Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@lussinka1984 tak ten náš se tam točí jak vrtule on bude celej tatínek
nejraději si lehne trochu napříč a hlavu má v rohu u mantinelů a je spokojenej
schválně ho jdu vyfotit, abys viděla jak to myslím
jednou si vlezl mezi ten mantinel a postýlku. Zůstala mu tam hlava, řval jak tur ![]()
@Alčák1 tak to je jako ten spáč. Nejraději má hlavu napláclou na mantinelu. A hlavu mezi mantinelem a postýlku už cpal taky, ale to se mu náramně líbilo takhle blnout.
Zrovna dnes se naucila papa
Paci paci se nam vubec nedari.., ale umi hlavickou ne, ne, asi od 5 mesice..
Uz ma taktiku novejsi, taky sranda
No umí zatím bác, už nafackoval celý rodině a má z toho ohromnou legraci
. Ale co dělá dost často, když ho někdo chová, čapne ho za nos a když ten dotyčnej začne křičet au a otevře pusu, už ho malej drží ručičkama za pusu, rozevírá mu tu pusu a čumí mu do pusy, jako by tam něco zkoumal. Usoudili jsme že bude asi zubař ![]()
@Alčák1 Hi hi, to samý máme my doma!!!
Taky spí skoro pokaždý takhle hlavou v rohu (pokud ho těsně před usnutím nepoposunu) a hlavu za mantinelem už měl taky a to se mu líbilo ![]()
@LucciaMaty Jé tak taky máte Matýska jo? A Matěje nebo Matyáše? Já Matěje ![]()
@Kiara28 díky
to on jen tak vypadá, jinak s ním šijou všichni čertíci ![]()
@lussinka1984 Malej je 15.4.
paci paci a papa uměl, děla to často a teď najednou nic, tak trénujeme znova ![]()
@lussinka1984 Máme Matyáše ![]()
Omlouvám se za OT, ale takhle jsem našla jednou spát našeho rošťáka.
@verusberu oni asi dělají, co se jim zrovna líbí
malej před 14 dny pořád prskal, minulý týden pořád na všechny plazil jazyk a teď zase prská ![]()
@verusberu Taky asi na týden paci najednou vůbec nedělal, ale pak zase začal, jo chce to asi pořád trénovat, aby to nezapomněl. Možná se učí něco jinýho (novýho), tak na „starý papa a paci“ nemá čas, hihi
@Alčák1 Jéžiš, náš taky prskal skoro týden, hlavně při jídle!!! No to jsem byla na nervy! Při každý lžičce, naštěstí ho to přešlo.