Divná situace - ex

Anonymní
9.10.22 16:06

Divná situace - ex

Ahoj,

s moji ex jsme se rozešli už x let zpátky, ona má několik let přítele se kterým se myslím, kvůli mě i rozešla. Ona tvrdí, že ne, ale začala si s ním chvíli po našem rozchodu. Počkala asi měsíc než s ním začala ofiko chodit.
Já s tím byl po chvilce ok, dohodli jsme se, že jsme stejně byli vždycky lepší jako kamaradi. Bavili jsme se dál - s přítelem mě seznámila, všechno ok. No já si našel po těch 3 letech a něco novou přítelkyni. Ex mě najednou má úplně na párku. Psala mi alespoň jednou týdně. Teď jsem o ní měsíc už neslyšel. To se za ty roky nikdy nestalo. Já z toho mám teď v hlavě guláš, nechápu to. Její vlastní vztah jí nikdy nebránil v tom, aby se se mnou bavila. Za celou dobu jsme se opravdu chovali jako kamarádi, žádná sexuální tenze apod u nás neproběhla. Já si na ní tak zvykl, že jsem jí bral jako sestru. A ona najednou dělá jako bych neexistoval. Co to může znamenat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12571
9.10.22 16:08

Jo brala te ok do doby nez sis nasel pritelju, logiku v tom nehledej. Kdyby jsi byl zase sam tak to bude o. k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.22 16:10

@lilith1 vůbec to nechápu

• Citovat
  • Upravit
485
9.10.22 16:13

Měla tě jako takovou zálohu, ale teď už máš novou kočku tak se urazila a je jí jasné že udržovat s tebou nějakou velkou konverzaci a přátelství je ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
9.10.22 16:21
@Lykaon píše:
Měla tě jako takovou zálohu, ale teď už máš novou kočku tak se urazila a je jí jasné že udržovat s tebou nějakou velkou konverzaci a přátelství je ztráta času.

Presne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
9.10.22 16:25

V tomhle jsou holky fakt hnusný. Když se rozejdou „normálně“, tak chtějí, aby ten člověk získal na blízko. Mohli si s ním psát a tak. V momentě, kdy ten kluk najde někoho jiného, tak to pak nedokážou překousnout. To fakt nepochopím. Kolikrát je pro kluky neuvěřitelně těžký být s nimi jako kamarád, přece jenom má jiného. A ony to tak neberou. A když to překoná. Tak v momentě, kdy si kluk najde jiného, tak je to špatně. Poprosím všechny ženy, vysvětlete mi toto. Zažil jsem to sám a zažil u spoustu kamarádů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
9.10.22 16:29

Kniha, jak rozumět ženám již dávno vyšla.

• Citovat
  • Upravit
485
9.10.22 16:36

@Prostě Vodnář To je ale jen obsah a předmluva, má to více dílů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.10.22 16:44

No jestli si chceš novou slečnu udržet, tak pošli své ex kytku se slovy - díky že si to utnula a ulehčila mi to a víc s ní nekomunikuj.

Vysvětlovat partnerkám, že tvoje ex je někod s kým si neustále v kontaktu a že to mají brát úplně v pohodě je hodně mizerný nápad. Stejně jako je mizerný nápad být s ex v neustálém kontaktu a partnerkám to nevysvětlvoat a pak se po nějakém čase divit, proč se tak vztekají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2633
9.10.22 16:58

Hele a nebo jí je prostě jenom teď hloupé tě kontaktovat. Byl jsi dlouho sám. Pokud tě má ráda jako kamaráda, tak jí to třeba i trápilo. Nyní máš přítelkyni a ona netuší jak ta bude na vaše kamarádství reagovat. Nepíšeš jestli ses ozval ty jí. Pokud ne bere to třeba tak, že jsi teď šťastně zamilovanej a neřeší to.
Jestli dál o přátelství stojíš navrhni společné setkání ve čtyřech a prostě tvojí přítelkyni ex a jejímu muži představ. Teda jestli o to bude stát tvoje přítelkyně. To víš pro někoho může být přátelství s ex na začátku vztahu červený praporek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
9.10.22 17:25
@Anonymní píše:
@lilith1 vůbec to nechápu

Měla tě jako zadní vrátka a to teď padlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
9.10.22 17:40
@Ou píše:
No jestli si chceš novou slečnu udržet, tak pošli své ex kytku se slovy - díky že si to utnula a ulehčila mi to a víc s ní nekomunikuj.Vysvětlovat partnerkám, že tvoje ex je někod s kým si neustále v kontaktu a že to mají brát úplně v pohodě je hodně mizerný nápad. Stejně jako je mizerný nápad být s ex v neustálém kontaktu a partnerkám to nevysvětlvoat a pak se po nějakém čase divit, proč se tak vztekají.
.

Přesně tak. Pro tvoji novou přítelkyni je to teď lepší situace, než kdyby ti ex vypisovala a žádala schůzky. Takže tak, holt zakladateli nemůžeš mít v životě všechno a je dobré se zamyslet zda je kontakt s ex pro tebe důležitější, než tvůj nový vztah :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3195
9.10.22 18:16

Prostě ji dělalo dobře, že ona někoho má a ty ne. Teď máš někoho ty a přestal si ji zajímat. Žádné kamarádství mezi vámi v tom nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.10.22 15:19
@Karinkas píše:
Hele a nebo jí je prostě jenom teď hloupé tě kontaktovat. Byl jsi dlouho sám. Pokud tě má ráda jako kamaráda, tak jí to třeba i trápilo. Nyní máš přítelkyni a ona netuší, jak ta bude na vaše kamarádství reagovat. Nepíšeš, jestli ses ozval ty jí. Pokud ne bere to třeba tak, že jsi teď šťastně zamilovanej a neřeší to.
Jestli dál o přátelství stojíš navrhni společné setkání ve čtyřech a prostě tvojí přítelkyni ex a jejímu muži představ. Teda jestli o to bude stát tvoje přítelkyně. To víš pro někoho může být přátelství s ex na začátku vztahu červený praporek.

Ahoj. Tohle může být pravda (pokud je tvá ex tolik empatická) a stejně může být pravda to, co píše „Kočka z Vysočan“, cituji: Měla tě jako zadní vrátka, a to teď padlo.
Ty nejlépe znáš svojí ex a dokážeš se přiklonit k jedné této možnosti (nebo je pravda úplně jinde, protože v ženách se vyznat, je prakticky nemožné :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
10.10.22 23:20

Možná měla špatné svědomí, že tě nechala a teď když už někoho taky máš, tak další podpora z její strany netřeba…no prase aby se v těch ženských vyznalo, fakt :D nech to teď být, věnuj se nové přítelkyni a uvidíš, nějak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí