Nepochopení

2
9.10.22 13:52

Nepochopení

Ahoj, mám otázku která se ve mě pere už dlouhou dobu a nevím si s tím tak nějak rady.

Moje přítelkyně mě podvedla s jejím kamarádem, celá situace byla dost zvláštní, protože mě za ním ten večer vzala a pak se to celé zvrtlo. My se pohádali, oba dva mě vyhlazovali z jeho bytu. Já je tam nechala a odjela domů. Po čase jsme se usmířili a já ji dala šanci, protože ji prostě miluju.

Po čase jsem zjisitla, že si napsali, vlastně ona jemu, proč se jí po tom ani neozve, že ji jen *** No, celé to bylo zvláštní. Zase jsme se pohádali a šli od sebe. Teď jsme zase spolu.

Požadovala jsem po ní, ať si ho na sociální síti zablokuje, že mi to prostě vadí. Neustále ji lajkuje fotky a já tento pocit nezvládám. I přes to, že jsem ji prosila, neudělala to. Několikrát jsme se kvůli těm trapným lajkum hádali, ale ona i tak ho nechává lakovat fotky dál i když mě to vadí.

Co byste v této situaci dělali? Myslíte, že jsem přehnana a je to jen trapný lajk, nebo by vám tohle vadilo? Jak byste tohle řešili?

Děkuju. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cernaselma
9.10.22 13:58

Proc s ni jsi?

• Citovat
  • Upravit
2
9.10.22 14:00

@cernaselma láska je někdy silnější než bolest. Navíc nesnáším samotu a hledat nový vztah, který může být stejný se mi prostě nechce. 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
9.10.22 14:01

Myslím, že tvá přítelkyně je bi a že o ni vždycky budeš bojovat s chlapy. Dá se toto vyhrát? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cernaselma
9.10.22 14:01

Je otazkou, zda toto je laska nebo spis zavislost, zvyk. Podle me toto fakt laska neni.

• Citovat
  • Upravit
30408
9.10.22 14:02
@Petraxx píše:
@cernaselma láska je někdy silnější než bolest. Navíc nesnáším samotu a hledat nový vztah, který může být stejný se mi prostě nechce. 😔

Dneska jsou lidi líný i hledat si lásku. V tom případě dobře ti tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.10.22 14:14

No přestala bych se usmiřovat a vyhodila bych ji.

Jinak to co popisuješ není láska, ale závislost na někom, kdo ti ubližuje.
Začni si dávat dohormady vlastní psychiku, pomůže ti to přestat se niči v hodně mizerném vztahu.

https://obchod.portal.cz/…isle-vztahy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
9.10.22 14:30

@Petraxx no halt budeš muset hledat novou přítelkyni, neponižuj se a nedolézej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
9.10.22 14:43
@Petraxx píše:
Ahoj, mám otázku která se ve mě pere už dlouhou dobu a nevím si s tím tak nějak rady.

Moje přítelkyně mě podvedla s jejím kamarádem, celá situace byla dost zvláštní, protože mě za ním ten večer vzala a pak se to celé zvrtlo. My se pohádali, oba dva mě vyhlazovali z jeho bytu. Já je tam nechala a odjela domů. Po čase jsme se usmířili a já ji dala šanci, protože ji prostě miluju.

Po čase jsem zjisitla, že si napsali, vlastně ona jemu, proč se jí po tom ani neozve, že ji jen *** No, celé to bylo zvláštní. Zase jsme se pohádali a šli od sebe. Teď jsme zase spolu.

Požadovala jsem po ní, ať si ho na sociální síti zablokuje, že mi to prostě vadí. Neustále ji lajkuje fotky a já tento pocit nezvládám. I přes to, že jsem ji prosila, neudělala to. Několikrát jsme se kvůli těm trapným lajkum hádali, ale ona i tak ho nechává lakovat fotky dál i když mě to vadí.

Co byste v této situaci dělali? Myslíte, že jsem přehnana a je to jen trapný lajk, nebo by vám tohle vadilo? Jak byste tohle řešili?

Děkuju. :(

Zřejmě je bisexuální a tam prostě asi nemáš šanci být jediná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5122
9.10.22 15:23

‘Lajky’ by mi nevadily, to ze se s nim vyspala ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
9.10.22 15:41
@Petraxx píše:

Když se ti nechce nic řešit, tak neřeš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí