Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ženy, všichni
Ráda bych se zeptala, jestli někdo nezažil něco podobného. S partnerem nám to ve všech ostatních ohledech klape, myslím, že se máme fakt rádi, ale má prostě moc práce. Má dva pracovní úvazky a k tomu prakticky ještě půl úvazku - není to skrz peníze, ale kariérně ho všechny tyto aktivity hodně posouvají. Nejsme spolu dlouho, a já moc nevím, co si s tím počnoutnechce se mi odcházet, když vím, že to fakt nedělá schválně nebo tak a mám ho ráda. Jinak když má čas, píšeme, voláme, všechno ostatní funguje..
Budu ráda za vaše zprávy, zkušenosti
A scházíte se taky?
Nemá spíš jinou rodinu, když má tak málo času? ![]()
@Kockazvysocan ano, scházíme, trávíme spolu většinou víkendy, občas i nějaký den v týdnu. Rodinu nemá, byli jsme hodněkrát i u něj a znám snad všechny z jeho okolí:)
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan ano, scházíme, trávíme spolu většinou víkendy, občas i nějaký den v týdnu. Rodinu nemá, byli jsme hodněkrát i u něj a znám snad všechny z jeho okolí:)
Tak aspoň, že tak.
No nevím, nepíšeš, kolik Vám je, ale pro mě je častý kontakt docela zásadní a pokud by ho byl nedostatek,, dávala bych to velmi těžko.
Pak jsme to vyřešili sestěhováním.
S exem jsme se taky časově míjeli, ale neváhal za mnou jet 60 km třeba ve všední den po odpolední, tj. ve 22h, aby ráno zas v 5 vstával. Byli jsme unavení, ale spolu ![]()
No a uz jste to resili spolu? Ze ti to takhle uplne nevyhovuje a chtela bys s nim travit vic casu?
Podobnou situaci jsem resila nedavno (duvodem teda nebyla prace, ale konicky) a domluvili jsme se tak, aby to vyhovovalo obema.
Much chlap taky hodně pracoval…jako OSVČ makal odnevidim do nevidím…víkendy svátky..furt pryč…já dělám dvanáctky, v nepřetržitém provozu takže času na sebe bylo fakt malo… taky nám trvalo 8let než jsme to dali definitivně dohromady..vždycky to krachlo právě na nedostatku času…až sme se nakonec sestěhovali a bylo to…jako pořád byl v práci hodně ale když sem neměla noční tak sme aspoň byli každý večer spolu…teď se kvůli rodině rozhodl skončit a nechá se zaměstnat..takže bude mít i dovolenou ![]()
Příspěvek upraven 09.10.22 v 19:48
I dlouhodobé vztahy se rozpadnou, když se lidé fyzicky míjí. Vztah se po telefonu udržet nedá. Já bych se toho bála. Navíc člověk tohoto typu se bude stále mít kam profesně posouvat, tato situace se nezlepší, bude dostával nové výzvy, nová místa… a na děti budeš sama.
Řekla jsi mu, že s ním chceš trávit víc času? Jestli by nešlo, aby z něčeho slevil a byl s tebou?
Ale on to dělá schválně. Kariérismus je životní styl a dobrovolný výběr každého člověka.
Az si zlomi nohu, taky bude najednou postradatelny
.
Holt praci zere vic nez tebe.
@Anonymní píše:
Pro me by to bylo ok…
Jestli jste spolu kazdy vikend a k tomu i obcas v tydnu, tak mi to prijde dostacujici. Treba se pak sestehujete a bude to lepsi…je videt, ze kdyz se nevidite, tak se snazi byt v kontaktu, nehledej problemy, kde nejsou
Ono najit nejakeho fajn chlapa, je docela umeni, fakt bych neresila pytloviny a uzivala si to ![]()
Je nám oběma do 30. Bavili jsme se o tom už, bohužel momentálně to jinak dělat nejde, fakt se snaží věnovat mi z toho volného času co to jde, zlepšení nějaké pracovní by snad nastat mělo, ale ještě poměrně dost za dlouho. Já bych to ráda neřešila a byla ráda za to co mám a nechala to plynout, ale stýská se mi ![]()
@Sonarka právě, ono by to stěhování bylo asi nejlepší, ale to momentálně nejde z mojí strany
ale jinak je fakt skoro ve všem ukázkový, no
děkuju, zkusím se koukat na to aspoň občas i takhle:)
Ahoj holky, ženy, všichni
nechce se mi odcházet, když vím, že to fakt nedělá schválně nebo tak a mám ho ráda. Jinak když má čas, píšeme, voláme, všechno ostatní funguje..
Ráda bych se zeptala, jestli někdo nezažil něco podobného. S partnerem nám to ve všech ostatních ohledech klape, myslím, že se máme fakt rádi, ale má prostě moc práce. Má dva pracovní úvazky a k tomu prakticky ještě půl úvazku - není to skrz peníze, ale kariérně ho všechny tyto aktivity hodně posouvají. Nejsme spolu dlouho, a já moc nevím, co si s tím počnout
Budu ráda za vaše zprávy, zkušenosti