Jak vysadit Locoid?

Anonymní
18.5.22 17:23

Jak vysadit Locoid?

Ahoj holky,
Objevil se mi ekzém na prstech a to me dost omezuje při práci, na kožní jsem objednaná až 1.6.,takže jsem se rozhodl mazat Locoid. Máme ho doma, jelikož máme rodinu ekzematiku no. Každopádně od pátku mažu 2× denně a zlepšilo se to jenom trošku, teď to stagnuje, chtěla bych to vysadit, ale vím, že to nejde nárazově, takže že bych od zítra mazala jen jednou třeba 3 dny, pak obden třeba 3× a pak jednou za tři dny a konec? Jde to takto, když jsem si to teď 5 dní mazala 2× denně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
18.5.22 18:06

Můžeš přestat klidně hned. Moc to řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
18.5.22 18:22

Proč to nejde vysadit hned? Já běžně pár dní mažu a při zlepšení nemažu. Už několik let to tak praktikuji a nic mi neupadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32885
18.5.22 19:12

Já taky mažu jen když je to nutné. Když se to zlepší, tak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.5.22 19:12

Proč by to nešlo vysadit ze dne na den? Kortikoidy se musí vysazovat postupně, pokud jsou podávány ve formě injekcí nebo tablet, protože se musí znovu začít tvořit v nadledvinkách, ale v krému je jich tak malé množství, že to nemá vliv. Působí spíš lokálně. Obzvlášť po tak krátkém užívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5686
18.5.22 20:10

Moc to hrotíš. Namažu si exém třeba jednou, a pak zas pár dní ne, a pak třeba znova. Vůbec nic se neděje, co by taky mělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová