Závislost a rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
697
16.4.14 23:17
@Anonymní píše:
Ja nemam silu vykopnout pritele z bytu. Bojim se.
Čeho se bojíš? Jak píšeš jako anonymní…nevím, které příspěvky jsou od tebe a které od jiné anonymky… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
16.4.14 23:18
@Ilunka píše:
@scheder pochybuju, že ti peníze někdy vrátí…upřímně. A ani bych nepočítala s nějakými příspěvky na děti (jako alimenty)…
S těma penězma - nemáš třeba nárok na nějakou výpomoc od státu - příspěvek na bydlení, na děti apod.? Zkus si zjistit…

promiň scheder - s těma příspěvkama si to psala…nestihla jsem přečíst,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 23:19

@Ilunka Tak budu anonymni N Ja se bojim pritele nadava mi vyhrozuje ze si necha syna.Mame velke vydaje.Sama bych to nedala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.14 23:21

@Ilunka Anonimni N Bojim se ze to bez pritelovo penez nezvladnu. Alimenty budou slabe. Vydelava 15tis. Nemam penize na pravnika ani.

• Citovat
  • Upravit
697
16.4.14 23:22
@Anonymní píše:
@Ilunka Tak budu anonymni N Ja se bojim pritele nadava mi vyhrozuje ze si necha syna.Mame velke vydaje.Sama bych to nedala.

A proč chceš odejít? Problém s nějakou závislostí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
16.4.14 23:25

@anonymka N: třeba bez něj nebudeš mít takové výdaje…Zkus mi popsat váš problém…ať se zorientuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 23:26

@Ilunka Rad si vypije.Leze do hospod.Da si obden 4 piva. Anonymni N

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.14 23:29

@Ilunka Penize mi dava.Dnes mi dal 10000.Jde o to ze ja se ho zeptam-prijdes po praci dom? Jo prijdu a ono nic.Jde zas do hospody.Neni na nej spoleh. A N

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.14 23:31

@Ilunka Jako neleze tam obden cely mesic.Na to nema. Jenze on se najde nekdo kdo ho pozve a on vzdy jde. A N

• Citovat
  • Upravit
27
16.4.14 23:36

My jsme sly k soudu tenkrat ze jsme se domluvily na castce 1500 (kvuli prispevku na bydleni aby nevzaly) soud to odklepl na 2500 a vubec ho nezajimalo co plati atd vubec nic a to jeste rikal ze muze dat 3000 no oschazela jsem v soku :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
16.4.14 23:38

Anonymní: Ob den si dam pivo klidně i já, to mi nepřijde jako závislost, nebo nějaký extra problém… To, že jde do hospody. Chlapi prostě rádi chodí, ne kvůli chlastu, ale kvůli tomu, že si tam pokecaj, proberou ty svoje „problémy“. V tom bych neviděla nic tragického. Pokud nechodí domů na mol, není agresivní atd… :nevim: možná, že jsem v tomhle moc tolerantní, ale já prostě chápu, že si jdou chlapi po práci do hospody pokecat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.4.14 23:38

To me pripada jako by ho to doma nebavilo a jeho ventil je hospoda tam mu je lip nez s rodinou a to ti vyhrozuje ze ti veme maleho??prosimte vzdyt by se o neho musel starat a hospoda by nebyla.Bych mu to dite nechala tak na tri dny at vi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.4.14 23:42

Jako ja zase jsem takova at si zajde treba dvakrat do mesice ale tak casto nee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
16.4.14 23:42

@anonymka N: viděla bych to asi takhle:

1. pokud jeho pití vykazuje znaky alkoholismu, tak bych na nic nečekala a pakovala se. Život s alkoholikem nejde (znám to…bohužel). Navíc jestli se chová agresivně, bije tě, nebo s tebou jedná jak s onucí…NA NIC NEČEKAT
  2. pokud jen chodí po hospodách a jinak se chová normálně, zkusila bych si s ním v klidu promluvit, říct mu, jak ti vadí jeho nespolehlivost. Že nikdy nedodrží, co slíbí apod. Ale ne formou výčitek…na to chlap neslyší, akorát se naštve… Spíš jakoby to převést na sebe: třeba: „vím, že toho máš v práci hodně a chceš si v hospodě s chlapama u piva oddechnout, ale já bych třeba s tebou taky ráda někam vyrazila. Vždycky uvařím večeři, a pak ji jím sama…“ něco takového…

Možná je v hospodě tak často i proto, že máte malé miminko a on si k němu ještě nenašel cestu, může se cítit být odstrčený na druhou kolej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 23:45

@scheder Me vzdy, kdyz mu vyctu hospodu, rekne ze mu na to nedavam. :cert: Jinak je sporivej. Radsi bude 10 let chodit ve stejnych vecech, ale pivo si da. Ozraly nechodi. Alevkdyz smrdi tak spi v obyvaku. Takze se odcizujem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky