jak vyprat mrkev?

21.7.08 15:00

jak vyprat mrkev?

ahoj,
nemáte radu nebo recept jak vyprat mrkev? Začla jsem přikrmovat a máme od mrkve téměř vše. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
21.7.08 15:26

kouzlo: pravni neni vubec dulezite. skvrny od mrkve nejlepe vystav na ostre slunce, to je „vygumuje“. jestli nebude fungovat, tak se ozvi, byla bys fakt prvni. cau J

• Citovat
  • Upravit
2753
21.7.08 15:45

TAk to slunce, taky vyzkouším :-)
Já jsem teď také začala přikrmovat a hned to z Honzíka svléknu a zaperu ve žlučovém mýdle. Funguje. Nevím, jak je to s déle zaschlou mrkví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12074
21.7.08 16:08

Tak sluníčko taky vyzkouším, to zní dobře. :) A na žlučové mýdlo nedám dopustit. I když taky nezvládne úplně všechno, ale pomohlo mi i se zapranými skvrnami na našem oblečení.
Jinak můžu doporučit bryndáky s rukávkem jakožto prevenci. :wink: My máme tyhle od Playshoes a zachránily nám nejedno oblečení:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
21.7.08 17:32

Ahojky, brindáky s rukávky mají i v Ikei, a jsou plně omývatelné. Naštěstí. Jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
21.7.08 18:34

Ahoj,

tak u nás žlučový mýdlo z DM a co nevypere tak dokončí sluníčko :D

Ty ikeacké bryndáky se mi moc neosvědčily, ale možná si za to můžu sama, že jsem je šoupla normálně vyprat do pračky. Propouštěj mi totiž vlhkost na bodýčko a mám tam stejně flek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlička
21.7.08 19:24

Kájo, já ty bryndáky z Ikea peru normálně a dokonce jednou zažily omylem i na 60 stupňů a žijou a nedám na ně dopustit :lol:

• Citovat
  • Upravit
21.7.08 19:51

Bezva!! Vyzkouším!! Vanish a podobné prostředky nefungují. :D
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.7.08 19:55

Slunicko!!!

Ale kde ho ted vzit???? takze ja bych neprala a pockala na slunecny den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
24.7.08 12:31

káčátko já teda zas musím Vanish pochválit, vypral mi fakt všechno. Ale ten tekutý, práškový je k ničemu. S tím teda, že jsem ho na skvrny nechala nejdřív působit /někdy hodku, někdy tři/ a pak hodila do pračky. Kamoška Vanish prostě jen přidávala do praní a nevypralo jí to nic. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.08 10:11

Ahoj holky, tak žlučové mýdlo nezabralo, ale sluníčko udělalo zázrak. Po skvrnách ani památky!!! Normálně jsem to udělala po vzoru našich praprababiček. Prádlo jsem rozprostřela na zahradě na trávník a pokropila vodou. Takže doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.8.08 22:33

Já na skvrny používám odstraňovač skvrn od Ecoveru- (ekologický přípravek vhodný i pro děti,alergiky atd.)- a zatím vše vždy pustilo- dokonce i skvrny od banánu, které mi nikdy nešly ničím vyprat.

• Citovat
  • Upravit
12
26.1.13 16:57

Na mrkev a všechny nevypratelné skvrny používám přípravek z Lidlu W5 a jsem s ním nadmíru spokojena!!!Je to taková zelená litrová flaška. Na etiketě má napsáno Oxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
26.1.13 17:01

Potvrzuju to sluníčko… a taky snažit se vyprat čímkoliv, ale skvrnu zachytit čerstvou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
26.1.13 17:01

Potvrzuju to sluníčko… a taky snažit se vyprat čímkoliv, ale skvrnu zachytit čerstvou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí