Jak nažehlit odznak?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak nazehlit odznak?
Ahojky,
muj syn dnes dostal odznak za slozenou zkousku, ktery mu mam nazehlit na to jejich kimono (ci jak se to jmenuje
)
lepici stranu to ma(viz foto), ale at uz na tom nechavam zehlicku jakkoliv dlouho, tlacim, parim, proste to nejde…vite nekdo jak na to? diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@SussiK To není nažehlovací, musíš přišít.
Možná vše na ruby, tj ze vnitř, ale nejsem si jista.
Zkus přiložit a zažehlit z rubu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anturie super,zkusim z rubu..prave ze jsem jeste po treninku koukala a ostatni deti to maji nazehleny, ne nasity ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud to napařujete, tak lepící vrstva opravdu držet nebude. Jinak nažehluje se přes tenkou bavlněnou látku na co nejvyšší teplotu a do vychladnutí se na to nesmí sahat. Jinak je lepší odznak zajistit aspoň jedním stehem na několika místech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anturie jeste neee
to bylo jako ze jj, dam vedet
vecer se na to vrhnu
malej by mi neodpustil, kdyby to do pristiho treninku nemel @Heivka aha,ok, diky, ja to nejdriv zkusela bez naparovani a neslo.1-2 stehy zvladnu, vic ne, na siti jsem leva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heivka je blby ze ja nemuzu nastavit na zehlicce teplotu, mam tu co teplotu reguluje pres paru sama, mozna to budw tim
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SussiK Tak od sousedky půjčit obyč žehličku bez napařování a půjde to samo, to je ten problém v přechytralé technice, občas to způsobí víc problémů než užitku, když jsem prvně dávala zažehlovací záplatu manželovi do kapsy na džínech, tak jsem se s tím hrozně patlala, nakonec jsem zavolala mamce, a ta mi poradila co a jak, jediný problém byl, že moje inteligentní žehlička má gyroskop a vypne se když se nehýbe, takže jsem jako blbec klepala s prknem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heivka píše:
@SussiK Tak od sousedky půjčit obyč žehličku bez napařování a půjde to samo, to je ten problém v přechytralé technice, občas to způsobí víc problémů než užitku, když jsem prvně dávala zažehlovací záplatu manželovi do kapsy na džínech, tak jsem se s tím hrozně patlala, nakonec jsem zavolala mamce, a ta mi poradila co a jak, jediný problém byl, že moje inteligentní žehlička má gyroskop a vypne se když se nehýbe, takže jsem jako blbec klepala s prknem
moje sousedka ma taky tu,,inteligentni" zehlicku
jo, mas pravdu, prechytrala technika…zehlicka draha jak prase a obyc obrazek nenazehli
a taky se mi vypina automaticky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit