Jak vyřešit auto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14582
10.10.22 12:21

Nevím, bud velkorysý a nech ji ho a neřeš to. Zas taková suma a super auto to není, teď má navíc ještě menší hodnotu, než na začátku, a ty si kup po case nějakou lepší a hezci káru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33500
10.10.22 12:21
@Jokerx0111 píše:
Na mě.. ale tak kupovali jsme ho na půl… řeším to, že ji nechci posunout tomu všemu ještě víc.. a zároveň nevím, jestli dělám dobře, že ji ho nechávám.. když ona mě nechala

Tak vyplatˇty jí a vyřešeno ne? Nenechal bys jí ho přece zadarmo, tak to řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.10.22 12:26

Tak ji necháš to auto, jak jsi ji slíbil (!) a budeš se cítit jako grand. Ji to auto bude tebe stále připomínat, pozitivně. Nebude mezi vámi zlá krev, hořkost. Za mě není co řešit. Fakt bych teď nebyla malicherna. Tím si nepomůžeš. Navíc bys ji utvrdil v tom, že se rozhodla správně, když tě ne nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
10.10.22 12:29
@Snowpaw píše:
Tak ji necháš to auto, jak jsi ji slíbil (!) a budeš se cítit jako grand. Ji to auto bude tebe stále připomínat, pozitivně. Nebude mezi vámi zlá krev, hořkost. Za mě není co řešit. Fakt bych teď nebyla malicherna. Tím si nepomůžeš. Navíc bys ji utvrdil v tom, že se rozhodla správně, když tě ne nechala.

Díky, tenhle koment mi asi pomohl v mé otázce nejvíc. Já ji dokonce ji to chtěl nechat úplně zadarmo na začátku (i když byla už s jiným), ale to prostě to jsem nemohl udělat. Nakonec jsem ji řekl, ať mi dá 30t, což mi přišlo fér, protože si budu potřebovat koupit auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
10.10.22 12:35

@Jokerx0111 Tobě nejde o auto, tobě jde ji mít k sobě nějak přivázanou. Raději jí to auto nech. Třeba v něm už dávno měly sex. Bojíš se aby náhodou s nějakým novým nabíječem neřešila koupi auta, aby nešel k ní do bytu. Si chorý.
Pokud to auto chceš tak si ho vem. Stejně se nevrátí. A nic ji připomínat nebude.
Pokud chceš být grand klidně ji ještě přidel tankovací kartu a půl roku ji plať. Ale nevrátí se. Jen budeš za hlupáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
10.10.22 12:37
@Lykaon píše:
@Jokerx0111 Tobě nejde o auto, tobě jde ji mít k sobě nějak přivázanou. Raději jí to auto nech. Třeba v něm už dávno měly sex. Bojíš se aby náhodou s nějakým novým nabíječem neřešila koupi auta, aby nešel k ní do bytu. Si chorý.
Pokud to auto chceš tak si ho vem. Stejně se nevrátí. A nic ji připomínat nebude.
Pokud chceš být grand klidně ji ještě přidel tankovací kartu a půl roku ji plať. Ale nevrátí se. Jen budeš za hlupáka.

No a to je ten hlavní důvod, proč to sem píšu, nechci být za hlupáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.10.22 12:39

Auto ji nech a tu novou spojku vyrvi :lol:

Kdyby auto nebylo opravene, tak ma mensi hodnotu, takze na tom nijak zasadne netratis bych rekla.
Ale tobe nejde o auto, ale o ni. Na jednu stranu ji chces zpatky a na druhou se ji chces i nejak pomstit nebo ji potrestat a pere se to v tobe.
Nech ji auto, vem penize a udelej za vztahem definitivni tecku a hled dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.10.22 12:48

@Jokerx0111
V pohodě :) Tohle řešení je nejen fér ale je i velkorysé. Je zbytečné a nedůstojné se přetahovat o těch pár peněz s člověkem, se kterým sis byl blízký a strávili jste spolu tolik pěkných chvil. Ať si tě pamatuje jako stedreho partnera, který zůstal takovým i ve chvíli, kdy byl zhrzen. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
10.10.22 12:51
@Jokerx0111 píše:
Já teď neřeším, to co bylo předtím a tak. Ale jenom, jak to udělat správně s tím autem. Samozřejmě zbytek jsem napsal pro dokreslení.

Jestli ti jde jen o auto, tak ji ho nech a už se neotacej zpátky. Zapomeň na ni i na auto a jdi žít a nestolkuj ji.

• Citovat
  • Upravit
901
10.10.22 12:54

Podívej, ten váš vztah je už docela prohnilý a to auto bude brzy taky. Jestli Ti ona nějak kompenzuje to, že jí auto přenecháš, ber to, dokud si to nerozmyslí. Pak se můžeš v klidu porozhlédnout po novém autě (přinejmenším). Víš co je všude aut? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
10.10.22 12:54
@Jokerx0111 píše:

Co člověk, to názor. Pro někoho budeš za hlupáka, pro někoho frajer nad věcí. Ty se chceš rochnit v tom hlupakovi, chudakovi atd? Nedělej to.

• Citovat
  • Upravit
76405
10.10.22 12:57
@Lykaon píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
10.10.22 13:13
@Uslava píše:
Co člověk, to názor. Pro někoho budeš za hlupáka, pro někoho frajer nad věcí. Ty se chceš rochnit v tom hlupakovi, chudakovi atd? Nedělej to.

No stejně je na mě nebo byla naštvaná, že ty peníze chci. Protože si je musí půjčit od babi nebo nějak vymyslet. Ale zase nechávat ji auto a nechat si to splácet mi přijde jako hovadina. Sám si budu muset přece koupit auto. Tak ty peníze na to potřebuji. A ježdění autobusem a půjčování si auta od rodičů mě fakt nebaví. A hlavně o víkendu, ona si může jet za ním. A já abych přemýšlel, který spoj použiju nebo komu zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
10.10.22 13:16
@Jokerx0111 píše:

Tak to auto dejte do bazaru a peníze za něj si rozdělte napůl.

• Citovat
  • Upravit
3977
10.10.22 13:19
@Jokerx0111 píše:

Hlavně ještě zajisti přepis na ní. Ať ještě neplatíš pokuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí