Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tebe už by měli z Emimina vyrazit. Máš maly pero, smir se a tím a neotravuj tady pořád.
@xkoup21 píše:
Tebe už by měli z Emimina vyrazit. Máš maly pero, smir se a tím a neotravuj tady pořád.
Nevím proč mě máte potřebu urážet, celkem to zamrzí, ale jestli vás to baví, tak prosím ![]()
@Hurkaa píše: … navíc s mou velikostí penisu (7 cm) …
Fakt máš tak malé péro?
Nechceš se o tom trochu více rozepsat?
![]()
Se nudím, tak ti napíšu. První věc. Velikost penisu není důležitá. Věř tomu nebo ne, ale když potkáš jednou tu správnou holku, nebudeš na to spěchat, upozorníš ji na to a pak případně vymyslíte způsoby, aby byla v sexu i ona šťastná. Tak to bude v pořádku je to to poslední, když se lidi opravdu milují. Bez sexu a zážitků z něj se nedá žít, ale vždy je způsob, jak si to udělat správně a aby byli oba spokojení. Ohledně masturbace. Stačí ti k životu, můžeš takhle prožít klidně celý život, ale přijdeš o realitu. A ta je lepší.
A všechny holky, co píšou, že musí mít minimálně tolik nebo tolik jsou krávy (a ne, 7cm nemám, mám ho normálního).
Příspěvek upraven 09.10.22 v 12:25
No kdyby ti to stačilo, tak se nevypisuješ na emiminu.
Překonat stud a paniku z odmítnutí a nedostatečné komunikační a vztahové dovednosti se na emiminu nenaučíš.
Jestli s tím chceš pohnout, najdi si psychoterapeuta a řeš to s ním.
@Hurkaa Říkám si, že masturbace možná úplně stačí, navíc s mou velikostí penisu (7 cm) je to opravdu jen chvíle prožitku
Tohle nechápu…jakože čím delší penis, tím delší požitek? To s výdrží absolutně nesouvisí.
@Kakika
Možná to jsou jen povídačky, vrámci masturbace mně stačí minuta, dvě a je hotovo, ale asi máte pravdu, že je to individuální
Kdybych měla odpovědět na otázku z názvu diskuze, tak asi jak komu. Někdo nemá velkou potřebu sexu, doteků, tomu to možná stačí, jiný je náruživý, že i v partnerském vztahu provozuje denně soulož a k tomu se přes den uspokojí masturbací. Nelze všechny jednotlivce srovnávat. Navíc u partnerského sexu nejde jen o ten chvilkový prožitek, tam hraje roli živočišnost, blízkost druhého, vzájemná důvěra, vzájemné zážitky.
Jenže ty řešíš jiný problém. Tvá délka není moc, ale nejsi jediný a ostatní muži také mají partnerky a děti. Jestli chceš nějakou partnerku, nejdřív zapracuj na svém sebevědomí, třeba s pomocí psychoterapeuta trochu překonáš svůj komplex. Protože pokud holku neodradí tvé proporce (ne pro každou to bude důvod k útěku), tak rozhodně tvé nízké sebevědomí a řešení penisu ano.
@Hurkaa píše:
@jege
Nechci, tohle téma je v dřívější diskuzi k nalezení…
To byl vtip! ![]()
Ja vím, že jsi toho tady už napsal kvanta o svém pidikašpárku, co o něj žádné divadlo nestojí. ![]()
@jege naštěstí už ty jeho nechutnosti nemají moc kam gradovat. I když třeba bude třetí diskuze o tom, jaké sexuální pomůcky bude nejlepší používat při jeho velikosti. Uvidíme.
Čauky, dlouho jsem přemýšlel nad tím, zda se mi podaří najít tu pravou, zatím tomu dávám čas a nikam příliš nespěchám. Můj stud silně převažuje nad čímkoliv. V mém životě je tedy silně zastoupená masturbace. Je pravda, že lidé ve vztahu masturbují, nebo už své potřeby řeší vrámci sexu? Říkám si, že masturbace možná úplně stačí, navíc s mou velikostí penisu (7 cm) je to opravdu jen chvíle prožitku. Partnerku jsem tedy nikdy neměl. Ano jsem ještě mladý a mám život před sebou. Mimochodem… někteří mě tady nehezky osočili, tak upozorňuji, fakt nemám potřebu být nějaký troll
Jak jste na tom s masturbací vy? Je to dle mého nepřirozenější sexuální praktika.