Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@verusberu @LucciaMaty Tak to máme stejně staré děti, my jsme 18.4.
Je to sice mimo diskusi, ale taky vám dělá most, když je na zádech?
@lussinka1984 Malý je 21.4. Most začal dělat teď nedávno, když se začne vztekat a je na zádech ![]()
@LucciaMaty JJ, taky mi to dělá při vztekání, ale už teda dlouho.. nejhorší je to u oblíkání, to nemá rád ![]()
@lussinka1984 tak náš to dělá od půlky 6 měsíce. Kutálí se na delší vzdálenosti, otáčí se na bříšku všemy směry kam potřebuje a strká pod sebe nohy zvedá zadek - pokrčené ručičky a zkouší se jako odšťouchnout. Občas jak zvedne ten zadek a nohama se odpružuje, tak cestuje po hlavě ale jen pár centimetrů, pak sebou buchne jak žába
Dneska jsem dokonce zjistila, že spí s hlavou na straně, nohy pod bříškem a zadek nahoru ale před chvílí jsem tam byla a už je na zádech. Holt to zkoušejí potvůrky. ![]()
@LucciaMaty jo náš taky, kolikrát až skoro stojí na hlavě
mám strach aby si nezlomil vaz ![]()
@LucciaMaty jo náš taky, kolikrát až skoro stojí na hlavě
mám strach aby si nezlomil vaz ![]()
@Alčák1 Přesně tak! Stojí na hlavě a na nohou a taky si říkám, aby si nezlomil vaz, ale snad ne. Mě teda zatím na břiše spát nechce, jen na zádech nebo boku.
A takovou taktiku jste uz videli? http://www.youtube.com/watch?… ![]()
A už vám dělá PACI PACI, PÁPÁ nebo JAK JE VELIKÝ? Náš Matýsek zatím jen paci paci, ale za to často a někdy i na povel ![]()
@Alčák1 no to mi povídej. Začal to dělat celkem nedávno a občas si říkám, aby si něco neudělal…
@lussinka1984 Jako oblékaní je u nás absolutní katastrofa. To pak opravdu stojí skorem na hlavě ![]()
Aby vás moc nebraly deprese, tak náš malošek se palzil od 9 měsíců, sedl si až v jedenácti a lozit začal až v roce a třech týdnech. Dokonce si i dřív stoupal u nábytku. Takže slušná deprese.