Bolest i po roce

Anonymní
9.10.22 22:29

Bolest i po roce

Před rokem jsem se z ničeho nic dozvěděla, že mne manžel nemiluje. 12 let spolu, nádherné dvě deti, měli jsme úžasný život. Od te doby je všechno úplně silene, budeme se rozvádět a ta bolest je obrovská. Od jara vím, ze mě vlastně nikdy nemiloval, protože toho podle jeho nejlepšího kamaráda sni není schopen. Zamilovanosti ano, ale to potom mu nějak zatím s žádnou nenaskocilo. Je mu 40 a teď má holku 25 let, studentka VŠ. Nevím, kdy se z toho konečně dostanu. Dneska mě to zase dohnalo a pobrečela jsem si. Uprostřed hrudníku mám už rok kámen a nevím, kdy to přejde. Kdy jste se začaly vy cítit zase normàlne? Já cítím zradu, smutek, bolest, strach. Přitom jsem úspěšná, i s dvěma detma mám super práci, mám kde bydlet, i když jsem přišla o svůj úžasný a mnou vybudovaný domov podle mých představ. Přejde to silene období někdy? Kdy? Chci si užívat života a ne myslet pořad na nej a na to, jak moc mi ublížil tím, jak mi lhal a ze nemám úplnou rodinu. Taky si pokládám otázku, proč nejsem hodna jeho lásky…potřebovala jsem se vypovídat. Moc děkuji všem za přečtení i případné komentáře.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106
9.10.22 22:43

To je mi líto.. prostě asi chytl druhou mizu :roll: jinak pochybuju, že by s vámi byl 12 let…kámoška měla totéž, i tak nějak na roky…chlapi jsou nevyzpytatelní. hodne sil, to zvládnete. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.22 22:47

Zdravím,
zažíváme dost podobnou situaci. Jen s tím rozdílem, že u nás ještě nedošlo na rozvod (ale brzy asi bude). V létě to byl rok, co mi manžel řekl, že mě nemiluje. My jsme se po dlouhých debatách a potokách slz domluvili, že spolu zatím zůstaneme kvůli dětem, není v tom nikdo třetí… Fungujeme jako kamarádi. Myslela jsem si, že to zvládnu, ale posled i dobou zjišťuji, že to nejde. Jsem hrozně nešťastná, přesně jak píšeš, obrovský balvan na srdci. Pokaždé když vidím spokojenou rodinu, vše se ve mě sevře a je mi tolik líto, že já to nedokázala. Osobně mám pocit, že by se mi rozvodem na jednu stranu ulevilo, ale co děti? Mám právo jim vzít rodinu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.22 22:53
@Anonymní píše:
Zdravím,
zažíváme dost podobnou situaci. Jen s tím rozdílem, že u nás ještě nedošlo na rozvod (ale brzy asi bude). V létě to byl rok, co mi manžel řekl, že mě nemiluje. My jsme se po dlouhých debatách a potokách slz domluvili, že spolu zatím zůstaneme kvůli dětem, není v tom nikdo třetí… Fungujeme jako kamarádi. Myslela jsem si, že to zvládnu, ale posled i dobou zjišťuji, že to nejde. Jsem hrozně nešťastná, přesně jak píšeš, obrovský balvan na srdci. Pokaždé když vidím spokojenou rodinu, vše se ve mě sevře a je mi tolik líto, že já to nedokázala. Osobně mám pocit, že by se mi rozvodem na jednu stranu ulevilo, ale co děti? Mám právo jim vzít rodinu?

Já to vidím tak, ze máme právo být milované nebo se aspoň necitit nemilované. Co deti jsem se taky strašně bála, ale zatím (tuk tuk tuk) to zvládají lépe jak já. Manžel ten na mě byl ještě hnusny. Ani se mi nedival do oči, někdy mám pocit, ze na mě kouká, jako bych měla lepru. Přitom jsem mu nic špatného nikdy neudělala. Naopak. A přesně jak píšeš. Vidím šťastnou rodinu a je to hrozny smutek…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.22 22:54
@Klemca píše:
To je mi líto.. prostě asi chytl druhou mizu :roll: jinak pochybuju, že by s vámi byl 12 let…kámoška měla totéž, i tak nějak na roky…chlapi jsou nevyzpytatelní. hodne sil, to zvládnete. :srdce:

Dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
28
10.10.22 14:39

Každému to trvá jinak dlouho. U nás to zdaleka není rok, ale kroky a chování ex mne v poslední době posunují mílovými kroky dopředu. Musíš dospět do bodu, kdy ti bude jedno, že je s někým jiným. Zaměř se na sebe, na děti, přátele a nenech se na dlouhé roky utopit v představě něčeho, co by nefungovalo. Budou lepší a horší dny. A nemysli si, že se on má jako v ráji, mráčky jsou všude. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí