Jak vypadá plazení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2017
5.1.13 23:04

Prskáním jsme si taky prošli. Teď pro změnu každému dělá berany duc. Oba s přítelem máme brýle a trošku se bojím, že to jednou nepřežijou :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.01.13 v 23:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619

Chytra holka :potlesk: ja i zapomela ze to tam mam :lol: jo, jo 28 :) A moje holka je 2.4.2012 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752

Hele holky ještě jsem se chtěla zeptat. Malej posledních 14 dní dělá strašný vyrvály před spaním :,(. Mne si očíčka, pak řve, mlátí chrastítkem a najednou z ničeho nic ticho a chrápe :think:. Ale dělá to jen přes den, večer ho dám kolem osmý do postýlky a bez řevu zachvíli spí :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
5.1.13 23:05

@Alčák1 Malý mi to dělá večer od té doby, co jsme snížili postýlku :nevim: Řval a uspávání trvalo třeba i hodinu. Předtím bez problému ulehl a spal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
5.1.13 23:08

@LucciaMaty Nase to zacla delat o zed, a ja pripravena ji utesit po rane a ona smich.. :zed: Doplazi(jestli se to tak da nazvat :lol: ) si k ni a hlavicku boucha..
Jinak taky se neco rychle nauci, pak najednou to nedela treba tyden.. tak si myslim ze z toho nic nebude a zacne to sama delat z niceho nic a uz ji to pak drzi.. vzdy je tam za novinkou nejaka odmlka, kdy to nedela.. a pak to rozjede naplno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
5.1.13 23:09

Náš to dělá taky někdy, když ještě není tak moc unavený. Ted už ho dávám spát většinou jen 1× denně a to usíná ukázkově, dokonce někdy už i u večerní kaše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
5.1.13 23:10

@Kiara28 tak to je u nás stejné. Malý se něco naučí, týden to jede pořád dokola, pak třeba zase něco nového a na to původní si ani nevzpomene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
5.1.13 23:10

@lussinka1984 A dáváš kaši do lahve nebo na lžičku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.1.13 23:13

@LucciaMaty tak my jsme taky snížili, co se začal otáčet cca 4 týdny ale vše v pohodě. On mi tohle dělá v obýváku v křesílku, když si hraje nebo na koberci ale jak říkám, najednou řev cca 3 minuty ale takovej ten vzteklej a z vteřiny na vteřinu ticho a chrápe :nevim: je to fakt zvláštní, nikdy to nedělal, tak to je docela šok. No on to dělá, co odjel manžel do práce od 26.12. ve středu se má vrátit, ten bude zase koukat co to máme za novoty :mrgreen: chudák :,( vždycky když malej řve, tak je z toho vyplašenej a skáče kolem něho a křičí Alí dělej něco, asi mu něco je :cert: kolikrát si při týhle situaci říkám aby zase odjel do práce :lol: - ne můj chlap je milionovej :* :* :srdce: ale tohle mi občas štve :P ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
5.1.13 23:15

@LucciaMaty Právě že do lahve (řidší) - u lžičky brečel (asi únavou). Ale oběd a svačinku jí lžičkou bez problémů, tak v tom nevidím nic špatnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
5.1.13 23:17

@Alčák1 Tak to zase můžeš být ráda, že ho to do těch 3 min. přejde. Když jsme několik nocí proseděli i hodinu u postýlky, byl to teda záhul. Přece jenom nám s přítelem po usnutí malého máme čas jenom sami pro sebe a takhle jsme opravdu padli. Nehledě na psychický vyčerpání, zápřah na nervy jak blázen. Vybrečet bych ho nenechala, na to nemám nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017

@lussinka1984 Tak to máme stejně. Z flašky se stal náš večerní rituál a já mám trošku strach, že z toho nebude chtít upustit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752

@lussinka1984 my máme opačný problém, malej už mi moc láhev nechce ale když vidí lžičku s miskou už otvírá pusu a křičí ungí :lol: takže kaši dáváme lžičkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
5.1.13 23:18

Holky, tak já se s vámi pro dnešek loučím, už je dost hodin. Jdu prcka ještě vzbudit na mlíko, aby mi vydržel až do rána. A já půjdu už taky spát. Děkuji všem za hezký pokec a snad se zase sejdem ;) Papa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
5.1.13 23:21

@LucciaMaty Tak to ted neřeš a řeš aktuální situaci - že je ted spokojený ;) Neboj, nějak to pak bude.. třeba se tu jednou sejdem v diskusi „jak odbourat večerní pití z lahve“ hihi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí