Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky potrebuju poradit, libi se mi jedna osoba bohuzel o ni nevim skoro nic.. nevim jestli nekoho ma..myslim na tu osobu kazdy den chci se snazit o vztah ale uz 2× se mi zdal sen o tom ze ma nekoho jineho pochopila bych kdyby se mi to zdalo jednou ale dvakrat co to muze znamenat?
Nic. Do toho snu se projektuji tvoje “obavy”, ze nekoho ma. Mne se uz mockrat zdalo, ze letam. A taky, ze nastala zombie apokalypsa. Co to asi znamena? ![]()
Jinak by snad stacilo zalozit jednu diskuzi. A nauc se pouzivat interpunkci ![]()
@Janča6 letaci sny jsou skvělé. Ty občas ještě taky mám. Roztáhnu ruce a letím. Dřív jsem se umělá i ve snu probudit.. ale většinou jsem se jak jsem si uvědomila že je to sen rychle probudila i ve skutečnosti. Ten sen jsem moc dlouho nedokázala udržet.
Je to sranda.
@KlaraToNeres píše:
Holky potrebuju poradit, libi se mi jedna osoba bohuzel o ni nevim skoro nic.. nevim jestli nekoho ma..myslim na tu osobu kazdy den chci se snazit o vztah ale uz 2× se mi zdal sen o tom ze ma nekoho jineho pochopila bych kdyby se mi to zdalo jednou ale dvakrat co to muze znamenat?
To je o tom, jak jsi ho potkala po půl roce?
Opět jen náhoda, viděla jsi ho, tak se ti o něm zdálo.
@Janča6 píše:
Nic. Do toho snu se projektuji tvoje “obavy”, ze nekoho ma. Mne se uz mockrat zdalo, ze letam. A taky, ze nastala zombie apokalypsa. Co to asi znamena?Jinak by snad stacilo zalozit jednu diskuzi. A nauc se pouzivat interpunkci
Nečum na ty horory ![]()
Mě se jednu dobu zdávalo, že jsem nahá na ulici, běhám okolo a hledám oblečení…lidi chodí okolo mě, no co to znamenalo nevím, ale jsem ráda, že se mi to už nezdá ![]()
3 diskuze o tom stejném
, vytvořila jsi si nějakou představu a jsi jí pohlcená. Zkusila bych se soustředit na jiné věci.