Podvádění

2
9.10.22 08:50

Podvádění

Chlap si píše s nějakou ženskou ja o tom vím ale on vám řekne ať to neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
9.10.22 08:51
@Matysek26 píše:

A dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12578
9.10.22 08:51
@Matysek26 píše:

Tak to neres :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
9.10.22 08:54

@Matysek26 Bud to neres nebo odejdi :nevim: Ocividne je mu to uplne jedno, ze to vis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
9.10.22 08:59

A ty víš co si píšou? Nadpis je „podvádění“, takže z jejich konverzace vyplynulo, že tě s ní podvádí? Nebo je problém, že je v kontaktu s někým opačného pohlaví? Z tvého obsáhlého textu, moc nechápu o co jde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.10.22 09:38

Ráda bych to neřešila ale on se chová normálně jen ji píše a ona mu posílá zprávy se smajlíky je nevím co píši když to schovává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
9.10.22 09:47
@Matysek26 píše:
Ráda bych to neřešila ale on se chová normálně jen ji píše a ona mu posílá zprávy se smajlíky je nevím co píši když to schovává

No, to je tezky…nemuzes nikomu nic zakazovat, jsme svobodni lide. Ale kazde jednani ma vliv na vztah. Takhle mu to muzes rict, nejak otevrene se zeptat, jak si to mas vylozit, jestli mame novou rodinnou pritelkyni nebo je to nova znamost nebo co?

Pokud rekne, ze je to kamoska, tak bych se vklidu zeptala, jestli je neco noveho, otevirame vztah novym pratelum?

Strasne zalezi, jak to mate ted :nevim:

Mne nove náhle objevene kamaradky taky vadej, zejmena, pokud to jsou nejake soukrome kamardšofty :nevim:

Ale podle sebe soudim tebe, ja jsem nove kamarady nachazela, kdyz mi ve vztahu neco chybelo, jinak si lip pokecam s kámoškama nebo s partou, kam ma otevřený pristup i partner :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.10.22 11:26
@Matysek26 píše:

No co by, chce se jí dostat do kalhotek.. Co asi tak chlap může chtít… Najdi si taky kamaráda na psaní, ať je to fifty fifty.

• Citovat
  • Upravit
14127
9.10.22 11:46
@Sonarka píše:
No co by, chce se jí dostat do kalhotek.. Co asi tak chlap může chtít… Najdi si taky kamaráda na psaní, ať je to fifty fifty.

A co když nechce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.10.22 12:06
@FlorenceF Jenkins píše:
A co když nechce? :think:

Proč by si s ní jinak psal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
9.10.22 12:26

Udělej vše pro to, aby na ní nemusel tolik myslet a věř mi, že časem ho to přejde. Nebo dělej žárlivý scény, vydírej ho a nuť ho, ať to nedělá a nepřestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
9.10.22 13:02
@Hanka123456 píše:
Proč by si s ní jinak psal?

Sonarka radila, aby si i ona našla kamarada. Ja se ptam, proč by si ho mela hledat, pokud se ji nechce? :think:

Nechapu tuhle vztahovou logiku: kdyz me bude podvadet, tak ja taky budu podvadet?
Když on se nebude starat o deti, tak já taky ne…
Když on přestane platit, tak já taky…

K čemu ten vztah?

Osobne bych na kamaradku primarne nevynesla kamaráda…tak to nefunguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.10.22 19:53
@FlorenceF Jenkins píše:
Sonarka radila, aby si i ona našla kamarada. Ja se ptam, proč by si ho mela hledat, pokud se ji nechce? :think:

Nechapu tuhle vztahovou logiku: kdyz me bude podvadet, tak ja taky budu podvadet?
Když on se nebude starat o deti, tak já taky ne…
Když on přestane platit, tak já taky…

K čemu ten vztah?

Osobne bych na kamaradku primarne nevynesla kamaráda…tak to nefunguje :nevim:

Tak nemusi, byl to jen navrh… ;) samozrejme, pokud neco takoveho musim delat ve vztahu, je ten vztah uz nejspis o nicem…ale pokud preci jen ho chce zakladatelka zachranit, tak vlastni medicina, funguje casto na opacnou stranu nejlepe 8) Oni ti chlapi si casto mylne mysli, ze nas maji jiste a pak se hrozne divi a breci, kdyz jim udelame to stejne :roll: Znam z okoli minimalne 2 pripady, kdy tohle toho chlapa naprosto probralo a ten vztah zachranilo…kdyz zjistil, ze ma jaksi konkurenta :* :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1
30.3.24 08:49

Podvádění

Dobrý den, moji rodiče spolu žijí již několik let a mají spolu hypotéku. Táta má očividně krizi středního věku a udělal si s nějakou mladou ženskou dítě. Moje mamka si nepřeje, aby když jí na všechno nechal samotnou ve velkém baráku, tak aby to jeho mimino dědilo část baráku, který vybudovali spolu. Táta to slíbil, ale je to jen lhář a podvodník. Jak byste postupovali? Máte někdo takovou zkušenost? Mě napadá že buď by sepsali smlouvu u notáře, ale asi tam máma tátu nedostane. Nebo prostě nějak soudně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65143
30.3.24 09:17
@Marcí000 píše: Více

nemůže vydědit vlastní dítě. Kdo platí hypotéku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí