Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Usmát se na svět uchovat v srdci vzpomínku na milá slova a dál neřešit..co bys jako chtěla pitvat? nejhezčí jsou tyhle věci co jsou jen tak…
@karfice píše:
Některé ženské z práce si z tebe dělají srandu
To si nemyslím, je tam ještě miloučká básnička (s tím by si nelámaly hlavinky
). Já jen, že jestli je to ten co myslím, proč myslíte, že mě neoslovil osobně? Příležitost měl několikrát.
Že bych mu třeba řekla, že je mi sympatický, ale jsem zadaná, tak co by si od „něčeho“ sliboval? ![]()
Jeee, je to roztomilý, já si pamatuju jak jsme dostala v podobném duchu kdysi smsku..bylo mi parádně, pak jsme zjistila, že je to kluk, co se mi hrozně dlouho líbíl, ale bylo mi asi 17 a manžela jsem neměla, ale vždycky to potěší..
Třeba ví že jsi zadaná, tak ti chtěl jen vykouzlit úsměv na rtech
@Anonymní píše:
@jdukolem máš pravdu, asi to moc řeším
@petulagabi píše:
Jeee, je to roztomilý, já si pamatuju jak jsme dostala v podobném duchu kdysi smsku..bylo mi parádně, pak jsme zjistila, že je to kluk, co se mi hrozně dlouho líbíl, ale bylo mi asi 17 a manžela jsem neměla, ale vždycky to potěší..
Ahoj holky, omlouvám se, že anonymně, ale rozhodně to nemůže vědět někdo z blízkých (třeba manžel).
Dneska jsem pode dveřmi v kanceláři našla obálku a v ní dopis. Asi vím o koho jde (teda tuším), ale jistě to nevím.
Připadám si jako ve snu, nebo jako puberťačka.
Je v něm toto:
. Přeji krásný den.“
„Ve Vašich očích bych se už dávno utopil, ale když Vás nepotkám, mám mrzutý den. Jen jsem měl potřebu Vám to říct, ale třeba to víte
Co s tím???