Jak vyrobit ocas?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak vyrobit ocas?
Holky s. o.s. Mám na pátek malýmu vyrobit do školky na karneval masku lva
A nevím moc jak na ocas. Vlastně vůbec nevím, jak udělám celou masku. Chtěl lva, koupili jsme masku na obličej. Ještě musím vyrobit hřívu (jak?)
. Jsem na toto antitalent, takže za nápady budu vděčná
Koupila jsem ještě hnědý krepový papír, kdyby mě náhodou napadlo něco z toho vyrobit
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Z oranžové vlny si udělat několik pramínků, ty rozdělit na 3 pramínky a uplést copánek, konec nechat roztřepený a hřívu jak psala ka2ka, z krepáku, to bude nejjednodušší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ocas na čerta dělala klukovi z černých silonek. Nohavici jsem zúžila, otočila, vycpala a přišila ke kalhotám. A nakonec to samý, co na hřívu ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky díky
Já mám trochu strach z toho krepáku, aby se to hned nepotrhalo, přece jenom budou v tom běhat a řádit.
Já jsem v tomhle úplně bez nápadu a hrozně mě to nebaví, něco takhle vyrábět
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Včelička992 To vypadá super, máme takové oranžovo hnědé tepláky a to tričko mu takhle nějak vylepším
Nebo aspoň se pokusím
Díky moc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybys nechtěla ocas přišívat na triko/kalhoty můžeš mu ho přidělat (přišít/přivázat/ v nejhorším přilepit)) na gumu (seženeš v galanterii), kterou mu zavazes kolem pasu. Hřívu můžeš přidělat taky na gumu, nebo na kapucu, jestli má u trika, nebo rovnou přilepit na masku. Nebo velký papirovy sáček na hlavu, díru na masku a dokola nalepit tu hřívu ( krepak/ vlna/ barevné papíry), s tím ti může pomoci i syn. A duševně bych se připravila na to, že část masky, zvlášť škrabošku přes obličej si nejspíš velmi brzy sundá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikysekR
Ocas - kup v sekáči žluté punčochy a na jejich konec našij (nebo uvaž) hnědou např vlnu, stužky, mašle, krepové cancoury, roztříhané děravé ponožky (co tě napadne) - našij ti na punčochy/tepláky nebo to jen dej na gumu a zavaž na pase. Žluté tričko + punčochy/tepláky postačí. Hříva - našij na triko např. roztříhaný pruh hnědé látky… Přeju synovi i tobě pěknou zábavu.
![]()
PS: já teď kreslila znak tlapkové patroly na nažehlovací záplatu a vyráběla psa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, děkuju
. Ocas mám, hřívu skoro.. zítra budu pokračovat. Pak ještě zbývá dodělat to oblečení a snad to bude vyhovující
Seděla jsem nad tím do večera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit