi vyhrozuje ze si necha syna.Mame velke vydaje.Sama bych to nedala.
@Ilunka Anonimni N Bojim se ze to bez pritelovo penez nezvladnu. Alimenty budou slabe. Vydelava 15tis. Nemam penize na pravnika ani.
@Anonymní píše:
@Ilunka Tak budu anonymni N Ja se bojim pritele nadava mi vyhrozuje ze si necha syna.Mame velke vydaje.Sama bych to nedala.
A proč chceš odejít? Problém s nějakou závislostí?
@anonymka N: třeba bez něj nebudeš mít takové výdaje…Zkus mi popsat váš problém…ať se zorientuju ![]()
@Ilunka Penize mi dava.Dnes mi dal 10000.Jde o to ze ja se ho zeptam-prijdes po praci dom? Jo prijdu a ono nic.Jde zas do hospody.Neni na nej spoleh. A N
@Ilunka Jako neleze tam obden cely mesic.Na to nema. Jenze on se najde nekdo kdo ho pozve a on vzdy jde. A N
My jsme sly k soudu tenkrat ze jsme se domluvily na castce 1500 (kvuli prispevku na bydleni aby nevzaly) soud to odklepl na 2500 a vubec ho nezajimalo co plati atd vubec nic a to jeste rikal ze muze dat 3000 no oschazela jsem v soku ![]()
Anonymní: Ob den si dam pivo klidně i já, to mi nepřijde jako závislost, nebo nějaký extra problém… To, že jde do hospody. Chlapi prostě rádi chodí, ne kvůli chlastu, ale kvůli tomu, že si tam pokecaj, proberou ty svoje „problémy“. V tom bych neviděla nic tragického. Pokud nechodí domů na mol, není agresivní atd…
možná, že jsem v tomhle moc tolerantní, ale já prostě chápu, že si jdou chlapi po práci do hospody pokecat…
To me pripada jako by ho to doma nebavilo a jeho ventil je hospoda tam mu je lip nez s rodinou a to ti vyhrozuje ze ti veme maleho??prosimte vzdyt by se o neho musel starat a hospoda by nebyla.Bych mu to dite nechala tak na tri dny at vi ![]()
Jako ja zase jsem takova at si zajde treba dvakrat do mesice ale tak casto nee ![]()
@anonymka N: viděla bych to asi takhle:
Možná je v hospodě tak často i proto, že máte malé miminko a on si k němu ještě nenašel cestu, může se cítit být odstrčený na druhou kolej…
@scheder Me vzdy, kdyz mu vyctu hospodu, rekne ze mu na to nedavam.
Jinak je sporivej. Radsi bude 10 let chodit ve stejnych vecech, ale pivo si da. Ozraly nechodi. Alevkdyz smrdi tak spi v obyvaku. Takze se odcizujem.