Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kiara28 Zkus to jako já a uvidíš.. třeba vám to bude taky tak vyhovovat
Jinak s těma nehtíkama se taky zapojim. Když byl malinkatej, tak jsem taky stříhala ve spánku, ale ted bych se už bála, že ho vzbudím a už by nezabral, takže stříhám normálně ve dne, ale taky je to někdy těžký. Jednu dobu jsem si musela sednout před notebook a pustila tam hudbu s obrazem, tak to sledoval. Ale ted se to dá už i bez toho, akorát jak mu stříhám jednu ruku, tak druhou mi chce vzít nůžky, hihi, to je sranda. Nohy jsou teda horší, to furt kope, to je boj:?
@Alčák1 Jéé, křupavoučkej rohlík jsem hooodně dlouho nejedla, u nás jsou všechny za chvíli měkký jak guma
To máš asi z pekárny ne?!
Chtěla jsem založit novou diskusi ale kvůli limitu už nemůžu. Nechce ji tu někdo založit? Třeba by přišly i jiný maminky, myslela jsem nějaký „jen tak pokecání o našich 8-9m mimi“
Přece jen se tu už nebavíme jen o tom plezení, ale o všem možným ![]()
Já už mám taky vyplácáno
jinak rohlíky jsou ze Žatecký pekárny. Dovážejí nám 4 druhy. S mákem, s kmínem a solí, se solí a čistý rohlíky. Ale musím je koupit brzo ráno nebo odpoledne. Vydrží celý den ňam ale druhý den jsou taky gumový proto je nacpu do mrazáku a druhý den vyndám a za 15 minut už je zase ňam ![]()
Hele holky jaký máte zkušenosti s oparem. Já na opary netrpím, spíš mám afty ale manžel se dneska vrátil z práce a pusu má samej opar, tak mám strach o malýho
![]()
@Alčák1 Tak to máte super s těma rohlíkama a dobře to řešíš s mrazákem
My jsme až z Krkonoš… S oparama naporadím, jelikož jsem nikdy neměla-také mám spíš občas aft a manžel netrpí na nic. Ale pokud malýho nebude líbat
, tak by to snad neměl chytnout.
Ja se klidne ujmu ukolu zalozit tu diskuzi, jen to bude moje prva, tak snad na to prijdu jak ![]()
Tak to vypada velice jednoduse, jen poradte nejaky rozumny nazev ![]()
@Kiara28 Včak já myslela diskusi (jen jsem napsala téma omylem)
Tak napiš název, hned tam skočím ![]()
TAK JSEM ZALOŽILA NOVÉ TÉMA „Maminky 9 měs. prcků - POKEC
“ Doufám, že se sejdem v hojném počtu ![]()