Sen o tom, kdo se mi líbí

10.10.22 01:01

Sen o tom kdo se mi libi

Holky potrebuju poradit, libi se mi jedna osoba bohuzel o ni nevim skoro nic.. nevim jestli nekoho ma..myslim na tu osobu kazdy den chci se snazit o vztah ale uz 2× se mi zdal sen o tom ze ma nekoho jineho pochopila bych kdyby se mi to zdalo jednou ale dvakrat co to muze znamenat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14686
10.10.22 03:28

Nic. Do toho snu se projektuji tvoje “obavy”, ze nekoho ma. Mne se uz mockrat zdalo, ze letam. A taky, ze nastala zombie apokalypsa. Co to asi znamena? :lol:

Jinak by snad stacilo zalozit jednu diskuzi. A nauc se pouzivat interpunkci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.10.22 05:48

Znamená to že se bojíš že někoho má a že bys ho chtěla.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
10.10.22 05:50

@Janča6 letaci sny jsou skvělé. Ty občas ještě taky mám. Roztáhnu ruce a letím. Dřív jsem se umělá i ve snu probudit.. ale většinou jsem se jak jsem si uvědomila že je to sen rychle probudila i ve skutečnosti. Ten sen jsem moc dlouho nedokázala udržet.
Je to sranda.

• Citovat
  • Upravit
33475
10.10.22 06:02
@KlaraToNeres píše:
Holky potrebuju poradit, libi se mi jedna osoba bohuzel o ni nevim skoro nic.. nevim jestli nekoho ma..myslim na tu osobu kazdy den chci se snazit o vztah ale uz 2× se mi zdal sen o tom ze ma nekoho jineho pochopila bych kdyby se mi to zdalo jednou ale dvakrat co to muze znamenat?

To je o tom, jak jsi ho potkala po půl roce? :think: Opět jen náhoda, viděla jsi ho, tak se ti o něm zdálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
10.10.22 07:58
@Janča6 píše:
Nic. Do toho snu se projektuji tvoje “obavy”, ze nekoho ma. Mne se uz mockrat zdalo, ze letam. A taky, ze nastala zombie apokalypsa. Co to asi znamena? :lol:Jinak by snad stacilo zalozit jednu diskuzi. A nauc se pouzivat interpunkci :zed:

Nečum na ty horory :mrgreen:

Mě se jednu dobu zdávalo, že jsem nahá na ulici, běhám okolo a hledám oblečení…lidi chodí okolo mě, no co to znamenalo nevím, ale jsem ráda, že se mi to už nezdá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
10.10.22 08:28

3 diskuze o tom stejném 8o, vytvořila jsi si nějakou představu a jsi jí pohlcená. Zkusila bych se soustředit na jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí